Astrologie

#horoscop #pasiune #cuplu

HOROSCOP. Cele mai pasionale cupluri din zodiac

Relatia perfecta poate avea multe descrieri, dar cea mai cuprinzatoare este, probabil, sa te simti iubit/a si cand nu esti cea mai buna versiune a ta. Dragostea, respectul, solidaritatea, prietenia, sinceritatea sunt pietrele de temelie ale unui cuplu solid, dar sa nu uitam de pasiune! La unele cupluri, pasiunea se mai domoleste in timp, dupa acea faza de inceput, in care tot ce iti doresti este sa ramai in pat cu jumatatea ta, insa la altele ea creste cu timpul, ca o floare udata din abundenta.

Cele mai pasionale cupluri din zodiac sunt acelea in care chimia da reactii cu artificii si curcubee, in special in dormitor. Iata-le!

Gemeni + Sagetator: Optimisti, energici si aflati mereu in cautare de aventura, acesti doi nativi formeaza unul dintre cele mai puternice cupluri din zodiac. Amandoi sunt adaptabili, deschisi la relatii si experiente noi, se aseamana atat de mult, incat se gasesc irezistibili unul pe altul. Punctul lor forte este tendinta de a trai momentul, ceea ce ii face sa aiba o relatie fara urma de presiune, in care amandoi partenerii se simt liberi sa experimenteze, fara a avea asteptari pe termen lung.

Taur + Rac: Mai mult decat alte semne zodiacale, acesti doi nativi pun accent pe a se simti confortabil si in siguranta in orice situatie. Pentru unii un cuplu Taur - Rac ar putea parea plictisitor, insa cand sunt doar ei doi relatia lor numai terna nu este! Legatura lor este bazata si pe pasiune, si pe tandrete.

Berbec + Leu: Aceasta combinatie este una cu scantei si nu este de mirare, avand de aface cu doua semne de foc. Desi au personalitati puternice si sunt la fel de incapatanati, Berbecul si Leul sunt doua semne incredibil de compatibile. In intimitate se potrivesc aproape perfect, iar diferenta se completeaza cu timpul. Sunt pasionali si in dormitor, si in afara lui.

Gemeni + Balanta: Semne de aer duale, Gemenii si Balantele ar parea ca nu se potrivesc prea bine, insa astrele sunt pline de surprize. Sociabii si carismatici, acesti nativi sunt fascinati unul de altul cand se intalnesc si, dat fiind ca in general simt nevoia de a avea un partener, vor face tot posibilul pentru a ramane impreuna.

Varsator + Sagetator: Alaturarea dintre doi indivizi care nu stiu ce este teama sau renuntarea conduce la o realatie destul de "salbatica". Amandurora le place sa experimenteze, inclusiv in intimitate; amandurora le place libertatea si individualitatea, asa ca nu avem de a face cu unul dintre acele cupluri care nu isi dau pic de spatiu pentru a respira. Stiu sa isi pastreze relatia "proaspata", iar acest lucru este de mare ajutor.

Pesti + Scorpion: Doua semne care pun mare pret pe emotii si sentimente, Scorpionul si Pestii vor forma o legatura intima greu de gasit la alte cupluri. Curiosi din fire, acesti nativi vor pune mare pret pe a se descoperi unul pe celalalt mereu altfel si, tocmai de aceea, conexiunea lor este aproape indestructibila, iar pasiunea nu face altceva decat sa creasca in intensitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului