Astrologie

#varsator #sagetator #emotional #femei puternice

HOROSCOP. Cele mai puternice 4 femei din punct de vedere emotional

Afla ce spun astrele despre femeile care au o forta interioara foarte puternica si le ajuta sa depaseasca orice obstacol.

Dupa cum se stie, astrele au o stransa legatura cu personalitatea noastra. Multe dintre trasaturile noastre sunt definite de data la care ne-am nascut.

Cele mai puternice  4 femei ale zodiacului din punct de vedere emotional

Sagetator

Femeile nascute sub semnul Sagetatorului sunt capabile sa-si asume orice dificultate cu calm si au o putere pe care multi ar invidia-o. Nu isi pierd cumpatul cu usurinta si raman puternice in orice situatie pe care viata le-o prezinta.

Fiind semne de foc, femeile din Sagetator sunt caracterizate de optimism si perseverenta, care le dau  puterea sa nu cedeze si sa lupte in fiecare zi din viata lor. Forta lor este ca stiu sa-si controleze emotiile.

Varsator

Femeile Varsator nu renunta niciodata in fata dificultatilor. Sunt foarte concentrate si stiu ce actiuni trebuie intreprinse in orice situatie, fara ca nervii  sa le afecteze viata.

Sunt femei cu un simt matern foarte dezvoltat si incearca sa transmita forta si curaj celor din jurul lor. Nu inceteaza sa lupte pentru visele lor pana la sfarsit, deoarece perseverenta este una dintre caracteristicile lor.

Pesti

Zodia Pesti este un semn de apa, iar femeile nascute in acest semn zodiacal au o mare energie care emana din interior. Nu se lasa invinse usor. Sunt extrem de rabdatoare si deloc disperate. Aceasta calitate le ajuta sa isi atinga obiectivele, indiferent de obstacolele care le ies in cale.

Capricorn

Aici este vorbadespre un semn de pamant. Femeile care s-au nascut in zodia Capricorn au o mare putere si o capacitate mare de angajament, care le face echilibrate si sigure pe ele atunci cand iau decizii, chiar si in situatii de urgenta.

Sunt in mare masura consecvente si au o capacitate mare de a face compromisuri. In acest fel, ele se simt motivate sa-si transmita energia si sa-i ajute cu absolut orice pe ceilalti. Forta lor este cu adevarat contagioasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro