Zodia ta si dragostea

#zodii #horoscop #dragoste

HOROSCOP dragoste. Trei zodii care isi consuma cel mai repede relatiile

HOROSCOP dragoste. Este foarte greu, in lumea competitiva de azi, sa gasesti dragostea. Traim totul pe repede inainte, mai mult in online decat in offline, iar gasirea perechii potrivite a devenit pentru multi o misiune foarte dificila. Cand toate eforturile dau, in sfarsit, roade, cum o faci, insa, sa cresti acea dragoste si sa construiesti o relatie trainica? Unele persoane au un talent innascut pentru cultivarea relatiilor, dar altii isi pierd interesul fata de persoana de langa ei mult prea repede.

HOROSCOP. Trei zodii care „ard” repede dragostea

Sunt trei semne zodiacale care pe cat de repede se indragostesc, pe atat de repede consuma relatia pana la ultima picatura, dupa care isi vad mai departe de viata. Atitudinea lor nu este in totalitate gresita: de ce sa mai stai intr-o relatie care nu duce nicaieri? Daca relatia merita cu adevarat, nu vor pleca.

Pe de alta parte, uneori nativii acestor zodii sunt pur si simplu speriati de asumarea unui angajament serios. Din cauza fricii de a fi raniti, acestia vor iesi repede dintr-o relatie care li se pare amenintatoare din acest punct de vedere. 

Gemeni: Seducatorul distras

Contrar aparentelor, Gemenii adora povestile de dragoste; ba chiar prea mult, asa ca isi doresc sa experimenteze dragostea cu mai multe persoane in loc de doar una singura.

Nu sunt persoane care sa isi insele partenerul, dar nu isi pot darui tot farmecul unei singure persoane. Nativii acestei zodii cred ca nu exista nici un motiv pentru care sa nu fie prieteni cu toata lumea.

Daca ii dai unui Geaman libertatea de a fermeca pe oricine intalneste, fara gelozie, vei fi surprins de cat de mult angajament va da dovada in relatie. Problema este ca multi nu pot face fata stilului jucaus al Gemenilor.

 Trebuie sa fii o persoana cu adevarat speciala pentru a intelege si aprecia nevoile unui Geaman;  daca incerci sa ii omori spiritul efervescent cu nesiguranta ta, acesta se va simti sufocat si va zbura imediat de langa tine direct in bratele altcuiva.

Sagetator: Spirit de nestavilit

Sagetatorii isi prioritizeaza nevoia de aventura deasupra tuturor si, da, asta include si relatiile amoroase.

Descoperirile, calatoriile, cunoasterea de oameni noi, incercarea de lucruri noi - acestea sunt lucruri de care un Sagetator are cu adevarat nevoie pentru a fi fericit. O relatie stabila necesita compromisuri si sacrificii, ceea ce nu este pe placul acestor nativi. Astfel, le este foarte greu sa ramana intr-o relatie mult timp, iar cu personalitatea lor magnetica nu le va fi greu sa gaseasca pe cineva nou.

Totusi, daca intalnesc o persoana independenta si doritoare sa le tina companie in escapade, vor zburda liberi alaturi de acea persoana pentru totdeauna. Un Sagetator isi doreste sa isi gaseasca sufletul pereche, doar ca el stie ca acesta se afla undeva in lume si asteapta sa fie gasit. Sufletul lor pereche nu ii asteapta acasa, temator de a iesi din zona de confort.

Varsator: Amorezul fugar

Trebuie sa introduci un Varsator in tainele dragostei treptat, pas cu pas. Daca, de exemplu, iti scapa cuvantul „dragoste” la a treia intalnire, te poti astepta ca acesta sa fuga atat de repede, incat il vei tine minte cu un nor de praf in spate.

Fiind cel mai evaziv semn de aer al zodiacului, Varsatorul prefera sa traiasca dupa propriile reguli si sa cutreiere oricand si oriunde vrea. Daca lucrurile devin prea serioase prea repede, un Varsator va fugi departe.

Daca se simt coplesiti de nevoile emotionale ale partenerului, acesti nativi vor rupe relatia fara sa se gandeasca de doua ori. Nu isi doresc sa ramana singuri pentru totdeauna, doar ca nu isi vor asuma o relatie cu oricine. Pot sta singuri ani in sir, zburand bucurosi din floare in floare, pana cand vor intalni acea persoana care le va da lumea peste cap ca nimeni altcineva.

FOTO: piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea