Astrologie

#horoscop #scorpion #astrologie

HOROSCOP. Intrarea Soarelui in Scorpion da peste cap viata a trei zodii

Din 23 octombrie incepe zodia Scorpionului, iar intrarea Soarelui in acest semn tulbura serios apele in viata unor zodii. In fiecare an e cam la fel, Scorpionul fiind hibridul perfect intre lumina si intuneric. In timpul tranzitului Soarelui prin acest semn zodiacal viata nu prea mai are tonuri de gri, ci pentru cei mai multi se desfasoara la extreme.

Marte, planeta care guverneaza Scorpionul, este in mers retrograd, iar Mercur, planeta comunicarii si a schimbarilor, este si ea retrograda tocmai in aceasta constelatie. Dinamica obisnuita a acestui sezon este amplificata. Vor aparea turbulente in tot ceea ce tine de pasiuni, relatii fizice, dorinta, ies la iveala tabuuri si secrete.

Tensiuni majore, revelatii si transformari

Pluto in Capricorn, alaturi de Jupiter si Saturn, va aduce cu sine o multime de rasturnari de situatie de la o zi la alta. Persoanele aflate in pozitii de conducere, autoritatile care abuzeaza de puterea pe care o detin sunt sub lupa si orice neregula va fi taxata aspru, prin urmare exista riscul aparitiei de tensiuni colective majore.

Urmeaza un sezon al revelatiilor, al transformarilor, al purificarii, insa acestea nu vor fi de bun augur pentru acesti trei nativi:

Berbec: Angajamentele sunt puse sub semnul intrebarii

Marte, planeta care va guverneaza, stationeaza chiar in semnul vostru, ceea ce inseamna ca exisa o parte buna in tot ce vi se intampla, chiar daca pentru moment va este imposibil sa o identificati. Soarele se afla pe casa a opta, a experientelor psihologice, a mortii ego-ului, a transformarilor si purificarii. Mercur face opozitie cu Uranus pana pe 13 noiembrie si va aduce vesti socante, va scoate la iveala tabuuri; dupa aceasta data apar surprize legate de relatii si parteneriate.

Leu: Va simtiti coplesiti de tristete

Emotiile sunt mult mai puternice in aceasta perioada, dar nu puteti face nimic altceva, decat sa le asteptati sa treaca. Esti foarte stresat cu toate lucrurile pe care le ai de facut si cu termenele-limita. Soarele se afla in casa a patra, a caminului si familiei, si doar aici vei gasi liniste si sprijin in aceasta perioada agitata in orice alt aspect al vietii voastre.

Sagetator: Sunteti in toane proaste, letargici si introspectivi

Sunteti mai antisociali decat de obicei pentru ca soarele in casa a 12-a accentueaza tot ce are legatura cu finalitatea, karma, spiritualitatea si sinele vostru. Preferati autoizolarea, pentru ca va da ocazia sa analizati toate aspectele vietii care v-au nemultumit in ultima perioada. Sezonul Scorpionului este pentru voi o experienta viscerala, la finele careia va veti simti renascuti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro