Horoscop saptamanal

# marte retrograd #Mercur retrograd #horoscop

HOROSCOP. Se anunta o saptamana dificila. Trei zodii sufera pe toata linia

Mai multe planete se afla in mers retrograd in aceasta perioada, iar saptamana 26 octombrie - 1 noiembrie se anunta una extrem de dificila. Oricat te-ai stradui, nimic nu va merge cum ai planificat. Oricat te-ai odihni, te vei simti epuizat. Cele mai multe zodii sunt "lovite" emotional de soarele aflat in Scorpion, iar trei dintre ele trebuie sa se astepte la o perioada cu adevatat grea.

Trei zodii, pedepsite de planete

Marte continua sa fie retrograd in Berbec, Mercur retrograd ajunge in Balanta pe 27 octombrie, creand confuzie in relatii si viata sociala, iar cuadratura pe care o face cu Saturn pe 1 noiembrie nu aduce nimic bun. Luna plina in Taur din 31 octombrie provoaca rasturnari de situatie, asa ca asteapta-te la lucruri neasteptate.

Horoscop Berbec - Presiune in relatii

Viata amoroasa este tensionata pentru tine in aceasta perioada, parca cel mai mult din toate lunile in care Marte s-a aflat in mers retrograd. Colac peste pupaza, Mercur retrograd intra in casa a saptea, a parteneriatelor, si creeaza confuzie in relatii. Daca vrei sa depasesti onorabil aceasta perioada evita presupunerile si supra analizarea oricarui gest sau cuvant. Comunica eficient si clar si nu uita ca nevoile tale sunt la fel de importante ca ale perechii tale.

Horoscop Leu - Probleme in cariera

Vei avea o saptamana agitata la serviciu, cu schimbari in ultimul moment, cu multe sarcini si cu multa oboseala acumulata. Atentie, insa, la oportunitatile care ti-ar putea aparea in cale! Un sef te va lua prin surprindere si cariera ta ar putea lua o turnura ciudata si interesanta in acealasi timp. Chiar si cand simti ca nu mai poti, gandeste-te ca s-ar putea sa fie cel mai bun lucru care ti s-a intamplat, chiar daca pe moment ti se pare ca nu stai tocmai bine.

Horoscop Sagetator - Te simti coplesit din cauza sarcinilor prea numeroase

Ai nevoie de multa disciplina in aceasta saptamana. In ultima perioada te-ai aflat intr-o calatorie spirituala pe parcursul careia te-ai redescoperit, insa de acum ai nevoie de realism si de capacitate de a distinge intre bine si rau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro