Astrologie

#horoscop #scorpion #astrologie

HOROSCOP. Sezonul Scorpionului va fi de vis pentru trei zodii

Soarele a intrat in Scorpion pe 23 octombrie, ceea ce da startul unui sezon al transformarilor, al secretelor dezvaluite, al descoperirilor.

Aspectele astrale din urmatoarele saptamani vor influenta dinamica relatiilor, vor atrage atentia asupra a ceea ce ne inconjoara si vor influenta comunicarea. Este o perioada in care trebuie sa gandim de doua ori inainte de a spune ceva.

Luna albastra de la sfarsitul lunii, care coincide cu sarbatoarea de Halloween, pregateste o serie de neplaceri, insa dupa aceea ne vom bucura de o alianta intre Pluto si norocosul Jupiter, care vor pune umarul la succese muncite indelung, si de intalnirea Soarelui cu Luna in Scorpion (15 noiembrie), prilej de noi inceputuri.

Norocosii zodiacului in sezonul Scorpionului

Soarele in Scorpion nu este prietenos cu toate zodiile, insa in urmatoarea perioada unii nativi vor putea spune ca a iesit, in sfarsit si pe strada lor.

Rac: Veti fi in centrul atentiei in orice faceti

Fie ca vorbim despre viata sentimentala, fie ca vorbim despre serviciu si finante, fie ca vorbim despre sanatate, urmatoarele saptamani, in care Soarele tranziteaza zodia Scorpionului, vin cu vesti bune pentru voi. Debordati de energie si incredere in sine, lucrurile va merg bine in plan personal, iar asta se reflecta si asupra celor din jur. Va regasiti motivatia pierduta in viata profesionala.

Scorpion: Sunteti vedetele acestei perioade

Este momentul sa sarbatoriti toate reusitele din ultimul an si sa fiti recunoscatori pentru ele. Mai ales daca au venit in urma unor incercari grele. Comunicati foarte bine cu cei din jur, reusiti sa vedeti lucrurile lipede si asta va ajuta enorm in orice ati intreprinde. Va bucurati din plin de roadele unei calatorii spirituale dificile, care s-a dovedit, insa, a fi o binecuvantare. Sunteti mai increzatori ca oricand, nu va mai temeti sa va faceti auziti si profitati din plin de acest lucru.

Pesti: Va redefiniti viziunea si sistemul de valori

Aveti o forta incredibila in aceasta perioada, sunteti increzatori in viitor si planurile pe care vi le-ati facut in ultima vreme devin o prioritate. Stiti mai bine ca oricine ca energia este mai puternica decat cuvintele; cu cat credeti mai mult in puterea intentiei, cu atat mai mari sunt sansele ca dorintele sa vi se implineasca.

Soarele va lumineaza casa a noua, a educatiei, a calatoriilor, a filosofiei personale si a scopurilor pe termen lung, iar datorita lui Marte stationand direct in casa a doua, a valorilor si placerilor, va veti bucura de o incredere de sine uriasa si de un entuziasm contagios.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului