Astrologie

# solstitiu de iarna 2020 #horoscop

Horoscop Solstitiu de iarna 2020. Cum vor fi influentate zodiile

HOROSCOP. Solstitiul de iarna din 21 decembrie marcheaza inceperea iernii astronomice si este un fenomen care va influenta puternic si zodiile. Solstitiul de iarna 2020 coincide cu intrarea Soarelui in Capricorn si cu Marea Conjunctie Jupiter - Saturn in Varator, care stabileste agenda pentru mai multe decenii de acum inainte.

Solstitiul de iarna 2020 nu este deloc unul obisnuit

In acest an, Solstitiul de iarna da startul unor noi inceputuri si este momentul sa va stabiliti prioritatile si sa va alegeti drumul pentru o lunga perioada de acum inainte.

Marea Conjunctie Jupiter - Saturn accelereaza miscarile sociale, progresul digital, virtual si spatial. Cei doi giganti ai sistemului solar vor fi foarte aproape unul de altul pana in Ajunul Craciunului, alaturare ce va putea fi vazuta cu ochiul liber in noptile cu cer senin, pentru prima oara in ultimii 800 de ani. Asa Steaua Craciunului i-a ghidt cei trei crai de la Rasarit in noaptea nasterii lui Iisus Hristos, cele doua planete ne vor ghida catre o noua etapa in viata.

Nu totul este lapte si miere in saptamana Craciunului

Pe 23 decembrie, Marte si Pluto formeaza o cuadratura care nu aduce deloc vesti bune. Luna este in stare razboinica, in Berbec si nu face decat sa agraveze situatia. Apar conflicte pentru unii nativi chiar inainte de Craciun si lupta se anunta una destul de murdara. Daca poti, incearca sa te tii departe de certuri si dispute care ar putea degenera. In Ajunul Craciunului planetele se aseaza in favoarea adevarului si lucruri neasteptate vor iesi la iveala. Este momentul sa se spuna lucruri care pana acum au fost doar gandite si nu toate vor fi placute.

De Craciun, Mercur formeaza un trigon cu Uranus in Taur si deschide calea spre dialoguri ispititoare, iar ziua de 26 decembrie este una de vindecare, in care atentia se indreapta spre lucruri si oameni care au nevoie de ea.

HOROSCOP Solstitiu de iarna 2020. Incepe o saptamana cu schimbari semnificative

Unele zodii vor avea mult de castigat dupa aspectele astrale din ziua Solstitiului de iarna, insa pentru altele apar probleme care vor avea nevoie de multa atentie.

HOROSCOP Solstitiu de iarna 2020 - Berbec

Razboinicul Berbec trece printr-o perioada delicata si simte nevoia de activitate. Temperati-va si asteptati momentul potrivit pentru a actiona. Vine si vremea voastra in curand!

HOROSCOP Solstitiu de iarna 2020 - Taur

Energicul Taur face eforturi ca totul sa fie pus in ordine in viata sa si doar cand va reusi acest lucru va reusi sa se relaxeze si sa se simta confortabil. Aveti mari asteptari de la sezonul Sarbatorilor, insa aveti grija cu iluziile, care pot aduce deziluzii! Cautati frumusetea in lucrurile mici si incercati sa va bucurati de ceea ce aveti, in loc sa tanjiti dupa lucruri inaccesibile.

HOROSCOP Solstitiu de iarna 2020 - Gemeni

Incercati sa faceti lumina acolo unde este intuneric, sa aduceti voie buna unde este tristete si apatie. Nu toata lumea va impartaseste energia si riscati sa intrati in conflicte. Acceptati ca nu puteti controla chiar totul!

HOROSCOP Solstitiu de iarna 2020 - Rac

Aceasta perioada nu va prieste prea mult si va este greu sa gasiti spiritul Sarbatorilor. Profitati de aceasta perioada pentru introspectie si pentru a invata sa aveti rabdare cu voi; delectati-va cu lucrurile care va fac placere, bucurati-va de ceea ce va face sa va simtiti bine! Atentie la excesele culinare!

HOROSCOP Solstitiu de iarna 2020 - Leu

Nu treceti prin cea mai grozava perioada, insa incercati sa nu refuzati ocazia de a va face viata mai frumoasa. Concentrati-va pe relatia cu ceilalti si nu uitati sa aveti grija si de voi.

HOROSCOP Solstitiu de iarna 2020 - Fecioara

Nici atmosfera sarbatorilor nu va scoate din ale voastre si incercati aproape cu incapatanare sa pastrati ordinea in jurul vostru. Renuntati la nevoia de control si traiti clipa, pentru ca fericirea este construita din momente pe care riscati sa le ratati cu atata nevoie de organizare.

HOROSCOP Solstitiu de iarna 2020 - Balanta

Iarna nu este chiar sezonul vostru favorit, in ciuda atmosferei de sarbatoare si petrecere. Aveti rabdare sa asteptati vremuri mai bune, mai frumoase, mai echilibrate.

HOROSCOP Solstitiu de iarna 2020 - Scorpion

Treceti prin, probabil, cea mai buna perioada a voastra din acest an. Desi iarna lunga este abia la inceput, in loc sa va lamentati profitati de moment pentru a va consolida legatura cu oamenii care conteaza pentru voi si pentru a va concentra pe placerile si nevoile proprii.

HOROSCOP Solstitiu de iarna 2020 - Sagetator

Necunoscutul si intunericul nu te sperie si nici iarna astronomica. Chiar daca in ultimele luni planurile de calatorie v-a fost zadarnicite, profitati de perioada de acalmie a sarbatorilor pentru a face planuri pentru vacante viitoare.

HOROSCOP Solstitiu de iarna 2020 - Capricorn

Pentru voi incepe o perioada de stabilitate si de calm, va simtiti liberi si fara nicio presiune pe umeri. Profitati de moment pentru a demara proiecte noi, insa nu uitati sa va si odihniti.

HOROSCOP Solstitiu de iarna 2020 - Varsator

Clarviziunea care va caracterizeaza este si mai activa in aceasta perioada. Gasiti mereu cele mai bune solutii pentru problemele care se ivesc, insa nu uitati ca aveti nevoie de timp si pentru voi-

HOROSCOP Solstitiu de iarna 2020 - Pesti

Sufletul vostru de artisti va ajuta sa vedeti lucrurile bune care se intampla in jur. Va folositi la maximum capacitatea de analiza si relatia cu cei din jur este foarte buna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare