Astrologie

#zodii #bani #ghinion #fem

Horoscop. Zodii care vor avea mare ghinion la capitolul financiar in 2020

 

Astrele par sa nu se alinieze in 2020 pentru doua zodii. Dupa multi ani, nativii acestor zodii vor avea mari probleme cu banii si vor fi nevoiti sa faca multe schimbari in viata lor inca din primele luni ale noului an.

BERBEC

Berbecii vor avea un an foarte greu din punct de vedere financiar, care ii va pune la incercare inca din primele zile ale anului. Vor fi o multime de teste pe care le vor avea de trecut, iar de ei depinde reusita lor.

 

Inca din ianuarie incep sa apara probleme fie la locul de munca, fie in familie, din cauza lipsei banilor. Niste termene limita de a returna niste datorii mai vechi nu le vor da pace nativilor din Berbec, iar acestia vor petrece multe ore pentru a face calcule epuizante.

Va fi mai dificil pentru nativii acestei zodii sa se mentina pe linia de plutire din punct de vedere financiar, pentru ca nici la serviciu lucrurile nu vor fi prea bune, iar promovarea mult asteptata va mai intarzia cel putin un an. Cu multa rabdare si cu ceva eforturi, nativii zodiei vor reusi in anul 2021.

Unii Berbeci vor avea probleme daca vor considera ca ar fi bine sa faca niste imprumuturi. In anul 2020, ar fi mai bine sa evite sa faca datorii, deoarece le va fi greu sa le achite la timp. Si viata de familie ar putea avea de suferit in cazul in care se vor intinde mai mult decat le permite plapuma.

RAC

Nativii zodiei Rac sunt sfatuiti sa nu se imprumute in anul 2020. Cunoscuti ca pasionati de cumparaturi si ca fac de multe ori excese, Racii vor fi nevoiti sa stranga cureaua si sa faca mai multe economii in anul care vine. E o agitatie mare in sectorul financiar si asa va fi mai multi ani, situatie care ii va frustra foarte mult. In cazul in care nu vor restrange bugetul, nativii se vor trezi intr-un adevarat impas, din care nu vor reusi sa iasa.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului