Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop 2012 #horoscop dragoste #horoscop dragoste mai #horoscop mai

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2012

Ultima perioada a primaverii aduce un suflu nou in viata sentimentala, fie ca vorbim de relatia de cuplu sau de mici flirturi cu potential. Zodiile sunt gata sa imbratiseze o schimbare, insa nu toate reusesc sa aleaga cea mai buna varianta in acest caz. Iata cum suna horoscopul dragostei pentru luna mai 2012.

Berbec

Viata sentimentala a berbecilor va deveni, in mai, un joc frenetic de "du-te-vino". Cand se simt impliniti si fericiti, cand se lasa coplesiti de tensiuni care apar de nicaieri si le strica pofta de amor. Este recomandat ca acesti nativi sa evite conflictele fara niciun aspect constructiv si sa ridice steguletul pacii, chiar daca nu le sta in fire sa cedeze.

Taur

Luna Mai aduce taurilor noi motive sa zambeasca din toata inima. Nativii implicati intr-o relatie serioasa vor observa cum comunicarea cu partenerul infloreste pe zi ce trece. Vechile rani se inchid, iar planurile pentru viitor iau contur. Celibatarii au mari sanse de a se indragosti, intrucat deschiderea lor la nou si risc este destul de accentuata.

Gemeni

Astrele sunt extrem de generoase cu gemenii luna aceasta, pe toate planurile. Armonia in cuplu atinge cote maxime, nativii sunt tot mai dornici de momente frumoase in doi si isi pui jumatatea pe cel mai inalt piedestal. Luna Mai le aduce dragoste sincera si multa satisfactie afectiva.

Rac

Vantul schimbarii va incepe sa adie usor la inceputul lunii mai, semn ca lucrurile vor lua o turnura neasteptata. Daca reprezentantii acestei zodii sunt singuri, cu siguranta vor cunoaste mai multi pretendenti care acced la inima lor. In cazul in care se afla deja intr-o relatie, urmeaza o perioada de declin si vulnerabilitate.

Leu

Ambitiosii lei vor gasi in luna mai noi aspecte interesante ale relatiei de cuplu. Cauta metode sa alunge rutina, dau startul unei activitati noi impreuna cu persoana iubita si se reinventeaza pe plan sexual. Astrele ii indeamna pe acesti nativi sa joace carti noi, pentru un inceput proaspat pe plan personal.

Fecioara

Nativii din fecioara se vor gandi foarte mult la casatorie in luna mai. Romantismul nu ii va ocoli in aceasta perioada, armonia conjugala atinge dimensiuni ancestrale, partenerul devine un complice perfect la o viata frumoasa de cuplu. Cei singuri vor fi tentati sa accepte orice invitatie de la sexul opus, in speranta ca isi vor gasi pe cineva pana la vara.

Balanta

Balantele libere ca pasarea cerului vor fi mai aventuroase ca niciodata in luna mai. Nativii vor sa incerce senzatii noi si se vor lasa purtati de vartejuri de pasiune, fara mustrari de constiinta. Daca sunt cuplati, pentru reprezentantii acestui semn zodiacal setea de nou poate degenera in certuri minore.

Scorpion

Scorpionii sunt sfatuiti sa fie atenti la flirturile de la locul de munca, care pot avea consecinte pe care nu le iau in serios de obicei. Le place sa fie curtati si flatati, insa multe secrete pot ajunge la urechile sefului sau partenerului de viata. In mai, scorpionilor le place sa se joace cu focul fara precautii.

Sagetator

Sagetatorii isi exaspereaza partenerul cu pornirile lor de a iesi din casa, oras si cotidian. Daca dorintele coincid, ii asteapta o luna magnifica. In cazul in care sunt singuri, vor sti sa profite de toate ocaziile pentru a se distra o zi, o saptamana sau o viata alaturi de o persoana norocoasa.

Capricorn

Pentru capricornii implicati intr-o relatie stabila, luna mai va fi pentru o perioada linistita, fara urcusuri si coborasuri in dragoste. Daca nu au pe nimeni alaturi, singuratatea va fi mai greu de suportat ca niciodata.

Varsator

Scenariul conjugal este supus controverselor si conflictelor in luna mari, de aceea varsatorii sunt sfatuiti sa isi cantareasca bine vorbele si actiunile inainte sa le exprime. Celibatarii vor fi asaltati de curtezani, insa mai putin dispusi sa renunte la libertate.

Pesti

In luna mai, pestii vor avea tendinta sa iti idolatrizeze de-a dreptul partenerul. Daca nu vor fi mai realisti, concretul ii va dezamagi mai mult decat cred. Nativii singuri au tendinta sa accepte orice propunere li se inainteaza, asa ca este recomandat sa se gandeasca de doua ori inainte sa se implice intr-o legatura noua.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului