Astrologie

#duminica #sambata #vineri #joi #miercuri #marti #luni #horoscop

Horoscopul tau dupa zilele saptamanii

Cele sapte zile ale saptamanii sunt denumite dupa Soare, Luna si alte cinci planete: Luna, Marte, Mercur, Jupiter, Venus, Saturn si Soare. Conform astrologiei traditionale, persoanele nascute intr-una dintre cele sapte zile ale saptamanii are in harta astrala o planeta guvernanta, in functie de ziua in cauza: luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata sau duminica. Aceasta planeta dominanta influenteaza caracteristicile individuale. De exemplu, cei nascuti lunea sunt persoane curajoase, iar cei nascuti intr-o zi de duminica prefera o pozitie de lider.

Daca vrei sa-ti cunosti zodia mai bine, citeste mai jos portretul tau zodiacal in functie de ziua din saptamana in care te-ai nascut.

Cum arata zodia ta, daca te-ai nascut luni

Lunea este guvernata de Luna. Esti genul de persoana care adora sa se afle in anturajul unui om important. Din notorietatea, bogatia sau prosperitatea acestui om gusti si tu, prin simpla asociere sau apropiere. Cu toate acestea, se poate sa-ti faci si multi dusmani, pe parcursul vietii. Unul dintre motive tine de simtul inalt al moralitatii, care la tine se manifesta cu orice ocazie. Insa nu te temi de pericole, ba dimpotriva. Dai dovada de un curaj care pentru unii este curata nebunie.

Daca cineva te supara, te infurii repede. Insa tot atat de rapid iti trece supararea. Ai tendinta sa-ti schimbi starea de spirit foarte repede si chiar exista fluctuatii si in starea ta fizica generala. Acest lucru este legat de ciclul lunii, care se afla mereu in crestere-descrestere.

Inca din tinerete te distantezi de familie, pentru a putea fi pe picioarele tale. Simti o mare nevoie de independenta si reusesti sa faci bani usor si multi. Insa nu prea ii pastrezi multa vreme. Cea mai mare parte din ei va fi cheltuita pe lucruri neimportante. Din punct de vedere stilistic, te atrag culoarea alba si nuantele derivate, precum argintiul sau cremul.

Cum arata zodia ta , daca te-ai nascut marti

Martea este guvernata de Marte. Daca te-ai nascut martea, esti un adevarat luptator. Nu conteaza in ce domeniu de activitate iti vei scoate armele si vei porni la lupta, important este ca-ti place competitivitatea si nu dai inapoi niciodata. Esti curajos si increzator in fortele proprii si tot ceea ce-ti doresti este sa fii un invingator.

Partea negativa consta in faptul ca reactionezi impulsiv, fara sa analizezi inainte consecintele faptelor tale. Temperamental si lipsit de rabdare, uneori comportamentul tau poate deveni abuziv. Daca cineva iti face rau, te enervezi imediat si devii agresiv.

Esti o persoana care obisnuieste sa se manifeste in exterior, indiferent ca este vorba despre ganduri sau sentimente. Familia te iubeste pentru felul tau natural de-a fi. Posibilitatea de a te realiza cu adevarat nu este acasa sau in mediul tau familial. Pentru a atinge succesul trebuie sa pleci in lume si sa explorezi. Marile succese pe care le poti atinge sunt urmate de esecuri la fel de mari, din cauza imprudentei cu care actionezi. Progresezi treptat, lent, pana cand ajungi la implinirea totala, spre batranete.

Cum arata zodia ta, daca te-ai nascut miercuri

Miercurea este guvernata de Mercur. Pentru tine, ceea ce te reprezinta este setea de cunoastere. Daca te-ai nascut intr-o zi de miercuri, ai vaste cunostinte in multe domenii, deoarece iti place sa stii totul, in masura posibilului. Ai multiple preocupari si ziua ta este intotdeauna plina de activitati. Mintea ta lucreaza necontenit, cerceteaza, se intreaba, analizeaza si aculumeaza noi informatii. Ai o gandire analitica, rationala si nu-ti place sa te bazezi pe lucruri abstracte sau care nu pot fi dovedite stiintific. Intuitia nu are nicio sansa sa lucreze in tine.

Una dintre calitatile tale esentiale este comunicarea. Iti place sa tii legatura cu oamenii, insa nu se poate spune ca ai multi prieteni adevarati. In general nici nu tii neaparat sa ai asa ceva. Obisnuiesti sa spui omului adevarul in fata, oricat ar fi de usturator. Acest lucru nu-ti aduce simpatizanti. Cu toate acestea, din posesiile si bunurile tale esti gata intotdeauna sa dai si altora. Ai un suflet mare, insa uneori, din cauza generozitatii tale exagerate, unii ar putea profita de bunavointa ta.

Atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, nimeni si nimic nu te poate opri. Esti o persoana hotarata si puternica. In situatiile dificile, dai dovada de o moralitate puternica. In general, tinzi sa fii o persoana foarte serioasa si incordata. Este important sa te relaxezi si sa gusti mai mult din placerile vietii.

Cum arata zodia ta, daca te-ai nascut joi

Joia este guvernata de Jupiter. Daca te-ai nascut intr-o zi de joi, esti o persoana norocoasa. La nivel astral esti protejat inca din clipa nasterii, iar calea norocului iti este netezita. Ai toate sansele sa te dezvolti intr-un mod pozitiv si sa atingi succesul. Si pe plan financiar esti favorizat, astfel incat nu vei duce lipsuri.

Din punct de vedere relational, iti este greu sa te increzi in oameni intr-un mod absolut. Chiar si in cazul unor oameni de calitate, cu greu te legi afectiv de acestia si construiesti o relatie durabila. Daca insa cineva te dezamageste, suferi crunt si te indepartezi pentru totdeauna. Putinii prieteni pe care ii ai sunt recunoscatori pentru generozitatea, bunatate , corectitudinea si altruismul tau.

Ai o curiozitate nativa fata de tot ce este nou si asilimezi cu usurinta cunostinte. Poti avea rezultate foarte bune in scoala. Ai o gandire foarte deschisa si moderna si nu suporti oamenii ingusti la minte. Inca din tinerete manifesti o nevoie acuta de independenta si reactionezi vehement atunci cand ti se impun niste limite sau cand te simti restrictionat intr-un fel sau altul.

Cum arata zodia ta, daca te-ai nascut vineri

Vinerea este guvernata de Venus. Daca te-ai nascut intr-o zi de Vineri, esti o persoana care va reusi sa atinga implinirea abia in a doua parte a vietii. Tineretea este caracterizata de o grija deosebita fata de altii. Ai putea lucra in organizatii de binefacere sau te-ai putea implica in dezvoltarea si bunastarea familiei. Te intereseaza orice are legatura cu frumusetea, iar iubirea si afectiunea sunt doua coordonate esentiale ale existentei tale.

Pe de alta parte, cu restul persoanelor din jur tinzi sa fii opac. Acest lucru inseamna ca nu te implici niciodata cu adevarat, fiind mai degraba detasat de orice durere sau bucurie. Iei lucrurile asa cum sunt si te obisnuiesti foarte repede cu schimbarile, indiferent ca sunt bune sau rele. Pentru unii, ai putea sa pari chiar o persoana nepasatoare.

In relatia cu cei dragi esti loial si corect. Pentru tine, onoarea nu este doar un cuvant din carti. Tii foarte mult la ea si arati acest lucru de cate ori exista ocazia. Cei care te iubesc iti cauta compania deoarece esti un fel de exemplu pentru ei sau cel putin o sursa de inspiratie. Cand insa te deranjeaza ceva, te enervezi repede si tot atat de repede iti trece. Nu tii minte ce te-a suparat asa de tare, deoarece tinzi mereu sa mergi mai departe, nu sa privesti in urma.

Cum arata zodia ta, daca te-ai nascut sambata

Sambata este guvernata de Saturn. Esti genul de persoana foarte calda si marinimoasa cu familia si pretenii, rece si chiar aroganta cu restul lumii. Persoanele dragi gasesc in tine un prieten nemaipomenit, o baza solida, un om responsabil, cu capul pe umeri, care intotdeauna actioneaza intr-un mod realist. In situatiile dificile stii sa fii prevazator. Daca cineva apropiat are nevoie de un sfat sau un ajutor, esti mereu prezent.

Este bine insa ca din cand in cand sa lasi deoparte latura serioasa a vietii si sa te distrezi. Tinzi sa-ti asumi mai multe sarcini decat este cazul. Trebuie sa-i lasi pe cei dragi sa se dezvolte singuri, deoarece prea mult sprijin le-ar putea face mai mult rau decat bine. 

In momentele tale bune iti face placere sa iesi in lume si reusesti sa castigi simpatia multora, daca incerci. Dar de cele mai multe ori pari rece, iar cand nu-ti convine ceva, devii arogant sau intepator. Unii te considera o persoana tupeista, care nu se da in laturi de la nimic. Dupa varsta de 30 de ani aceste doua fatete ale tale incep sa se estompeze, pentru a deveni un tot unitar, intr-o singura nuanta. Si tot dupa 30 de ani iti gasesti linistea si echilibrul.

Cum arata zodia ta, daca te-ai nascut duminica

Duminica este guvernata de Soare. Daca te-ai nascut intr-o zi de duminica, esti o persoana de cuvant, pe care ceilalti se pot baza.

Sincer, vorbaret si increzator, inspiri incredere si optimism, de aceea oamenii din jurul tau iti cauta compania. Reusesti sa faci o prima impresie foarte buna. De altfel, iti face si placere sa primesti complimente si sa ti se recunoasca pe fata calitatile. De obicei te afli in centrul atentiei si intr-o pozitie de lider sau cel putin in lumina reflectoarelor. Poti fi foarte afectuos si generos cu cei in care crezi.

Cu toate acestea, ai adesea parte de dezamagiri , pentru ca nici nu-ti trece prin cap sa fii mai prudent. Daca insa cineva te dezamageste sau te supara, reactia ta este vulcanica. Cand te infurii, nimic nu-ti mai sta in cale. Pana pe la varsta de 30 de ani, te confrunti cu aceste suparari si dezamagiri, pana inveti cum sa te aperi. Insa experientele negative prin care ai trecut raman intotdeauna impregnate in memorie. Nativii care s-au nascut intr-o zi de duminica au sanse sa prospere intreaga viata. Procesul de imbogatire poate fi lent, insa sigur.

Pentru alte detalii legate de portretul zodiei tale, mergi in horoscop.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului