Astrologie

#vacanta #zodii #horoscop #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Horoscopul vacantei tale ideale

Pentru cele 12 semne ale zodiacului, vacanta inseamna ceva diferit, colorat dupa nevoile si imaginatia fiecaruia. Daca Un Sagetator va pleca peste mari si tari si se va descurca indiferent de conditii, un Capricorn sau un Leu va cauta numai ofertele de vacanta capabile sa-i ofere servicii la standarde de 5 stele.

Descopera ce inseamna vacanta ideala pentru fiecare zodie:

Berbec

O vacanta pentru Berbec are ca ingredient principal aventura. Un sejur este mult prea static pentru nativ, s-ar plictisi atat de tare incat dupa doua zile i-ar crapa falcile de cascat. Sau poate s-ar folosi de calitatile lui de lider si ar organiza o expeditie impreuna cu restul grupului. In acest caz insa pasnicul sejur se va transforma intr-o adevarata vanatoare de comori pentru toti participantii.

O excursie este mult mai potrivita pentru el. Numai astfel poate sa se opreasca putin in cat mai multe locuri, sa vada cat mai mult, sa cunoasca alte popoare, sa se distreze incercand sa invete cate ceva din traditiile acestora si, de ce nu, sa savureze mancarurile locale. Berbecul trebuie sa fie provocat, sa simta fiori pe sira spinarii, sa-si dovedeasca curajul. Este un mare iubitor de caldura, astfel incat un safari in Africa ar putea constitui o alegere foarte buna. Si cum sunt la moda excursiile exotice, de Craciun are toate sansele sa plece la vanatoare de tigri.

O alta vacanta care l-ar face sa se bucure ca un copil este una la un vechi castel, unde se practica tot soiul de jocuri traditionale, concursuri irlandeze, vanatoare, scrima, tras cu arcul, sau alte modalitati de distractie care sunt intrerupte numai de mesele copioase si fastuoase si muzica vesela, care te imbie la dans.

Taur

Un concediu pentru Taur inseamna rasfat pentru toate simturile. Isi doreste sa se odihneasca, sa leneveasca, sa simta ca nimic nu-l mai grabeste spre treburile zilnice. Si stie ca nimeni altul sa se bucure de savoarea unor ore pe care si le dedica propriei persoane. Prin urmare nu va alege sub nici o forma o vacanta obositoare, cu in ghid care-l alearga pe la diferite obiective turistice din care nu are timp sa se adape suficient.

Mare iubitor de arta si un fin cunoscator, are nevoie sa admire monumentele in ritmul sau. O vacanta cu alergatura, cu tot felul de evenimente solicitatante il oboseste. Cel mai probabil va avea destui bani si timp incat sa plece pe cont propriu. taurus vacantaAceasta faptura pasiva si molatica traieste in armonie cu sine si cu intreg universul atata timp cat este multumit de ceea ce-l inconjoara. Hotelul in care sta va avea toate facilitatile, oferindu-i maximul de confort si de calitate a serviciilor. Ca destinatii alege orase dezvoltate, unde se poate bucura de astfel de tratament. Chiar si Taurii cei mai modesti nu ar zambi la ideea unei vacante rustice in varf de munte, fara telefon sau apa curenta. O fi placut mirosul de paie, dar asternuturile sale sunt din cele mai fine. Poate sa aleaga o pensiune cocheta sau un hotel la munte, cu toate facilitatile, dar care sa-i permita si accesul la traditiile locale de sfarsit de an. Iubeste in schimb pamantul si ii place sa fie in permanent contact cu acesta.

Nu este deloc exclus ca Taurul nostru sa aiba deja o casuta la munte, perfect utilata, unde se retrage la sfarsit de saptamana sau in concediu, cand vrea doar sa se relaxeze. O alta varianta o reprezinta metropolele sau statiunile unde isi poate rasfata trupul cu tratamente corporale, unde mancarea este revoltator de gustoasa , iar obiectivele turistice cat mai impresionante. Daca oferta include servicii scumpe, multe lucruri interesante de vizitat, de preferinta artistice si eventual niste cursuri de gastronomie traditionala locala, Taurul nu va putea sa nu cedeze tentatiei.

Gemeni

Nativilor le plac vacantele nici prea lungi, nici prea scurte, pentru ca se plictisesc repede, dar vor totusi sa vada cat mai multe lucruri. Sunt fiinte care au ca functie principala intelectul, asadar isi intind antenele pentru a capta cat mai multe informatii. Un Geaman va aprecia foarte mult strainii cu o inteligenta cel putin la fel de mare. Daca ajung in State sau in Anglia sau in Franta, vor fi fascinati de institutiile de invamant de prestigiu.

Astfel, de Craciun sau de Revelion nativul nu va cauta musai distractia, ci un nivel profund de comunicare cu oamenii locului. 1gemini.0 Ca sa fie fericit in vacanta, un Geaman trebuie sa fie permanent stimulat, sa i se ofere cate ceva de facut, fie ca este vorba despre sport, excursii, petreceri sau pur si simplu scurte plimbari pe la obiectivele turistice. Nu prea va sta pe langa ghid, este el insusi un ghid valoros, caci are o cultura generala extrem de vasta. Interesat de toate domeniile si de nici unul in mod absolut, cunoaste foarte multe lucruri si poate servi de insotitor pentru restul grupului.

Fire sociabila, nu-i ia mult pana intra in vorba cu bastinasii, afland unde se mananca mai bine, unde te poti caza cu mai putini bani. Si daca tot a venit vorba de cazare, Gemenii nu arunca o caruta de bani ca sa se lafaie in lux. Se multumesc cu niste conditii obisnuite, atata timp cat este curat si are un coltisor al sau pentru a se retrage in liniste. Dar asta numai cand il doboara oboseala, dupa ce a petrecut ore intregi cu prietenii.

Rac

Pentru Rac vacanta trebuie sa fie una cat se poate de linistita si de romantica. Nu-i place aventura, iar viziunea lui despre un concediu nu are nimic tumultuos in ea. Universul nativului se creioneaza din timiditati si sensibilitati uneori excesive, invaluindu-i fiinta in cea mai adanca intimitate. Prin urmare, chiar daca este vreo persoana publica, incearca sa se ascunda de ochii lumii, pentru a se putea recreea in liniste si pace. Vacanta ideala este una petrecuta alaturi de persoana iubita, sau de familie, atunci cand cele doua nu coincid. racvacanta

Fascinat de apa, cauta acele locuri care se afla in preajma unui rau, lac sau chiar a unei mari. Pentru o vacanta cu adevarat senzuala si plina de romantism poate alege Bali, sau alta destinatie exotica. In mod sigur va alege sa locuiasca intr-un bungalow suspendat deasupra panzei de apa, la cativa metri de mal. Asta ii permite sa fie inconjurat de ape si sa pastreze o oarecare distanta fata de lume. Avand in vedere ca cererile sunt destul de mari pentru destinatiile exotice in aceasta iarna, ar fi cazul sa se grabeasca.

Daca merge la munte, prefera o cabanuta cocheta si intima unui hotel impozant. Locul in care se cazeaza trebuie neaparat sa fie unul cat mai cald, mai primitor, pentru ca detesta impersonalitatea si este fascinat de amprenta timpului asupra obiectelor din jur. Atasat de trecut, Racul va face o multime de fotografii, oferindu-si astfel placerea de a-si aminti zilele frumoase din vacanta. In plus, fotografiile imortalizeaza traditiile locale care au loc cu ocazia sarbatorilor de iarna. Iar Racului ii plac traditiile, pentru ca respecta trecutul.

Leu

Cand se decide sa plece in vacanta, Leul are pretentii serioase de la ceea ce va primi in schimbul banilor platiti. Pe nimeni nu vei auzi bombanind la masa sau in spatele tau, cand mergeti cu grupul sa vizitati ceva, asa cum se va intampla cu un Leu nemultumit. Merge dupa principiul “Nimic nu este prea bun pentru mine”. Daca industria turismului s-a dezvoltat atat de mult, oferind cele mai greu de imaginat servicii si facilitati, precum restaurantele subacvatice, preparatele aduse cu avionul de la mare departare, etc, sigur si Leii au avut o contributie.

Leul ia foarte in serios zicala “Clientul nostru, stapanul nostru”. Stie sa se respecte si asteapta tot ce este mai bun pentru el. leo vacantaCand trebuie sa aleaga o destinatie, opteaza pentru un loc unde poate fi in centrul atentiei, sau cel putin unul extrem de populat si neaparat cotat bine. Il deprima ideea de a se inchide intr-o cabanuta de lemn. In schimb un apartament la un hotel de 5 stele ... alta viata ! Daca este impreuna cu persoana iubita si cu familia, simte cu adevarat parfumul sarbatorilor de iarna.

Locul in care isi petrece vacanta trebuie sa fie cat mai ofertant, altfel se plictiseste automat si devine o adevarata muratura care strica cheful celorlalti. Nimeni nu stie ca el sa profite de cele mai interesante servicii si obiective turistice, sa traiasca fiecare moment, celebrandu-l ca pe un adevarat eveniment. Iar la petreceri ...ah! la petreceri se transforma intr-o adevarata vedeta. Are in mod sigur in bagaj cateva tinute de ocazie, care sa-l scoata in evidenta, impunand admiratie si respect. Fiind foarte sociabil si imposibil de neremarcat gratie tinutei sale impresionante, cucereste inimile tuturor.

Fecioara

Fecioarele isi planifica cu mare atentie vacanta. Se intereseaza din timp care sunt cele mai bune oferte si nu se opresc aici. Fac un chestionar printre prieteni, vanand tips-uri, pentru a fi cat mai pregatite odata ajunse la destinatie. Daca nu ajung la genul asta de detalii, cel putin vor avea un bagaj facut intr-un mod impecabil, in care peria de par are locul ei, departe de sosete si altele. Oricum cunoaste pe dinafara facilitatile pentru sarbatorile de iarna oferite de catre hotel si probabil stie deja si pretul excursiilor optionale.

Cand merge la mare, va avea deja ochelari, palarie, esarfa, prosop, solutie antisolara, pentru ca vine pregatita de acasa. Nu-i place sa se bazeze pe hazard si sa spere ca le va gasi de cumparat pe acolo pe undeva. virgo vacantaDaca mergi in vacanta cu o Fecioara, vei vedea ca va incerca sa planifice un program in fiecare zi. Da, inclusiv in ceea ce te priveste. O face cu toata bunacredinta, pentru ca este convinsa ca poate fi de folos. De exemplu cum sa lasi sa treaca o seara zacand in sezlong cand poti face o plimbare pe faleza sau vizita o catedrala. Ai grija cum ii explici ca tot ce vrei este sa te zgaiesti la stele, ca s-ar putea sa ia ca pe o ofensa lipsa ta de interes. Rezolva totul cu diplomatie. Fecioara este o persoana dornica permanent de evolutie.

Daca are ce sa invete in vacanta, daca poate asimila cunostinte noi sau face cunostinta cu niste persoane care ar putea s-o ajute, atunci totul capata sens, devine util. Asa cum ii place ei. Va fi asadar deschisa catre destinatii in care nu a mai fost si catre experiente dintre cele mai felurite. In privinta cazarii, va alege cu atentie un loc cat se poate de curat. In Germania ar fi foarte fericita, pentru ca hotelurile lor stau foarte bine cu igiena .

Balanta

Balantele sunt niste firi extrem de sociabile. Cauta orasele dezvoltate, unde sa aiba cluburi, restaurante, expozitii, muzee, discoteci, cafenele si multe, multe magazine. Pentru ca multe orase europene sunt alegeri perfecte si in sezonul rece, va intampina dificultati in alegere. Se stie ca aceste fiinte de-o eleganta tulburatoare sunt reginele modei. Nativele Balanta au un simt al modei din nastere, stiind sa poarte si cele mai dificile vestimentatii si facand combinatii inedite, dar care le reusesc intotdeauna.

libra vacantaCand isi alege locul in care se cazeaza, opteaza, in masura posibilitatilor, pentru interioarele mari, decorate bogat, in stiluri precise, care denota bunul gust si rafinamentul. Este bine totusi sa fie atenta la cat cheltuieste, pentru ca risca sa risipeasca sume mari pentru a avea parte de o camera speciala. Nu in ultimul rand, Balantelor pe place sa fie insotite intotdeauna cand pleaca in vacanta. Au nevoie de un partener cu care sa rada, sa se distreze, sa viziteze diferitele obiective turistice si sa-si impartaseasca ideile.

Daca se nimereste totusi sa fie singura, Balanta reuseste sa-si faca imediat prieteni, pentru ca straluceste in arta socializarii, unduindu-se cu abilitate de la un caracter la altul, de la un nivel social la altul. Se poate ca in vacanta sa organizeze petreceri “la ea acasa”, in cabana, apartamentul, vila in care este cazata. Invitatii se vor distra de minune, este o gazda desavarsita.

Scorpion

Nativul imbina aventura unei expeditii cu erotismul cel mai infocat, atunci cand vine vorba despre vacante. Partenerul ideal pentru o astfel de calatorie este in mod sigur persoana iubita. Impreuna, cuplul isi rezerva cateva zile incitante, departe de cotidian. scorpio vacantaLocul trebuie sa fie cumva ascuns privirilor, o vila inchiriata, un centru cu circuit inchis, poate un castel vechi in care trebuie sa devii membru.

Cu cat accesul se face mai greu, cu atat se va simti Scorpionul mai special. Daca in sejur exista si o petrecere la un club secret, cu cine stie ce parola la intrare, cu placeri nebanuite care fac parte din program, atunci Scorpionul va fi pur si simplu absorbit cu totul ! Isi va lua cu el haine pentru diverse ocazii, fara sa uite tinuta de seara si cea de dormitor, care va fi extrem de sexy.

In rest, se va asigura ca usa este incuiata bine si focul facut in camin, pentru o seara in doi incendiara. Va savura ninsoarea abundenta, ascuns bine intr-o patura pufoasa.

Sagetator

Sagetatorul este cunoscut ca cel mai mare calator al zodiacului. Din acest punct de vedere, in loc de arc, ar trebui reprezentat cu un bagaj gata facut. Iubeste la nebunie calatoriile, scurte sau lungi, departe sau aproape, orice este bun atata timp cat produce o spartura in cotidian, aducandu-i putin aer proaspat. Daca i se propune in ultima clipa o plecare, ar putea sa iasa pe usa chiar in ziua de Ajun. sagit vacantaNu are mari preferinte cand vine vorba despre un insotitor, insa ar pleca cu bucurie impreuna cu persoana iubita.

Aceasta trebuie sa aiba o minte la fel de deschisa ca si a lui, sa nu-l bata la cap cu planificarile si sa nu-i stabileasca opriri fixe. Sagetatorul este o fiinta libera, absorbind intreaga lume prin narile sale infometate de noutate, insa nu are rabdarea de a ramane undeva un timp indelungat. Un sejur la un hotel pe malul marii, in care fiecare zi inseamna sa se trezeasca pentru micul dejun l-ar plictisi crunt. Se simte atras de activitatile sportive si cele artistice.

Fie ca are ocazia sa invete sa calareasca, fie ca va participa benevol la un spectacol de teatru pentru amatori, Sagetatorul se va simti stimulat sa dea din el tot ce are mai bun.

Capricorn

Fiinta cerebrala prin excelenta, Capricornul isi planifica vacanta in asa fel incat sa stie precis care sunt avantajele si care dezavantajele. Si-a ales demult oferta de Craciun si a primit deja si chitanta. Daca cumva poate combina utilul cu placutul, de exemplu sa mearga la un centru spa sau intr-o statiune balneo, sau chiar sa opteze pentru o vacanta de tip teambuilding, este cel mai fericit. capr vacantaSobru din fire, gazdele cu greu vor distinge pe chipul lui multumirea sau nemultumirea fata de serviciile oferite.

Capricornul este insa prea bine crescut ca sa nu stie sa multumeasca la final. Viseaza la o vacanta intr-un loc oarecum izolat, fara insa a pierde legatura cu restul lumii. Un far transformat in hotel, in Croatia, o cabanuta cu toate facilitatile dintr-un satulet de munte, un apartament pentru el si familia sa sunt ideale. Pretinde insa liniste si servicii impecabile, pentru ca stie precis pe ce a dat banii.

Evita locurile zgomotoase si in nici un caz nu-l vom intalni la 2 dimineata in vreun club la moda. Se simte atras de locurile incarcate de istorie. Poate sa aleaga orasele precum Provdiv, unde sa simta valoarea unor ruine de castel sau sa admire niste catedrale gotice.

Varsator

Pentru Varsator vacanta ideala este cea in care are parte de cat mai multa diversitate. Ii place sa-si planifice vacanta, sa caute el insusi informatii despre loc, despre hotel, obiectivele turtistice, restaurante, transport, etc. In cazul in care nu apuca sa-si faca toate temele de acasa, recupereaza pe parcurs. Fire sociabila si descurcareata, obtine destul de repede informatiile de care are nevoie. aquar vacanta

Daca vorbim despre nativii caracterizati printr-o mare originalitate si chiar prin excentricitate, atunci vorbim despre destinatii dintre cele mai surprinzatoare, cum ar fi Polul Nord. Daca insa facem referire la majoritatea Varsatorilor, care sunt mai linistiti, fire familiste si spirite umaniste, atunci destinatia poate fi cam oricare, atata timp timp cat exista un minim de servicii.

Desi se spune ca nu este deloc interesat de latura materiala, nativului nu i-ar placea sa doarma intr-un hostel mizer, pe un pat de scandura. Cand munceste din greu pentru banii lui, are si pretentiile cuvenite. Pentru ca este vesel si comunicativ, se descurca destul de bine oriunde merge. Alege insa locurile mai “cuminti”, fara extreme, caci orice exces ii repugna, indiferent ca este vorba dspre clima, cheltuieli, facilitati sau altceva.

Varsatorul va avea grija sa pastreze permanent legatura cu cei de acasa, folosindu-se de laptopul personal sau de alta modalitate. Fiind in general fascinat de tehnologie, are cu el un telefon mobil sau intra destul de des pe mail. Trebuie insa sa evite camerele de hotel cu internetul sub nas, ca risca sa piarda ore pretioase scriind mailuri cu “la multi ani”, in loc sa viziteze cele mai importante obiective din zona.

Pesti

Sensibili si inclinati catre latura spirituala a vietii, Pestii cauta pentru vacanta un loc incarcat de miresmele trecutului. Vacanta lor la final de an nu va fi in nici un caz o incercare de ascensiune pe Fuji, sau o participare la o corida in Spania. Le plac locurile linistite, cum ar fi de exemplu casele vechi din Franta, de sute de ani, transformate in hanuri, castlele devenite hoteluri, cu saloane de muzica si multe tablouri, din care rasare un zambet melancolic.

pices vacantaProbabil merg insotiti de persoana iubita, caci Pestii sunt niste romantici incurabili. Nimic nu le face mai mare placere decat sa se adaposteasca in bratele partenerului si sa se bucure de cateva zile departe de restul lumii. Cu toate acestea, ar trebui sa-si infranga timiditatea si sa-si exprime parerea atunci cand se decide destinatia.

O vacanta ideala pentru Pesti inseamna una care sa reprezinte un resort al visarii, fie ca este vorba despre o plaja intima, sau despre un orasel cu o istorie de cateva veacuri. Imaginarul joaca in viata lor un rol important, astfel incat ii fascineaza orice obiect sau priveliste care provoaca flash-ul care ceva ce-a fost sau care o idee, o intuitie. 

 

Afla mai multe despre vacante pe turism.acasa.ro !

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare