Astrologie

# barbat rac # cadouri rac #cadouri

Idei de cadouri pentru Barbatul Rac. Cum sa iti surprinzi iubitul cu aceasta zodie

Barbatii rac sunt cunoscuti pentru empatia de care dau dovada, pentru faptul ca sunt afectuosi si ca pun interesele persoanei dragi in fata intereselor lor. Racii apreciaza timpul petrecut alaturi de familie si de prieteni, sunt respectuosi, fideli si isi tin angajamentele luate.

Daca vrei sa ii iei unui rac un cadou, gandeste-te de doua ori inainte sa ii cumperi ceva. Cantareste situatia, analizeaza-i personalitatea si vei vedea ca racii apreciaza cadourile care spun o poveste si au valoare sentimentala.

Alaturi de magazinul de cadouri pentru barbati MyMan.ro ti-am pregatit o lista de cadouri care li se potrivesc manusa barbatilor rac. Iata care sunt ideile cu care nu ai cum sa dai gres:

1.Ofera-i un instrument clasic si boem de scris

Romantici din fire, racii gasesc inspiratie in orice mediu si in orice imprejurare. Tocmai de aceea poti sa alegi un set de scris pe care sa il foloseasca in momentele de profunda inspiratie. Chiar daca nu iti scrie tie o scrisoare de dragoste, cu siguranta isi va nota cele mai intime ganduri in jurnal.

Setul de scris cu pana si penita este elegant, practic si este ambalat intr-o cutie numai buna de oferit cadou. Il gasesti aici.

2. Aminteste-i ca viata merita traita din plin cu ajutorul unui portchei cu mesaj gravat

Un mesaj transmis din suflet la timpul potrivit poate sa faca diferenta in ochii persoanei iubite. Daca iubitul sau sotul tau este nascut in zodia rac va aprecia cu atat mai mult un breloc cu un mesaj precum „Carpe Diem” ce il va inspira sa ia decizii bune la momentul potrivit.

Daca alegi sa ii daruiesti un portchei se va gandi la tine ori de cate ori le va folosi. Il gasesti aici.

3. Tine-l organizat si daruieste-i un ceas eco-friendly si modern

Timpul este pretios pentru noi toti dar racii, organizati cum sunt, apreciaza orice minut la adevarata sa valoare. Poti sa ii iei un ceas pe care sa il poarte la intalnirile business sau in zilele de weekend.

Arata-i nu numai ca te gandesti la el, ci si ca ii cunosti gusturile si preferintele si ia-i un ceas prietenos cu natura si cu un design modern. Ceasul are cadranul din lemn si sticla, iar cureaua este din cork. Ignifug si impermeabil, acest accesoriu atat de necesar il va impresiona datorita originalitatii si calitatii sale. Il gasesti aici.

4. Arata-i ca ii sustii pasiunile cu un set de butoni pentru camasa

Pasionali din fire, barbatilor rac le place adrenalina si sunt cunoscuti pentru faptul ca traiesc viata din plin. Cel mai probabil barbatul rac detine sau viseaza la o masina puternica si luxoasa. Un cadou inedit pe care il va purta cu drag ori de cate ori va avea ocazia este un set de butoni cu model maneta auto.

Fii sigura ca va face senzatie la petrecerile unde va aparea cu acest accesoriu care va starni deopotriva admiratia femeilor si a barbatilor prezenti. Imbina utilul cu placutul si alege butonii cu model maneta auto. Ii gasesti aici.

5. Un calendar retro, care sa-l ajute sa isi planifice timpul asa cum ii place

Racii sunt buni planificatori si le place sa isi programeze totul in avans, daca nu cu luni, cel putin cu saptamani. Tocmai pentru ca sunt perfectionisti si nu vor sa le scape nimic din vedere, poti sa ii iei barbatului rac un cadou pe care il va pretui pentru valoarea sa sentimentala, dar si pentru functionalitate

Un calendar retro din alama va avea dublu rol: micut si elegant, el se va potrivi de minune pe biroul sau. Poate sa il foloseasca precum un calendar clasic, dar si pe post de press-papier. Il gasesti aici.

Nu lasa pe ultimul moment alegerea cadoului pentru barbatul rac. Pentru ca este gentil si se gandeste la sentimentele tale, nu iti va spune daca nu ii va placea, dar daca nu este pe gustul sau, cu siguranta nici nu va folosi darul de la tine la potentialul sau maxim.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare