Astrologie

#luna plina #zodii #intalniri romantice #pregatire intalnire

Idei de intalniri romantice speciale cand Luna Plina este in zodia ta

Nimic nu este mai romantic si mai magic decat perioada in care Luna Plina iti tranziteaza zodia. In fiecare an, Luna Plina apare de 12 ori, insa exista si ani in care se inregistreaza 13 aparitii ale astrului ceresc in aceasta forma speciala. Profita de prezenta ei in zodia ta si programeaza o intalnire romantica cu adevarat memorabila, folosindu-te de influentele astrale puternice, care iti transmit un magnetism aparte. Iata cateva idei interesante in acest sens!


Luna Plina in Berbec

Septembrie este perioada in care Berbecii se pot bucura de Luna Plina in zodia lor, care le ofera energie, optimism si pofta de viata. Intalnirea romantica perfecta se poate desfasura intr-o livada plina cu fructe coapte, la un meci urmarit intr-un bar sau in club. Culorile norocoase sunt rosul aprins sau alte nuante neon.


Luna Plina in Taur

In octombrie, Luna Plina poposeste in Taur, o perioada excelenta pentru acesti nativi de a se bucura de o intalnire romantica la un restaurant de lux, unde mancarea este la superlativ. Culorile norocoase sunt rozul perlat, negrul si turcoazul.


Luna Plina in Gemeni

Luna Plina in Gemeni apare in noiembrie, cand intalnirile in doi reusite pot avea loc vizitand muzee sau participand la un spectacol de opera. Tinutele norocoase sunt in nuante de maron, vernil, portocaliu sau galben!


Luna Plina in Rac

Luna decembrie aduce Luna Plina in Rac, alaturi de multa discretie si nevoia de a crea un univers secret in doi. Nativii pot tine doar pentru ei o escapada romantica, undeva la munte, intr-o statiune cu servicii spa. Culorile norocoase sunt argintiul si nuantele pastelate.


Luna Plina in Leu

Luna Plina tranziteaza zodia Leului in ianuarie, facandu-i pe acesti nativi mai pasionali, mai creativi si mai entuziasti cu privire la viitor. O intalnire romantica perfecta in aceasta perioada pentru Lei poate fi participarea la un concert live sau o piesa de teatru nonconformista. Culorile norocoase pentru tinuta aleasa sunt auriul sau combinatiile de culori complementare.


Luna Plina in Fecioara

Luna Plina apare in Fecioara in luna februarie si confera acestor nativi un sentiment placut de caldura si confort. O intalnire romantica perfecta ar fi una la un cenaclu de poezii, un concert de balade de dragoste sau o partida de schi, incheiata cu clipe romantice in doi in fata semineului. Culorile norocoase sunt gri si maro.


Luna Plina in Balanta

Luna martie este perioada din an in care Luna Plina influenteaza zodia Balantei, tocmai cand natura revine la viata. O intalnire romantica excelenta ar fi un amuzament pe cinste un parcul de distractii sau o plimbare prin padure, fotografiind pasarele zgribulite. Tinutele norocoase sunt cele in nuante de bleu pal si verde.


Luna Plina in Scorpion

Cand Luna Plina ajunge in Scorpion, inseamna ca a sosit luna aprilie. Atuurile Scorpionului sunt cele fizice in aceasta perioada, de aceea sunt recomandate intalnirile romantice la o herghelie pentru echitatie sau plimbarile cu bicicleta in aer liber. Dansul este o alta idee perfecta. Tinutele de un rosu aprins sau cele negre sunt norocoase.


Luna Plina in Sagetator

Sagatatorul beneficiaza de Luna Plina in zodia sa in mai, cand intalnirile romantice ideale se pot desfasura la o gradina botanica, la un festival muzical in aer liber sau la un targ de produse traditionale cu program de divertisment. Tinuta recomandata pentru o intalnire de succes este cea in nuante calde de rosu sau mov.


Luna Plina in Capricorn

Luna Plina in Capricorn apare in luna iunie, cand vara isi face simtita prezenta. Nativii acestei zodii pot profita de influentele pozitive, organizand o intalnire romantica care sa presupuna o drumetie montana sau o cursa montana de biciclete, un picnic la iarba verde cu verde etc. Albastrul inchis este nuanta norocoasa a perioadei.


Luna Plina in Varsator

Luna iulie aduce Luna Plina in Varsator, o ocazie perfecta pentru acesti nativi sa se bucure de clipe frumoase in doi la plaja, la un gratar in aer liber sau in cadrul unei excursii in afara orasului. Simpla leneveala impreuna cu popcorn si un film bun poate naste amintiri placute. Nativii ar trebui sa poarte albastru electric sau roz aprins.


Luna Plina in Pesti

Pestii beneficiaza de Luna Plina in august, cand temperaturile caniculare ii imbie la gasirea unor locuri racoroase pentru relaxare. O intalnire la sala de cinema sau o zi distractiva la plaja cu ski-jetul sunt idei excelente pentru acesti nativi. Pestii ar trebui sa poarte albastru, mov sau negru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului