Astrologie

#sex zodii #relatii zodii #impacare zodii

Impacarea prin sex in functie de zodia lui

Impacarea prin sex este un scenariu la care ajung de foarte multe ori cuplurile, intrucat motivatia erotica ramane printre cele mai puternice argumente de la baza relatiei dintre un barbat si o femeie. Totusi, nu toate strategiile feminine de a-si determina partenerul sa scoata steguletul alb in dormitor sunt si eficiente. Fiecare urmas al lui Adam are slabiciunile lui, sesizabile in zodia care ii guverneaza destinul.

Berbec

Nativii din zodia Berbecului nu rezista in fata provocarilor, de aceea sexul de impacare pentru un reprezentant al acestei zodii devine irezistibil atunci cand se transforma intr-un joc de-a soarecele si pisica. Vrea ca partenera sa se comporte ca o prada incitanta, care sa il ademeneasca si apoi sa faca pe inabordabila.

Taur

Cu o salata de fructe aratoasa, cu frisca si sos de coniac, orice femeie poate convinge un Taur sa cedeze in intimitate dupa o cearta. Observand deliciosul preparat in fata, Taurul lasa instantaneu garda jos si incepe sa secrete serotonina (hormonul fericirii). Daca mai este si invitat sa imparta aceeasi bucata de ananas cu iubita lui, instinctul ii domina ratiunea si uita pe loc de ce s-a ofuscat cu cateva clipe inainte.

Gemeni

Gemenii au nevoie sa le fie stimulat intelectul si simtul vizual pentru a se excita, altfel nu exista nicio sansa de a se lasa induplecati dupa o cearta. Daca sunt provocati la un joc de inteligenta, precum "Vrei sa fii milionar" pe computer, accepta fara sa se gandeasca de doua ori. Iar cum cel care pierde este nevoit sa renunte la cate o piesa vestimentara, sexul este iminent.

Rac

Racii sufera enorm din punct de vedere emotional dupa o cearta, de aceea nu vor fi pregatiti pentru a face dragoste decat daca ranile sentimentale le sunt ingrijite. O baie cu spuma si lumanari parfumate, un pahar de sampanie, o imbratisare calda si multa tandrete, sunt singurele cai prin care un nativ din Rac se poate angaja in sexul de impacare.

Leu

Cu un nativ in zodia Leului, partenera va trebui intotdeauna sa isi calce pe orgoliu si sa fie ea cea care initiaza impacarea prin sex. Asteapta sa fie rugat, implorat sa asiste la un dans de streaptease facut special pentru el, apoi va astepta si alte gesturi care sa arate efortul iubitei de a-l multumi.

Fecioara

Influentat in mare masura de mediul in care traieste, nativul din Fecioara va fi ademenit in dormitor doar daca partenera acestuia face in prealabil ordine, schimba asternuturile, aeriseste dormitorul si aprinde cateva lumanari parfumate. Cedeaza total in fata unui masaj cu parfum de lavanta, excelent pentru libidoul specific acestei zodii.

Balanta

Barbatii din zodia Balantei simt o atractie puternica fata de femeile care reusesc cumva sa ii supuna. Acest lucru se aplica si dupa o cearta. Ar fi foarte eficienta o strategie prin care sa fie "sechestrati" in dormitor, asezati pe un scaun, legati la maini si la ochi si posedati in aceasta ipostaza a celui dominat.

Scorpion

Cearta cu un Scorpion nu poate fi decat una foarte dura si taioasa. Din acest motiv, tensiunile acumulate au in mod necesar nevoie de o destindere, inainte sa se puna problema unei partide de sex. Atunci cand partenera face o gluma si isi asuma vina, apoi incepe o lupta corp-la-corp copilareasca, cu ciupituri si muscaturi, Scorpionul reuseste sa se relaxeze suficient pentru sex.

Sagetator

Sagetatorii sunt foarte competitivi, ba chiar adora sa asocieze jocurile de "intrecere" cu sexul. Din acest motiv, o partida de poker "pe dezbracate" va fi pe placul lor pentru o impacare dulce, mai ales daca ei sunt cei care castiga mai des. Cu cateva ingrediente suplimentare de umor, Sagetatorul uita cu succes motivul supararii initiale.

Capricorn

Capricornii au nevoie de stimulare vizuala si le place sa isi vada partenerele facand "spectacol" pentru ei. Cand isi vad iubita dezbrandu-se pentru ei sau defiland intentionat goala prin fata lor pentru a-i incita, devin dornici de sex. Cu un simplu show de acest tip, Capricornii accepta instant impacarea prin sex.

Varsator

Sexul de impacare nu este deloc dificil de initiat cu un Varsator. Intrucat acesti nativi sunt excitati de femeile puternice si hotarate, nu vor refuza o abordare agresiva, in care sunt aruncati pe pat si satisfacut oral fara explicatii.

Pesti

Melancolii Pesti vor tanji imediat dupa o sesiune de amor daca partenera le reaminteste de o partida de sex reusita din trecut. Orice trimitere la vremurile bune le stimuleaza libidoul si ii ajuta sa ingroape securea razboiului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului