Astrologie

#horoscop #zodii #preferinte zodii #costum de baie zodii #gusturi zodii

In ce costum de baie ar vrea sa te vada, in functie de zodia lui

Barbatul Leu poate fi cucerit de partenera lui cu un costum de baie de lux, care sa etapeze din prima secunda a aparitiei pe plaja. Capricornul, in schimb, si-ar dori ca femeia iubita sa nu iasa cu nimic in evidenta, sa adopte un stil decent si clasic.

Iata costumul de baie ideal pentru doamne, in functie de preferintele nativilor:


Barbatul Berbec


Daca ar fi dupa el, Berbecul ar prefera ca partenera lui sa nu aiba niciun costum de baie. Cum, insa, in public nu poate face orice, se multumeste cu ce se poate. Nativul viseaza sa-si vada partenera intr-un costum de baie rosu aprins, cat mai mic cu putinta. Costumele de baie din doua piese, cu multe snururi, sunt pe placul lui.


Barbatul Taur


Barbatul Taur este atras de costumele de baie de foarte buna calitate, cu modele clasice, dar care pun in valoare formele generoase ale femeii iubite. In intimitate, Taurul obisnuieste sa savureze bucatele de fructe, caviar si mancaruri alese direct de pe pielea partenerei. Costumul de baie potrivit este unul care ii incita simturile.


Barbatul Gemeni


Gemenii nu sunt prea atenti la detalii. Prin urmare, partenera unui Geaman nu trebuie sa faca eforturi mari cand isi alege costumul de baie. Nativul Gemeni este incapabil sa faca diferenta intre un costum scump si unul ieftin. Important este cum se misca ea si, mai ales, cum ii vorbeste.


Barbatul Rac


Este greu de crezut ca barbatul Rac are un cuvant de spus asupra tinutei de plaja a partenerei lui. Cel mai probabil, ea singura decide ce costum de baie va purta. Cu toate acestea, Racul isi doreste sa fie singurul barbat care se bucura de frumusetea partenerei, drept pentru care aceasta ar putea alege ceva decent, nu extravagant.


Barbatul Leu


Leul poate fi impresionat numai cu un costum de baie la moda, de foarte buna calitate si, daca se poate, cat mai costisitor. Accesoriile de plaja nu trebuie sa lipseasca din tinuta femeii iubite. Leul adora sa-si vada partenera defiland si o va pandi cu ochi pofticiosi, pe plaja, asteptand momentul potrivit sa ramana singuri.


Barbatul Fecioara


Nativul Fecioara admira o femeie care arata senzational in costum de baie. Insa, odata ce formeaza un cuplu, barbatul Fecioara isi doreste ca partenera lui sa se imbrace mai discret, pentru a nu atrage privirile pe plaja. Costumul de baie care i se pare potrivit este unul clasic, simplu, fara nimic remarcabil.


Barbatul Balanta


Barbatul Balanta isi doreste o doamna langa el. Chiar si la mare, pe plaja, partenera unui nativ Balanta trebuie sa fie eleganta, decenta, insa nu lipsita de atractivitate. Un costum de baie vintage, cu o camasa vaporoasa si o palarie cu boruri lungi sunt combinatia perfecta. Important este ca imaginea sa fie una de bun gust.


Barbatul Scorpion


Costumele de baie inguste, din snururi, costumele de baie aproape invizibile si cele cu o croiala foarte sexy, toate sunt pe placul barbatului Scorpion. Pentru ochii lui par a fi facute cele mai provocatoare costume de baie. Nativul Scorpion apreciaza o partenera curajoasa, careia nu-i este frica sa se expuna pe plaja sau la piscina.


Barbatul Sagetator


Desi este un tip care tine mult la libertatea lui, barbatul Sagetator nu apreciaza o partenera care se expune fizic. La plaja, barbatul Sagetator ar vrea sa o vada intr-un costum de baie modern, decent, care sa o faca sa arate bine, fara sa exagereze. Sagetatorul se uita la alte femei chiar daca nu recunoaste.


Barbatul Capricorn


Barbatul Capricorn este un tip serios, care isi alege o sotie responsabila si la fel de serioasa ca el. Desi in intimitatea dormitorului Capricornul poate fi mult mai permisiv, in public acesta tine la decenta. Costumul de baie al sotiei lui trebuie sa fie unul simplu, clasic, decent, fara niciun accesoriu care sa atraga atentia.


Barbatul Varsator


Varsatorul nu are preferinte in ceea ce priveste felul in care arata pe plaja sotia sau partenera sa. Nativul crede cu tarie in egalitatea sexelor si respecta gusturile sotiei sale. Aceasta poate purta orice isi doreste la plaja, deoarece Varsatorul nu se teme de gura lumii. Varsatorul vrea doar ca partenera lui sa-i fie o buna companioana.


Barbatul Pesti


Nativul Pesti isi doreste sa fie singurul care se bucura de formele partenerei sale. Cu toate acestea, nativul nu indrazneste sa-i spuna nimic femeii iubite. El este un romantic, are nevoie de incredere, afectiune si armonie in viata de cuplu. Un costum de baie pe placul lui ar fi unul in stil vintage, cu nuante acvatice.

Sursa foto: fitnessmagazine.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului