Astrologie

#astrolog #astrolog astredamus #relatie #compatibilitate #cuplu #astredamus

Incotro se indreapta relatia noastra?

Silvia, 20.07.1984 ora 14, partener, 15.11.1985: As vrea sa stiu compatibilitatea noastra.

Astrolog Astredamus
Relatia dintre voi este foarte tensionata. Si totusi este o relatie pe care trebuie sa o infruntati amandoi, pentru maturizare. Poate duce fie la o casatorie, fie la un concubinaj de lunga durata.

Nu va fi o relatie super fericita, dar va fi una foarte instructiva, pentru amandoi. Motivatie: sunteti o adevarata sotie-sef, inclusiv in orice alt tip de relatie. Un sef care se lupta si razboieste cu ceilalti. E greu pentru altul sa nu va accepte autoritatea.

Iar cand imprejurarile va pun in postura de a fi un subaltern sau cineva va traseaza sarcini obligatorii (ex obligatii familiare), erupeti ca un vulcan. Sigur ca sunteti descurcareata si bataioasa in sensul bun ala cuvantului. Dar nu stiu cati vor fi dispusi sa va asculte "ordinele". Lucru valabil si in casnicie.

Indiferent cat de lunga va fi relatia, oricand unul din Dvs poate sa-i puna capat. Fie dvs pentru ca nu acordati circumstante atenuante , fie el, pentru ca nu mai suporta postura de subaltern obligat sa merga pe un drum trasat de Dvs. 

Daniela, sex feminin,19.11.1986, ora aproximativ 2:30, partener, sex masculin,28.12.1987: As vrea sa stiu ce sanse avem sa ne casatorim.

Astrolog Astredamus
Ora pe care ati specificat-o cu aproximatie este de o precizie spectaculoasa, intr-un punct critic. Incercati sa aflati de la parinti ora mai exact, respectiv, macar 10 minute inainte sau inapoi. Bineinteles ca e posibil sa fie si aceasta ora nasterii. Insa e pacat sa ma hazardez in analiza, neavand siguranta orei, mai ales in acest punct critic.

Cu toate astea, compatibilitatea Dvs cu Dragos este certa. Nu veti mai intalni usor o astfel de persoana de care sa fiti atrasa atat de puternic si afectiv si sexual. Insa aceasta atractie irezistibila poate duce fie la o intelegere sublima, fie se poate transforma intr-o ura si deceptie de nedescris.

Cert e de asemenea ca banii vor conduce relatia fie intr-o parte, fie in alta. Din acest motiv e necesara cunoasterea cu exactitate a orei de nastere.

Ipinonageta,  nascuta in 30.06.1975, ora 23.10, sotul, nascut in 28.12.1972: Am vrea sa stim incotro se indreapta relatia noastra.

Astrolog Astredamus
Sunteti ca si cuplu, intr-o perioada in care atat Dvs, cat si partenerul sunteti pusi in fata intrebarii capitale privind viitorul cuplului. Este exact intrebarea pusa mie. Normal ar fi sa dati dvs raspunsul.

Adica, sunteti suficient de maturizata pentru  a duce relatia de casatorie, pentru minim 30 de ani de acum inainte? Din punct de vedere al astrelor, eu spun ca nu prea. Dvs e necesar sa ascultati destul de mult de sot. El v-a arata drumul in viata, modul in care sa actionati, precum si modalitatea de comunicare atat in anturajul apropiat cat si la nivel mai inalt.

Sigur ca o face intr-un mod destul de agresiv (cel putin asa vi se pare) si de o maniera care va da destule emotii tulburatoare si neliniste. Dar cu intuitia Dvs proverbiala, sunteti capabila sa discerneti esenta mesajelor.

De altfel, sunteti o persoana foarte feminina si extrem de sensibila. Cu toate astea, trebuie sa fiti mai energica, mai impulsiva si mai dinamica. Cu toate ca eu nu va dau multe sanse de a merge impreuna mai departe, totusi sunteti capabili sa treceti peste acest "hop" dificil. Raspunsul il veti avea de la viata in luna septembrie a acestui an 2010.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului