Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii

Indicii care te ajuta sa ghicesti zodia unui necunoscut

Ti-ai dorit intotdeauna sa poti ghici zodia unui necunoscut, fara sa fie nevoie sa adresezi deja banala intrebare "Ce zodie esti?". Atunci fii atent la personalitatea celor cu care intri in contact si analizeaza cu atentie cata incredere in sine emana, ce calitati predominante observi si alte indicii pe care le poti afla mai jos. Iata cateva caracteristici care te ajuta sa intuiesti din start zodia unei persoane necunoscute.


Berbec

Berbecul are o voce conflictuala puternica, este foarte competitiv, aventurier, entuziast, indraznet, ambitios, atletic, impulsiv, nelinistit, foarte increzator in sine, dinamic, galagios, incapatanat, cu o vointa de fier, uneori necioplit, egoist, are un spirit intreprinzator unic, ii place sa isi asume riscuri si actioneaza inainte sa gandeasca.


Taur

Taurul este indragostit de lucruri frumoase, isi arata din start latura extrem de materialista, ii place luxul, actiunile sale sunt lente, se pricepe de minune in a gestiona banii, este pasionat de petrecerea timpului liber in aer curat, este o fire pragmatica, gurmanda si rezistenta in fata schimbarii.


Gemeni

Nativii Gemeni sunt parteneri de temut in dezbateri, spirituali, usor adaptabili, inclinati catre flirt, jucausi, instabili, usor de multumit, au inclinatii intelectuale, sunt vorbareti, inventivi, foarte sociabili, insetati de cunoastere, pasionati de lectura si jocuri mentale, foarte priceputi in a face mai multe lucruri in acelasi timp.


Rac

Racii sunt foarte sensibili, au stari de dispozitie imprevizibile, sunt romantici, amabili, afectuosi, protectori, legati de familie si casa, atasati de traditii si timpul petrecut alaturi de cei dragi, sunt retinuti in societate si gata oricand sa se retraga, imediat ce se simt ofensati in vreun fel.


Leu

Leii sunt pasionali, sensibili, iubitori cu copiii, indragostiti de lux si obiecte foarte scumpe, au o atitudine superioara si dramatica pe alocuri, sunt ambitiosi, autoritari, dornici sa fie mereu in centrul atentiei, inteligenti, aroganti, opulenti, zgomotosi, loiali, plini de viata si foarte atragatori pentru cei din jur.


Fecioara

Nativii in Fecioara sunt perfectionisti extremi, critici, orientati catre detalii, pretentiosi, practici, foarte inteligenti, ambitiosi, fini observatori, cu o dexteritate mentala aparte, timizi, organizati, preocupati de propria stare de sanatate, indragostiti de ordine si curatenie, adora eleganta simpla si emit intotdeauna argumente pertinente.


Balanta

Balantele sunt firi indecise, frivole, seducatoare, gratioase, diplomate, indragostite de echitate si dreptate, pasionate de frumusete si lucruri pretioase, sociabile, lenese, politicoase, manierate, idealiste, atragatoare, reconciliante si foarte corecte.


Scorpion

Scorpionii sunt secretosi, pasionali, increzatori in fortele proprii, loiali, atletici, hipersensibili, misteriosi, sceptici, puternici, cu o sexualitate exacerbata, gelosi, obsedati de control, cu temperament impulsiv, magnetici, ambitiosi, plini de resurse, curajosi si razbunatori.


Sagetator

Nativii in Sagetator sunt aventurosi, independenti, prietenosi, entuziasti, cu mintea deschisa, optimisti, curajosi, inteligenti, charismatici, rebeli, rezistenti in fata restrictiilor, vorbareti, impulsivi, cu o tendinta nativa de a exagera, mereu copilarosi, insetati de cunoastere, oportunisti, filantropi si filosofi.


Capricorn

Capricornii sunt incapatanati, argumentativi, intepatori, au un caracter matur si rezervat, reci si detasati, prevazatori, generosi, muncitori, foarte ambitiosi, indragostiti de disciplina si responsabilitati, respecta autoritatea, cauta in permanenta sa atinga un statut social inalt, sunt orientati catre cariera si au o rezistenta si rabdare remarcabile.


Varsator

Varsatorilor le place sa ii ajute pe cei din jur, au o gandire liberala, democratica si umanitara, sunt firi deschise, indragostiti de echitatea sociala, reformatori, pasionati de libertate, reci si indiferenti, relaxati, excentrici, rebeli, impredictibili, cu pareri personale exprimate raspicat, unici, critici, idealisti, inventivi si se razgandesc rapid.


Pesti

Pestii sunt firi sensibile, prietenoase, cu un chip frumos in general, imaginativi, lenesi, cu schimbari dese de dispozitie, dornici sa aiba grija de ceilalti, ofensivi si gata oricand sa bata in retragere, cand lucrurile devin prea dificil de infruntat.

Sursa foto: blogmagazine.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro