Astrologie

#inger #astrologie #zodii #predictii #inger pazitor #inger pazitor zodii

Ingerul pazitor al zodiei tale

Ingerii sunt entitati prezente in majoritatea religiilor, inzestrati in general cu scopul de a-i proteja pe oameni si de a indeplini o serie de sarcini divine. Numele ingerilor difera in functie de cartile sfinte ale fiecarei religii, insa rolul lor pentru existenta umana ramane pozitiv in orice credinta.

In Koran, exista referiri diverse la ingeri, care si cate un nume desemnat. In hinduism, ingerii sunt creaturi frumoase din cer, care danseaza si ii distrag pe cei intelepti, pentru multumirea zeilor. In budism, ingerii sunt creaturi luminate care au atins perfectiunea si au hotarat sa ramana printre oameni, pentru a-i ajuta sa evolueze. La japonezi, ingerii sunt fiinte femeiesti de o frumusete aparte, cu kimono-uri din pene, care zboara intre cer si pamant. Traditia persana vorbeste despre ingeri ca fiind entitati cu doua, patru sau sase aripi.

Religia crestina, iudaica si islamica crede in ingeri numiti arhangheli, care aduc oamenilor mesaje de la Dumnezeu. De Craciun, crestinii canta in colindele lor despre ingerii care au anuntat pastorii de nasterea lui Iisus.

O alta viziune asupra ingerilor in crestinism vorbeste de cei patru arhangheli, Mihail, Gavriil, Rafael si Uriel. Astrologia ii asociaza pe arhangheli cu cele 4 puncte cardinale, cele 4 anotimpuri ale anului si cele 4 elemente astrologice: apa, pamant, foc si aer. Afla mai jos care este ingerul pazitor al zodiei tale!


Semnele de foc: Berbec, Leu si Sagetator

Pentru semnele zodiacale de foc, Mihail este arhanghelul protector. Numele ingerului inseamna "cel care il iubeste pe Dumnezeu", iar semnul cardinal pe care il apara este Sudul. Focul il reprezinta pe arhanghelul Mihail, deoarece el este un inger luptator, un aparator al binelui, trimis de divinitate sa invinga raul pe Pamant.

In icoanele care il intruchipeaza, arhanghelul Mihail apare cu o sabie in mana, sfasiindu-l pe diavol. Asadar, acesta aduce in lume bunatate sfanta, dreptate si sacrificiu in numele binelui.


Semnele de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Cele trei zodii de pamant sunt ocrotite de arhanghelul Uriel, al carui nume se traduce prin "lumina lui Dumnezeu". In arta clasica, ingerul tine in mana un corp luminos, ca o lanterna. Protector al semnului cardinal Nord, arhanghelul Uriel indruma oamenii catre destinul lor si ii incurajeaza sa isi exprime talentul in arta si in toate domeniile frumosului. Uriel ne tine conectati la miracolul vietii si la civilizatie.


Semnele de apa: Rac, Scorpion si Pesti

Arhanghelul Gabriel/Gavriil este ocrotitorul zodiilor de apa, Racul, Scorpionul si Pestii. Numele ingerului se traduce prin "puterea lui Dumnezeu", iar semnul cardinal pe care il ocroteste este Vestul.

Rolul cel mai important al arhanghelului Gabriel este acela de a transmite cele mai importante mesaje de la Dumnezeu catre om si viceversa. De pilda, atunci cand cineva rosteste o rugaciune din suflet, arhanghelul mijloceste drumul ei catre Ceruri.

Arhanghelul Gabriel aduce pe Pamant dreptate, intelepciune, dragoste pentru lucrurile sfinte, forta divina si descoperirea marilor mistere ale Universului.


Semnele de aer: Gemeni, Balanta si Varsator

Pentru Gemeni, Balante si Varsatori, arhanghelul Rafael este protectorul divin. Numele ingerului se traduce prin "Dumnezeu vindeca", de aceea este considerat a fi ocrotitorul sanatatii. Arhanghelul Rafael este pazitorul semnului cardinal Est, acolo unde rasare soarele si aduce cu sine un nou inceput.

Ingerul Rafael este inzestrat cu misiunea de a vindeca, de a regenera energia si de a o transforma din distructiva, in recuperatoare. El apara femeile care nasc, copiii bolnavi, familiile care se confrunta cu foamete si saracie, precum si pe cei care isi vindeca semenii, fiziologic si psihologic. Un al rol al arhanghelului Rafael este acela de a propovadui respectul pentru traditie, stramosi si mosteniri spirituale.

Chiar daca nu il poti vedea si, probabil, nu ii constientizezi prezenta in viata ta, ingerul tau pazitor iti insufla in fiecare zi dragostea pentru Bine. Cand il asculti si ii urmezi sfaturile bune, pasii tai merg intotdeauna catre calea fericirii.

Foto: guardian.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro