Astrologie

#karma #karma sentimentala #amphora #astrolog #astrolog amphora #lectii de viata

Intalniri karmice cu persoane din trecut

Alina Bianca M., 26 ian 1992,  intre 23 si 23.30: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Nu ai spus unde te-ai nascut, asadar nu pot calcula corect casele cerului. Raspunsul poate fi usor eronat. Ai sensul vietii in Capricorn, in casa rudelor si pe Jupiter retrograd in Fecioara, in casa prietenilor.

Principalele lectii de viata se refera la gasirea unui echilibru intre familie si profesie, cu accent pe profesie si pozitia sociala, ceea ce pentru o femeie este ceva mai dificil de realizat. Ceea ce ai de invatat de la generatiile mature este foarte important in evolutia ta si nu vei scapa de asta oricat ai incerca.

Va trebui sa te bazezi pe comunicare si sa-ti dezvolti aceste abilitati, sa ai relatii puternice cu fratii/surorile si cu tot felul de amici, sa nu fii prea sentimentala si sa calatoresti penbtru a evolua spiritual. Vei calatori in locuri in care ai mai trait, vei cunoaste prieteni si protectori intalniti in alte vieti si vei retrai aceleasi experiente ca si in trecut in legatura cu aceste persoane pana vei intelege ce anume gresesti tu fata de ei.

De cele mai multe ori un Jupiter retrograd este dat ca o corectare a arogantei avute in alte existente iar lectiile lui de viata le vei experimenta in legatura cu serviciul si relatiile de subordonare fata de sefi sau orice alta persoana cu autoritate pe drumul vietii tale.
 
Vasile L., 3 apr. 1978, 12.05 Cahul, Rep. Moldova, masculin: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Lectiile dv. de viata se refera in primul rand la domeniul relational, fie ca e vorba de casnicie, fie de relatii sentimentale sau de afaceri. Insa casatoria este foarte importanta pentru dv., la fel ca si orice legatura sufleteasca stabilita cu altcineva. Dar va este oarecum dificil sa va implicati sentimental, din cauza unor traume din copilarie care se pot referi chiar la decesul timpuriu al mamei sau din cauz unei educatii severe primite din partea parintilor.

De asemenea, exista o tendinta subconstienta de a fi atras de femei seducatoare, independente si interesate material. Cum Marte in casa karmei prezice cateva incercari dureroase in viata de genul boli cu spitalizare , accidente prin foc sau fier si chiar risc de condamnare, este recomandabil sa incercati, atat cat este posibil, sa evitati tot ceea ce v-ar putea pune in situatiile de risc descrise mai inainte.

Am increrderea ca acest lucru nu va fi greu pentru spiritul batran, puternic si foarte experimentat – Saturn retrograd – incarnat in dv. venit cu o misiune anume pe Pamant, pentru a ajuta semenii, si pe dv. insiva, sa depasiti limitele materialismului excesiv, posesivitatii si pentru a invata ca pot exista si alte valori, mai presus decat banul, pe aceasta lume.
 
Carmen Maria, Resita, 9 aug 1961, 20.10, Resita, Judetul Caras Severin: Va rog sa-mi raspundeti in ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora Aveti sensul vietii exact peste Descendent, adica tema natala arata foarte clar o karma sentimentala in mare masura raportata la casnicie, de experimentat in aceasta viata. Cum nodul nord al sensului vietii se afla in Leu, rezulta ca aveti de depasit o anume independenta in relatii si o detasare care privita din afara poate sa para drept indiferenta fata de partener. Conjunctia cu Uranus predispune la situatii neobisnuite privind casnicia si relatiile sentimentale in general, la necesitatea de a sta alaturi de un partener cu o mentalitate si o educatie foarte diferita de a dv. sau chiar un strain. 

Lectiile privind prietenia dezinteresata, in care sa va vedeti si de propriul interes, fara a leza interesele celor dragi sunt importante pentru evolutia dv., desi e destul de greu de atins acest gen de echilibru.  De asemenea, este recomandabil sa nu amestecati viata personala cu profesia, sa fiti constienta ca ambele au nevoie in egala masura de atentia dv.  si sa nu sacrificati pe niciuna in favoarea celeilalte.

Increderea excesiva in fortele proprii, ca si senzatia de superioritate fata de cei din jur ar trebui cel putin controlate si manifestate moderat, altfel conditiile exterioare si resursele reale de manifestare a dorintelor dv. vor fi mult mai mici in raport cu ceea ce credeti ca sunteti in stare sa obtineti de la viata. Ceea ce, in final, va duce la dezechilibru si prabusire. Sfaturile prietenilor ar trebui macar luate in serios si analizate, daca nu neaparat aplicate intocmai.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare