Astrologie

#astrologie #zodii #predictii #horoscop dragoste #predictii dragoste #dragoste sarbatori

Iti gasesti jumatatea iarna aceasta? Afla ce spune zodia ta!

In iarna 2012-2013, nativii celor 12 semne zodiacale au parte de o perioada interesanta, cu mai multe evenimente in plan amoros. Unii isi intalnesc perechea, in timp ce altii au o multime de aventuri amoroase. Cei mai multi sunt preocupati de sex, dar si de impliniri de ordin afectiv.

Afla daca iti gasesti perechea in aceasta iarna!


Berbec

Acorda mai multa atentie persoanei iubite si nu doar in dormitor. Este important sa comunici in aceasta perioada pentru a evita conflictele. Daca incerci sa incepi o noua relatie, te vei lovi de tot felul de obstacole. Se poate sa nu fie momentul potrivit, asa ca ai rabdare.


Taur

Pleaca undeva departe de sarbatori sau dupa 1 ianuarie. Pe drum, in iarna 2012-2013 ai putea sa-ti intalnesti jumatatea. O noua poveste de dragoste se intrezareste la orizont. Daca ai o relatie, te bucuri de o perioada linistita, in care poti spune cu mana pe inima ca ai o viata de cuplu fericita.


Gemeni

Iti doresti mai mult in plan sentimental, numai ca eforturile tale nu sunt incununate de succes. Se poate ca factorii externi sa fie mai puternici decat vointa ta. Cere sfatul unui prieten bun. Daca simti ca nu este momentul potrivit, nu forta lucrurile cu o persoana recent aparuta in viata ta.


Rac

Te-ai saturat sa stai in carapacea ta si simti nevoia sa stralucesti. Ii scrii poezii persoanei iubite si ii pui lumea la picioare, fara nicio retinere. Daca inca nu ai pe nimeni, felul tau expansiv de a te exprima si energia pozitiva ar putea atrage atentia unei persoane care te atrage.


Leu

In aceasta iarna nu-ti refuzi nicio placere in plan amoros. Faci dragoste ori de cate ori se iveste ocazia si nu ratezi nicio sansa de a seduce noi pretendenti. Este o perioada in care acumulezi experienta. Daca ai deja pe cineva, exista mari sanse sa fii tentat de o aventura extraconjugala.


Fecioara

La sfarsit de 2012 si inceput de 2013, iti analizezi viata sentimentala si ajungi la concluzia ca ceea ce ai nu este suficient. In cazul in care exista deja un partener de cuplu, lucrurile se complica. Daca nu, atunci tot ce ai de facut este sa inveti din trecut si sa te gandesti la o noua abordare in viitor.


Balanta

Vrei sa-ti condimentezi viata sexuala in aceasta iarna si sa incerci lucruri noi. Ar trebui sa discuti cu persoana iubita pentru ca amandoi sa fiti satisfacuti. Daca nu exista inca nimeni in viata nu, eventualii pretendenti nu au nicio sansa sa te abordeze deoarece atitudinea ta este rece si oarecum aroganta.


Scorpion

In aceasta iarna, descoperi cu surprindere ca ai un admirator. Cand credeai ca iti vei petrece sarbatorile sau primele saptamani din noul an doar cu prietenii sau familia, primesti cu bucurie o invitatie de la cineva interesant. Daca ai deja o relatie, in aceasta iarna traversezi o perioada plina de satisfactii alaturi de persoana iubita.


Sagetator

In iarna 2012-2013, viata sentimentala este una dintre preocuparile tale constante. Te gandesti des la partenerul tau de viata. In aceasta iarna, comunicarea dintre tine si persoana iubita este esentiala pentru ca lucrurile sa mearga bine. Daca nu ai inca pe cineva, exista sanse sa intalnesti persoana potrivita.


Capricorn

In iarna 2012-2013, te agiti mult si te enervezi repede pe partener. Pe de alta parte, vei simti nevoia mai mult decat de obicei de activitate sexuala. Persoana iubita nu se va putea plange de tine in dormitor. Daca incepi o noua relatie, fa eforturi si da dovada de rabdare si diplomatie.


Varsator

Iarna 2012-2013 este promitatoare in plan amoros. In cuplu, te bucuri de armonie si traiesti unele dintre cele mai frumoase momente din viata ta. Daca inca nu ai o relatie stabila, in aceasta iarna te indragostesti pana peste urechi. Se poate sa fie vorba despre o persoana pe care o cunosti de multa vreme.


Pesti

Gandeste-te de doua ori inainte sa faci sau sa spui ceva partenerului de viata in acest sezon. Ai tendinta sa actionezi sub impulsul de moment, iar acest lucru nu este in avantajul tau. In aceasta iarna, ti se recomanda diplomatia si cumpatarea in viata sentimentala.

Sursa foto: europe.match.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare