Astrologie

#schimbare de look #astrologie #semne zodii

Iti schimbi des si socant imaginea? Zodia te da de gol!

Fiecare zodie alege sa isi schimbe imaginea in ritmul si stilul propriu. In timp ce unii nativi obisnuiesc sa isi socheze apropriatii cu cate o transformare extrema dupa perioade lungi in care au avut acelasi look, altii nu indraznesc sa se reinventeze decat cu pasi marunti, fara sa isi asume riscuri majore.

Berbec

Nonconformisti din fire, Berbecii se multumesc de multe ori cu trasaturile oferite de Mama Natura si nu simt nevoia sa intervina prea des in a-si schimba imaginea naturala. Atunci cand se decid sa isi schimbe look-ul, nu o fac niciodata pentru ca ar fi la moda, ci pentru ca vor sa isi manifeste excentricitatea. Ideile cele mai trasnite sunt singurele optiuni pentru acesti nativi, cand vor "altceva".

Taur

Nativii in Taur tin mult la imaginea lor si adora sa fie afiseze mereu un look impecabil si nou. Acesti vor apela doar la cele mai renumite saloane, se vor sfatui cu mai multi consilieri de imagine si vor avea grija ca optiunile lor sa nu fie prea riscante: chiar daca le place sa se reinventeze, Taurii isi pastreaza un aer conservator.

Gemeni

Schimbarile de imagine adoptate de Gemeni sunt dese si extreme. Se plictisesc foarte repede de imaginea lor, de aceea cauta mereu resurse sa fie "altfel". La salon, se razgandesc de mai multe ori in privinta tunsorii, iar trusa de machiaj nu are niciodata suficiente culori, care sa acopere ideile de machiaj diversificate ale Gemenilor.

Rac

Nativii in Rac pun mare pret pe decenta, de aceea isi schimba imaginea rar, iar cand o fac, aleg lucruri care sa ii avantajeze pe termen lung. O tunsoare nu va fi niciodata prea scurta sau prea lunga, iar piesele vestimentare din garderoba nu sunt niciodata alese pentru a fi purtate un singur sezon. Inainte de o schimbare, Racii se gandesc mult si actioneaza restrictiv.

Leu

Leii isi vad propriul look ca pe cea mai pretioasa arma de a demonstra tuturor ca ei sunt "cei mai cei". Acesti nativi nu lasa o luna sa treaca fara o vizita la un salon frecventat in general de persoane publice. Schimbarile de imagine sunt intotdeauna sofisticate, stralucitoare si adaptate celor mai noi tendinte.

Fecioara

Fecioarele sunt foarte fidele look-ului lor si il schimba cam o data pe an. Acesti nativi prefera sa ramana cu aceeasi imagine decenii intregi, daca au fost apreciati odinioara pentru ea. Cand fac totusi o transformare, abia daca se observa mici modificari: Fecioarele prefera intotdeauna sa ramana pe taramul sigurantei decat sa riste gafe monumentale.

Balanta

Balantelor le place sa incerce lucruri noi si sa iasa din "turma", incercand metode controversate de infrumusetare. Acestea au grija sa isi conserve feminitatea sau masculinitatea (dupa caz), dar sa isi "condimenteze" look-ul prin mici accente interesante: bijuterii vintage, cateva suvite contrastante in par, un ceas care costa cat o masina etc.

Scorpion

Scorpionii sunt mandri de imaginea lor si o privesc ca pe un brand personal, de aceea nu se grabesc sa o schimbe prea frecvent. Atunci cand o fac, se inspira neaparat din stilul vedetelor, consulta profesionisti de renume si se straduiesc sa isi puna cat mai mult sexualitatea in valoare.

Sagetator

Pentru Sagetatori, imaginea personala nu este niciodata o obsesie. Schimbarile vin intotdeana cand isi doresc un plus de confort, fie ca vorbim de tunsoare, coafura sau vestimentatie. De multe ori, Sagetatorii aleg sa adopte un look similar cu cel al prietenilor, doar pentru a se integra mai bine in gasca.

Capricorn

Capricornii nu sunt cameleonici in privinta imaginii lor, dimpotriva. Daca parul lung sau o anumita tunsoare clasica ii prinde bine, vor ramane la aceasta varianta pana la final. Acesti nativi evita saloanele de infrumusetare, intrucat se tem sa nu contacteze vreo boala de la instrumente nesterilizate. Prin urmare, cheama acasa cosmeticianul sau isi fac singuri ritualul de infrumusetare.

Varsator

Varsatorii isi schimba imaginea destul de des, dar nu accepta pareri si influente din exterior. Fac doar ce ei insisi considera ca ii avantajeaza, intervin cu propriile maini asupra infrumusetarii lor si apeleaza la profesionisti doar daca nu exista nicio alta cale. Look-ul acestor nativi este deseori original si nonconformist.

Pesti

Pestii sunt pretentiosi in privinta imaginii lor si au nevoie de reconfirmari permanente ca o schimbare este cu adevarat binevenita. Din acest motiv, se consulta cu zeci de profesionisti, cer parerea prietenilor pe Facebook, se razgandesc de sute de ori si sfarsesc prin a face modificari minore, de teama unui esec.

Sursa foto: chicous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare