Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop zodii # horoscop sex # dragoste & sex #sex zodii

Jocurile erotice preferate ale zodiilor

Condimentarea vietii amoroase este absolut necesara pentru mentinerea pasiunii in cuplu la cote maxime. In timp ce preferintele fiecaruia sunt sau nu exprimate, cateva indicii despre slabiciunile partenerului pot fi deduse cu usurinta. Iata care sunt jocurile erotice preferate ale zodiilor si cum pot fi ele puse in practica pentru o implinire sexuala desavarsita.


Berbec

Berbecii sunt mari amatori de senzatii tari, astfel ca (aproape) orice extravaganta sexuala ii poate pune pe jar pe acesti nativi . O lenjerie intima de un rosu intens, un bici jucaus si o replica provocatoare sunt trei elemente de baza pentru a-i pune sangele in miscare. De asemenea, o abordare "in forta", usor agresiva chiar, poate face minuni pentru libidoul berbecilor.

Taur

Taurilor le place sa stea relaxati pe spate si sa fie satisfacuti. Pentru un plus de adrenalina, au nevoie sa tanjeasca dupa fiecare favor sexual, sa ajunga sa si-l doreasca din plin pana il primesc. Adora sa priveasca trupul gol al partenerului fara sa-l poata atinge imediat. In concluzie, putina tachinare ar pune pe jar orice taur dornic de amor.

Gemeni

Gemenii au nevoie sa fie stimulati intelectual si vizual intens inainte de sex, astfel ca un preludiu reusit ar fi sa se lase legati de un scaun si sa priveasca spectacolul: un numar de streaptease, cateva ipostaze de autosatisfacere, multe replici obraznice si promisiuni arzatoare.

Rac

Racii sunt usor de impresionat in pat, de aceea orice element de noutate va produce o explozie de entuziasm in sufletul acestor nativi. Cea mai inspirata abordare este sa fie "posedati" fara avertisment, fara preludiu si cu multa intensitate. Pentru ca s-au obisnuit cu tandretea si ritmul lent in care fac dragoste de obicei, un astfel de scenariu ar fi sarea si piperul de care au racii nevoie.

Leu

Leii adora sa-si admire "prada", astfel ca jocul lor erotic preferat este sa "fiarba" la foc mic in timp ce partenerul incearca sa-l seduca prin orice gest, imagine sau miscare. Intrucat leii au rareori rabdarea de a astepta prea mult sa se incheie un preludiu ca la carte, intarzie pe cat posibil actul sexual propriu-zis. In acest fel, pofta regelui junglei va atinge proportii monumentale.

Fecioara

Aparent timide si deloc interesate de vulgaritate, fecioarele te-ar putea suprinde cateodata cu perversitatea lor in pat. Le place sa domine si sa fie dominate, le plac complimentele dar si replicile desprinse din filmele pentru adulti. Alterneaza cele doua "abordari" si creste-i libidoul acestui nativ printr-un cocktail perfect de supunere si dominanta.

Balanta

Nativii din zodia balantei sunt amatori de stimulare verbala cel putin la fel de aprigi ca gemenii, astfel ca un discurs bine "plasat" face cat o mie de gesturi. Sopteste-i la ureche cat de mult il doresti, explica-i pana in cel mai mic detaliu ce urmeaza sa-i faci si ai grija ca respiratia ta sacadata sa ii alinte discret lobul urechii.

Scorpion

Scorpionii sunt cei mai mari amatori ai sadomasochismului dintre toate semnele zodiacale. Le place sa fie imobilizati, dominati si "folositi" pentru placerea celuilalt. Muscaturile erotice, palmele aplicate cu pofta pe posterior, limbajul murdar si stimularea corporala puternica sunt toate ingrediente care ii incanta pe acesti nativi "obraznici".

Sagetator

Sagetatorii vor aprecia pe deplin tachinarea, spectacolul, expunerea ostentativa a partilor intime si orice alt tip de joc menit sa-i stimuleze. Pentru ca aproape orice atingere corporala ii excita pe sagetatori, secretul condimentarii vietii amoroase este sa gasesti noi modalitati de a initia sexul.

Capricorn

Masajul erotic si orice alta stimulare tactila reprezinta "armele" seductiei desavarsite pentru capriconi. Nativii acestei zodii nu sunt neaparat voyeuri, de aceea este necesar sa te concentrezi pe stimularea corporala propriu-zisa.

Varsator

Diversificarea este secretul unei vieti sexuale implinite cu un varsator, cu atat mai mult cu cat reprezentantii acestei zodii agreeaza aproximativ toate formele de jocuri sexuale inventate de omenire pana in prezent. Orice miscare sau scenariu care nu s-a mai petrecut intre voi inainte functioneaza minunat pentru mintea "obraznica" a varsatorilor.

Pesti

Stimuleaza-i cea mai puternica zona a corpului: picioarele. Freaca-i degetele, acesti nativi sunt partizanii acestui festis sexual mai putin raspandit. Leaga-i mainile la spate, saruta parti ale corpului la care nu se asteapta si supune-l: va adora mecanismul durere -placere.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare