Astrologie

#karma

Karma altor vieti

Lidia V, 6 aprilie 1988, ora 10:30: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Presupunand ca te-ai nascut in Brasov – mijlocul tarii – ca ai uitat sa treci localitatea de nastere, rezulta ca ai descendentul in Capricorn, ceea ce aduce amanarea si intarzierea casatoriei, uneori poate sa genereze celibat, sau orienteaza catre atractie fata de un sot mult mai in varsta.

Venus se afla chiar pe pragul casei 12, care este o casa a karmei mai grele, si astfel ea indica o putere mare de a te implica, de a iubi, de a suferi din iubire si de a ajuta pe cei in nevoie. In tine exista multa empatie, tu poti sa simti suferinta altora si astfel, din mila sa-i ajuti, sa te daruiesti lor fara sa ceri nimic in schimb. Insa aceasta putere de a iubi nu te va scuti de probleme, pentru ca mai greu vei gasi pe cineva care sa-ti raspunda la fel, cu o aceeasi intensitate a sentimentelor.

Sensul vietii in Pesti combinat cu aceasta Venus in casa 12 spune ca in alte vieti ai trait rigid si materialist , metodic si mult prea minutios. Traiai intr-un univers structurat perfect, in care iti conduceai viata intr-un mod maniac si egoist. Nu credeai decat in ceea ce era palpabil.

Esti o persoana care beneficiaza de foarte multe incarnari, posibil ca aceasta sa fie capatul evolutiei tale spirituale, traind ultima, dar si cea mai dificila experienta in plan fizic. Consumarea acestei karme se va face mai ales prin relatiile sentimentale, prin a vedea ca viata nu este facuta numai din ceea ce vrem noi sa fie ci si din ceea ce numim hazard, prin acces la spiritualitate in orice forma consideri ca ti se potriveste.

Costi1905, Campulung Muscel , pe 19.05.1979, la 11:45.masculin: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: In alte vieti ai trait numeroase experiente dramatice, grele, poate chiar unele infirmitati sau detentii pentru convingeri religioase, dar toate avand in suflet credinta puternica ce te ajuta sa mergi mai departe, chiar daca totul era o iluzie. Aveai tendinta de a te auto-compatimi pentru soarta grea. Te-ai identificat totodata cu suferintele celorlalti, suferind impreuna cu ei. Nu ai reusit sa cunosti oamenii, de aceea ai fost supus multor deceptii, pentru ca s-a abuzat de increderea ta.

In aceasta viata trebuie sa analizezi situatiile si evenimentele existentei cu mai multa logica si justete. Vei avea parte de conjuncturi favorabile, dar de care trebuie sa profiti practic si metodic. Dezvolta-ti o judecata critica lasand sentimentalismele la o parte. Invata sa spui "nu" atunci cand trebuie, fara a te mai lasa speculat de orice profitor.

Din cauza vietilor anterioare foarte grele, si acum ai tendinta de a retrai aceeasi teama de suferinta de altadata. Greu vei scapa de teama de pericol. Trebuie sa acorzi ajutor practic si util celor care au nevoie de el. Trebuie sa inveti sa tii cont de interesele proprii, ferindu-te de neplaceri, dar ai in continuare aceeasi tendinta de a te arata prea increzator si binevoitor, profitandu-se de tine.

Stai departe de lume pentru a dobandi linistea sufleteasca si echilibrul. Cauta o profesie prin care sa fii de ajutor celorlalti (medic, psiholog). E posibil sa petreci o parte din viata in ingrijirea cuiva sau sa ajuti pe cineva aflat intr-o situatie dificila. Invata ordinea, planificarea, ocoleste situatiile perturbatoare, ocupa-te mai mult de sanatatea ta fizica si psihica. Invata sa renunti la acele relatii care ti se par dezamagitoare.

Cristi, masc., Timisoara, 23.12.1991 ora 06:00: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: In alte vieti ai contat permanent pe sprijinul familiei in rezolvarea problemelor proprii, asteptand sa scapi de responsabilitati. Ai trait fara pretentii, ramanand imatur. Ai avut parte de incarnari in care ai murit tanar. Erai prea fragil in plan emotional. Mai multe incarnari succesive, te-ai impotrivit maturizarii, pretinzand celor din jur o daruire emotionala totala, cerand sa fii tratat ca un copil.

Ai fost prea legat de familie, ceea ce ti-a ingradit total independenta. Chiar si la maturitate iti era greu sa iti creezi o situatie materiala sigura si solida. De obicei stateai in umbra unei personalitati puternice care iti prelua problemele, ba chiar se si lupta in locul tau. Chiar si acum incerci sa pasezi celorlalti propriile probleme.

In aceasta viata, sarcina incarnarii actuale este de a invata responsabilitatea si autocontrolul. E posibil sa intampini greutati familiale pentru a invata sa pui rationalul inaintea emotionalului. Ai o foarte mare atractie catre tata, care probabil provine din lipsa unui sprijin in copilarie, familia neputandu-ti asigura un sprijin material considerabil, sau un sprijin material de care crezi ca ai nevoie. Trebuie sa inveti sa devii mai hotarat, mai increzator in propriile forte, punand accent pe indeplinirea responsabilitatilor in casa. Ai nevoie de a-ti asuma imaginea de ghid sau de parinte pentru altii, deci e nevoie sa ocupi functii importante, fara a avea neaparat recompense materiale, sau sa formezi o familie.


 

 

 

 

Sursa foto : ee.usyd.edu.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro