Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma de Taur, bogatia si protectia celor sus-pusi

freegrl, 10.11.1989 in Resita, 10:45. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Freegrl, in primul rand remarc un careu in T cardinal, adica o configuratie pe semnele cardinale Rac, Capricorn, Berbec, care indica o karma de agresivitate din vieti in care ai folosit in exces impulsivitatea si latura de violenta in incarnari legate de razboaie, care astazi iti aduce de multe ori neincredere in semeni, intuitii gresite, incapacitatea de a lua o decizie in momentele cheie ale vietii pentru ca nu ti se contureaza clar in minte nici o cale precisa de rezolvare a situatiei in care te alfi la un moment dat. Creativitatea, relatiile sentimentale, puterea ta de transformare si de adaptare te ajuta sa depasesti karma acestei vieti. Apoi apare Jupiter retrograd, care de cele mai multe ori da un spirit justitar accentuat, dar si experiente in care ceea ce ti se cuvine iti este luat pe cai ocolite de catre altcineva, ca urmare a unei arogante si a unor privilegii nemeritate obtinute in alte vieti. Ai facut familia ta sa sufere din punct de vedere material, din egoism si dezinteres fata de ceilalti. In prezent se poate sa fii foarte emotionala, sa reactionezi mai puternic decat alti oameni la stimulii emotionali din jurul tau, lucru care te poate face sa suferi si care iti aduce oarecare dificultate in relatiile de familie.
 

onlyme,  11.07.1985, 19:15, DrobetaTurnu Severin. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai descendentul in Gemeni, ceea ce imprima multa instabilitate in relatii, de regula ori tu, ori partenerul aveti nevoie de improspatarea relatiei destul de des si daca nu va satisfaceti nevoia de noutate riscul de a cauta altceva poate fi destul de ridicat. Guvernatorul casatoriei in casa karmica 8 si in Leu indica un sot cu o foarte buna pozitie sociala, cu multi bani si/sau inclinat catre esoterism si spiritualitate. Exista posibilitatea sa-ti intalnesti sotul intr-o calatorie sau intr-o deplasare legata de serviciu. De regula partenerii sentimentali de care te simti atrasa sunt suflete pe care le-ai mai intalnit in alte vieti, fata de care ai acumulat atat karma pozitiva cat si o karma mai delicata, manifestata prin perioadele in care cei apropiati sunt critici si te judeca aspru pentru ceea ce faci. Venus plasata in Gemeni, casa serviciului predispune la instabilitate sentimentala, la orientare catre parteneri mai prejos decat tine ca pozitie sociala, dar la multa putere de adaptare alaturi de omul drag, ceea ce reprezinta o premisa de reusita relationala si de echilibru.
 

Tutui Simona Aurelia, Focsani, jud.Vrancea, 13.09.1988, 04:00. Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Regentii karmici ai horoscopului tau sunt planetele Mercur, Jupiter si Neptun. Ele releva ca principalele tipuri de karma pe care le ai de depasit in aceasta viata sunt:

- karma martiana, care se leaga de relatiile cu alte persoane, si te pune in fata unor situatii in care iti vine greu sa faceti o alegere. Dar ar trebui sa tii cont ca de multe ori este mai bine sa alegi ceva, chiar gresit, decat sa stai pe loc sau sa dai inapoi.
 - karma de Rac, care permite reusita pe toate planurile si suportul celor din familie, succese facile, fara sa depui prea mult efort. La tine totul vine usor si se intampla usor. Ai un spirit care a invatat mult in alte vieti, iar in prezent existenta actuala este ca un fel de vacanta, de recompensa pentru efortul depus in trecut. 
- karma de Taur, care inseamna detasare fata de valorile materiale, armonizarea interesului pentru bani si valorile pamantesti cu un interes egal fata de spiritualitate. Ea implica nevoia de a acumula valori materiale pentru a-ti satisface nesiguranta interioara sau chiar datorita unei vieti anterioare in care ai avut parte de bogatie si de protectia celor sus-pusi. In prezent insa, oricat de greu ti-ar fi in unele momente, vei scapa ca prin miracol de orice pericol si vei fi in al douasprezecelea ceas ajutata, de o mana nevazuta, sa te ridici.



Foto: www.informs.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro