Astrologie

#karma #tema natala #amphora #astrolog #astrolog amphora #karma sentimentala

Karma descopera experiente din trecut

Maria, Craiova, 18 sept. 1991, 18.30: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?
 
Astrolog Amphora: Maria, nu as putea spune ca ai neaparat o karma sentimentala. La tine lucrurile nu par sa fie prea complicate, relatiile legalizate sunt foarte importante in viata ta. De ce folosesc pluralul? Pentru ca ai Fecioara peste casa casatoriei, ca si 4 planete pe acest sector, ceea ce semnifica cel putin o predispozitie destul de mare, as zice, catre doua casnicii. 

Vei intalni parteneri interesati material, dar si tu vei experimenta relatii in care latura materiala va fi mai importanta decat cea sentimentala.  Insa casnicia? Casniciile tale vor fi in mare parte relatii fericite ( Jupiter conjunct cu Descendentul), mai ales datorita unei capacitati de a ramane alaturi de un partener mai putin potrivit (Venus in casa servitutii) si de a-i tolera toanele. 

Sensul vietii catre Capricorn arata ca va trebui sa te dedici mai mult succesului profesional; iar daca nu al tau, atunci al sotului (nodul nord conjunct cu Junona), sa-l sustii in demersurile sale si sa-l ajuti sa aiba acces la o pozitie buna in societate.  Sensul vietii catre casa 11 semnifica de multe ori o karma legata intr-un fel sau in altul de strainatate printr-un act legal: emigrare, lucru cu permis legal de munca sau chiar casatorie.
 
Retixx, masculin, 15 febr. 1989/13.00: Ce am facut in viata anterioara si trebuie sa repar sau sa depasesc?
 
Astrolog Amphora: In trecut v-ati casatorit cu o persoana inferioara dv. ori ati avut o purtare de natura sa va umiliti partenera de viata.

In prezent aveti o instuitie si o inspiratie puternica si adesea o logica diferita de a celorlalti oameni de a reactiona in diferite circumstante.  A invata sa cunoasteti oamenii si a le intelege emotiile este benefic pentru dvs. 

Mama sau sotia sunt spirite pe care le-ati mai intalnit si in alte vieti si fata de care ati acumulat o karma mai accentuata. Uneori partenera de cuplu vi se pare ca va este dusman. In alte vieti ati avut preocupări deosebit de profunde (religioase, metafizice, oculte) care se vor manifesta astazi printr-o profesie legata de spiritualitate in sens larg. In drumul dv. profesional veti regasi un maestru spritual dintr-o altă existenţă, care va fi un ajutor neasteptat intr-un moment de cumpana al vietii.

RaRo, Calarasi, 6 iunie 1982, 0.30: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Tema natala prezinta 6 planete retrograde din 10.  Asta inseamna ca in mai toate domeniile de viata sunt unele lectii de insusit si o karma, mai accentuata sau mai usoara de consumat. 

Ati avut incarnari importante ca om politic sau cu o pozitie sociala privilegiata si ati avut multi bani si avere mostenita pe care ati folosit-o in scopuri exclusiv egoiste. V-ati negat originile pentru ca v-ar fi putut impiedica in dobandirea de averi si mai mari. In prezent va trebui sa fiti mai apropiata de familie, de parinti in special si veti face un sacrificiu – legat de prieteni, emigrare sau chiar de sanatate – in favoarea familiei din care proveniti. Uneori experientele karmice nu vor duce la un rezultat concret, adica nu veti putea invata mai nimic din situatia traita, dar nu va fi vina dvs.

Cu toate acestea, veti retrai contexte asemanatoare pana cand veti fi inteles ceea ce aveati de depasit si de constientizat.  Marea majoritate a karmei se va consuma in cadrul casniciei, a parteneriatelor de orice tip, a unei meserii care va pune in legatura cu publicul. Orice fel de relationare cu ceilalti va este foarte benefica, indiferent ca pe termen scurt veti avea in egala masura parte si de deceptii, dar si de satisfactii personale.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare