Astrologie

#relatie #astrolog #karma #horoscop

Karma in casa incercarilor karmice

Lara  15/08/1974 ora 16.30, Chisinau Moldova, feminin. 28/03/1968 13.30 Milano Italia, Masculin. Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: Lara, el ar trebui sa te sustina si sa te protejeze pe tine mai ales sa te ajute material sau sa te ajute sa reusesti intr-o afacere. De asemenea ar trebui sa-si plateasca o datorie sufleteasca, concretizata printr-un camin, o casatorie sau alt gen de convietuire in comun, dar de data asta exista riscul sa te raneasca sufleteste, la fel ca in alte vieti. Tu trebuie sa fii pregatita sa primesti aceasta lectie de viata, s-o intelegi si sa o depasesti. Aveti si un aspect cu o mare incarcatura erotica, Marte conjunct cu Pluto, dar si violenta in acelasi timp, venita din vieti anterioare in care ati fost inamici, care sugereaza ca uneori lucrurile pot deveni tensionate si ar putea scapa de sub control, mai ales din partea lui. Relatia dintre voi este dinamica dar si armonioasa, va potriviti foarte bine ca personalitate si ca limbaj al iubirii, afectiv sunteti foarte compatibili si ati putea ajunge la o uniune legala.
 

Eva,Aiud,judetul Alba,12.10.1965, intre orele 11 si 12 ziua. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Eva ai descendentul in Gemeni si asta iti imprima instabilitate relationala, in sensul ca ori tu nu poti sta mult timp alaturi de cineva, ori intalnesti parteneri mai superficiali care nu-si doresc o relatie stabila si serioasa cu tine. Avand conjunctia Venus-Marte in casa 12, pe nodul sud al sensului vietii, rezulta ca relatiile afective reprezinta niste datorii karmice in care tu ai mai mult de daruit. Careul lui Saturn retrograd la axa destinului presupune si perioade mai lungi de vid sentimental dar si predispozitia de a sta alaturi de parteneri nepotriviti. Una din solutiile la singuratatea ta este sa-ti adaptezi idealul afectiv la realitate, sa nu ceri dintr-o legatura mai mult decat poti obtine, mai mult decat poate partenerul sa dea. Jupiter pe casa casatoriei indica o casnicie bogata si fericita, chiar daca atat el cat si descendentul anunta probabilitatea a doua casnicii. Insa cum nu-mi poti preciza mai mult ora nasterii, s-ar putea ca axa destinului sa fie suprapusa Ascendentului si atunci predipozitia mai puternica ar fi catre celibat.
 

Raluca, eu nascuta pe 30.07.1988,ora 18.00,Constanta.....el nascut pe 19.01.1989,ora 6.15, Constanta. Ce datorii karmice exista intre noi, avem viitor impreuna?

Astrolog Amphora: Raluca, in casa incercarilor karmice se afla conjunctia dintre Iunona lui si Lilith a ta, ceea ce inseamna datorii din alte vieti in care erati casatoriti si ati generat o karma negativa printr-o tradare de tip adulter sau de alta natura. In aceasta viata ori casatoria nu este indicata intre voi, ori este modalitatea prin care s-ar putea regla conturile karmice. De altfel el simte ca tu esti idealul lui de iubire, si vine cu datorii sentimentale de platit din alte vieti in care a fost excesiv de critic si rece la adresa ta, evitand indatoririle pe care le avea fata de tine. Astazi reglarea karmica se face si printr-un soi de atractie hipnotica, printr-o telepatie care va leaga. Avand de facut aproximativ aceeasi conversie karmica - sensul vietii se afla in Pesti la ambele teme, este de asteptat sa fie o relatie de durata si chiar de viitor intre voi doi.
 


Foto: www.indianpublicholidays.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare