Astrologie

#relatie #astrolog #karma #horoscop

Karma in planul erotic

GRANVIA, 07.02.1974, 11.25, Arad,acum locuind  in Paracuellos de Jarama-Madrid. Suteu Calin-Ionut 30.11.1978 la ora 8.30, Tirgu-Mures. Ce datorii  karmice exista intre mine si prietenul meu?

Astrolog Amphora: Granvia, aspecte strict karmice nu sunt multe si din fericire ele se manifesta in zona eroticului. Marte si Mercur din tema lui Calin se afla in casa incercarilor karmice, a 8-a, din tema ta, ceea ce stimuleaza foarte mult atractia sexuala ca si reglarea karmei printr-o posibila legatura intre pasiune si bani sau un alt fel de interes material. Cum tu ai sensul vietii catre casa 8, rezulta ca aceasta relatie, prin energia pe care ti-o da, prin dinamismul ei si chiar prin neintelegerile care pot sa apara te ajuta sa-ti realizezi scopul principal al acestei incarnari, si anume aflarea unui echilibru intre posesiunile materiale si interesul catre spiritualitate in orice forma s-ar afla acesta. Sigur, acum nu trebuie sa intelegi prin asta ca este singura relatie care te ajuta sa cresti spiritual, dar si Calin, prin intersectarea cu drumul vietii tale, traseaza o bucata din drumul catre desavarsirea ta ca fiinta. Sinastria indica o compatibilitate buna, dar si probabilitatea ca relatia sa se desfasoare cu mici pauze, datorate distantei sau altor factori exteriori.
 

Eva , 25.01.1968 la Calan HD in jurul orei 18, iar sotul in Petrosani HD, 06.03.1970 in jurul orei 10. Ce datorii karmice exista intre mine si sotul meu?

Astrolog Amphora: Eva, in sinastria voastra se remarca in primul rand dinamism relational, si chiar unele tensiuni, dar si o mare intelegere si potrivire ca barbat si femeie, cu aspecte care releva doua suflete care s-au mai intalnit adeseori in decursul timpului si au relationat foarte bine pe plan erotic si afectiv. Tu ii datorezi lui sustinere in idealurile si scopurile sale, iar el tie sustinere materiala in casnicie. Amandoi va sustineti reciproc in aflarea solutiilor la orice fel de problema si in cautarea succesului socio-profesional, iar aceasta este indicata de dublul aspect Marte al fiecaruia conjunct cu sensul vietii din tema celuilalt. Acest gen de aspect este intotdeauna tipic cuplurilor casatorite, iar in cazul vostru arata si ca amandoi trebuie sa mergeti in aceeasi directie si sa va uniti fortele pentru a realiza aceleasi vise si a pune in aplicare aceleasi planuri comune. Marte implica totusi si agresiune sau conflict, dar restul temei arata ca sunt sanse ca neintelegerile si divergentele sa poata fi depasite, totul este ca daca se ajunge intr-un impas, amandoi sa doriti depasirea acestuia si rezolvarea amiabila a conflictului.
 

Raluca Tudor, 05.02.1990, Bucuresti, ora 22:30. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Cu descendentul in Berbec esti predispusa sa atragi un partener puternic, agresiv, sexy, chipes, plin de initiativa si energie, care nu se sperie de obstacolele vietii, cineva care sa lupte in locul tau sau alaturi de tine. Casatoria ta poate fi precipitata, facuta doar dintr-un  capriciu de moment, de unde rezulta riscul de a gresi, dar acesta este diminuat - indiciu furnizat de conjunctia Venus-Saturn in Capricorn, care arata ca te implici lent si cu prudenta intr-o relatie si ca s-ar putea ca sotul tau sa fie mai in varsta decat tine cu mai multi ani. Avand in vedere ca Venus este retrograda, rezulta ca relatiile tale sentimentale sunt preponderent karmice. Ai nevoie sa te afirmi, sa conduci relatia, ceea ce de regula un barbat nu accepta si atunci vei deveni si tu agresiva, generand conflicte in casnicie. Este mai indicat pentru tine un barbat care sa fie mai maleabil, care sa fie mai dispus a lasa de la el in favoarea ta. Marte, guvernatorul casei casatoriei se afla langa Uranus, ceea ce poate sa indice un sot din anturajul de prieteni sau un strain, cineva interesat de tehnica, avand multe hobby-uri si fiind perceput de ceilalti drept un original.
 


Foto: www.metro.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top