Astrologie

#relatie #karma #astrolog #horoscop

Karma in raport cu liberul arbitru

Dorina, com. Vetrisoaia, jud. Vaslui, ora 23,45, 19.10.1954. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Dorina remarc pe tema ta natala in primul rand un careu in T cardinal, adica o configuratie sub forma de triunghi alcatuita din planetele Uranus+Jupiter - Soare+Neptun si Marte, care se afla in semnele cardinale Rac, Balanta, Capricorn . Acest careu semnifica o karma de agresivitate mostenita din alte vieti in care ai avut numeroase incarnari ca razboinic, spadasin, ori ai avut functii de raspundere. In toate aceste ipostaze ai dispus de putere si de violenta dupa bunul plac, nu ai avut respect fata de altul, ai neglijat dorintele celorlalti, ai fost o persoana mai violenta, autoritara si dictatoriala. Rezolvarea se afla intr-o mai mare detasare de tot ceea ce iti creeaza neplacere si o aplecare catre problemele casnice, catre familie, catre echilibrul tau interior, incercand sa nu te lasi coplesita de emotiile negative. Acest lucru nu va fi usor de indeplinit dat fiind ca sensul vietii catre Capricorn sugereaza ca ar trebui sa pui un accent mai mare pe serviciu, pe viata sociala si nu pe aceea personala, dar timpul, experinetele vietii si maturizarea te vor ajuta cel mai mult sa reusesti sa gasesti calea de mijloc pentru a armoniza cele doua planuri principale ale vietii.
 

Crivat Florin Adrian, 16.12.1976, ora 19.45, Bucuresti.  Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Florine, ai un careu in T fix, o configuratie geometrica pe semne fixe care semnifica o karma de atasament posesiv, care cere o mai mare detasare de valorile materiale. Daca aceasta karma este accentuata, vei suferi pierderi de bani si de bunuri, iar separarile din viata sentimentala te vor marca mai mult decat ar fi normal. Saturn retrograd este parte din aceasta configuratie si el spune ca in alte vieti ai avut o atitudine rebela, impulsiva si chiar agresiva fata de semenii tai, ca ai facut totul asa cum ai vrut, incalcand libertatea si liberul arbitru al apropiatilor tai, cautand sa te remarci si sa te afirmi fara sa te intereseze altceva sau altcineva decat propria persoana. Acest tip de comportament se pastreaza si astazi, nu in aceeasi masura, dar el exista si ti-ar putea crea probleme relationale in primul rand, pentru ca Saturn este si guvernatorul casei casatoriei in tema ta. Dificultatile se vor mentine atata vreme cat tu nu poti face compromisuri si cat ceri de la partenera lucruri pe care tu insuti nu le poti oferi.
 

Moise Larisa Megdonia, 11.09.1972, la Timisoara intre 7 - 8 dimineata. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Larisa in tema ta nu este nici o planeta retrograda, asadar aici stai bine, in schimb ai casa karmica a datoriilor, a douasprezecea, incarcata de prezenta a 4 planete, Soarele, Marte, Mercur si Pluto, ceea ce sugereaza ca in ultima ta viata, care continua in prezent ca si experiente, ai fost barbat, ai avut o incarnare plina de dinamism, de curaj, ai putut avea o incarnare de razboinic sau de o meserie legata de prelucrarea metalelor. Ti-a placut sa calatoresti si probabil ca prin aceasta ti-ai neglijat adesea familia, partenerul, rudele apropiate, ai obtinut multe avantaje materiale prin frauda si coruptie. Persoanele fata de care astazi relationezi pe baze afective, precum sotul si tatal, sunt fiinte intalnite in alte vieti cu care acum ai de echilibrat unele datorii. Sensul vietii inspre Capricorn, casa 4, a familiei, spune ca in prezent ai de realizat un echilibru intre interesul pentru cariera si responsabilitatile fata de familie. Orientarea sensului vietii catre casa 4 predispune la o karma mai incarcata uneori,in care succesul obtinut trebuie mentinut cu efort, iar avansarea profesionala este lenta. Lectiile propuse de aceasta axa se refera la puterea de a te supune, la cultivarea rabdarii in relatiile cu cei dragi.



Foto: www.16rounds.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare