Astrologie

#relatie #karma #astrolog #horoscop

Karma in relatiile pasionale

Andreea, 03.04.1985, 08.00, Bucuresti. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Andreea in tema ta natala se remarca Venus retrograda in casa karmica 12, casa care se spune ca tine de ultima viata, asadar iubirile tale pot fi o continuare a celor din viata trecuta. Ai o mare capacitate de daruire si de sacrificiu chiar daca poti impleti iubirea cu interesul, dar s-ar putea sa nu ti se dea la fel de multa iubire pe cat poti tu darui. Insa pentru ca Venus are numai aspecte pozitive ar trebui ca experientele legate de viata de cuplu sa fie in mare parte armonioase, sa ai parte de relatii echilibrate si satisfacatoare, chiar daca descendentul in Scorpion, semn esentialmente karmic, iti da multa pasiune si tendinta de dominare a partenerului. Mai remarc o tripla conjunctie foarte stransa in care este implicata Venus, alaturi de Soare si de Mercur, intr-un aspect care se numeste stelium si care uneori este greu de trait si presupune eliberarea unor energii situationale pe care le percepi drept coplesitoare si pe care cu greu le poti controla. Acest stelium te atrage in relatii romantice oarecum de sacrificiu in care apare si senzatia singuratatii in doi, dar care iti aduc multa deschidere catre spiritualitate determinand astfel cresterea si evolutia ta in aceasta viata.

Cami, 01.01.1976, Caracal. El – 26.12.1975, 13.05, Caracal. As vrea sa stiu ce datorii karmice exista intre mine si acest barbat?

Astrolog Amphora: Cami, datorita faptului ca datele voastre de nastere sunt la doar cateva zile diferenta, temele natale sunt extrem de asemanatoare. Practic in afara de Luna celelalte planete sunt exact in acelasi loc sau la foarte mica distanta in grade pe cercul astrologic, in asa fel incat toate planetele sunt in conjunctie cu ele insele, cu exceptia Lunii, care are un mers rapid si astfel  Luna din tema ta se afla la distanta de 4 zodii de aceea din tema lui. Ora nasterii tale ar fi facut diferenta, pe sectoare de viata, dar cum nu o stii, nu pot spune decat ca exista sansa sa fiti suflete surori si ca in cazul unei relatii oficializate relatia se dinamizeaza datorita unor vieti trecute de pe pozitii de concurenta sau chiar de adversitate accentuata. Din trecutul vostru karmic se pastreaza si astazi o tendinta a ta de a-l domina pe el, de a-l controla si de a face din el jucaria ta, lucru pe care  el n-o sa-l accepte desi se simte atras de forta ta interioara si vointa pe care le manifesti. Acest aspect, Luna lui peste Pluto al tau, atunci cand este puternic manifestat, da relatii pasionale, dar in care persoana Luna se implica puternic, iar persoana Pluto se arata indiferenta, in final tensiunile ducand la ruptura dramatica.
 

cris2711, 27.11.1973, 22.15, Sibiu. El: Klaus, 22.11.1966, 05.15, Achberg. Ce datorii si lectii karmice avem de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Klaus iti datoreaza din vietile trecute sprijin si protectie si chiar o posibila casatorie sau o legatura de parteneriat legal constituita de alt gen, poate de serviciu sau de afaceri. Cu Neptun din tema ta peste Venus a lui rezulta ca il percepi drept un partener ideal si ca legatura poate fi foarte romantica dar acest aspect avertizeaza si asupra riscului de a vedea in el calitati pe care nu le are si astfel ai putea sa fii deziluzionata, daca nu ajungi sa-l cunosti foarte bine. Tu ai o datorie karmica concretizata prin abilitatea de a comunica, de a-l intelege si de a-l sustine in evolutia sa, dar se poate ca aceasta karma (Mercur din tema ta conjunct cu nodul sud al sensului vietii din tema lui) sa se regleze prin nasterea unui copil al vostru. Sinastria are multe aspecte pozitive, asta denota o legatura armonioasa, cu toate ca predominanta sextilelor si trigoanelor imprima si o anume pasivitate, legatura poate fi lipsita de pasiune, de dinamism. Cum cateva planete ale ambelor teme nu fac aspecte cu planetele celuilalt, rezulta ca relatia nu se desfasoara constant, ca intre voi pot fi si perioade de distantare impuse de un serviciu care presupune deplasari lungi sau de alti factori exteriori care contribuie la o anume intermitenta in desfasurarea drumului vostru comun.



Foto: www.dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro