Astrologie

#karma #relatie #astrolog #horoscop

Karma, puteri paranormale si clarviziune

Turiac Ana Maria, 25.06.1992, 10.30-11.00, Zimnicea. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata? Multumesc

Astrolog Amphora: Ana Maria in tema ta se observa in primul rand o serie de configuratii karmice, un careu in T dublu format de Pluto+Uranus, Marte si Saturn in semnele duble Fecioara, Gemeni, Pesti, care releva o karma de ignoranta sau de comunicare, cu vieti in care ai folosit defectuos cunostintele pe care le aveai, manipuland oamenii si cautand sa obtii numai avantaje, fara sa tii cont de ceilalti, ai abuzat de increderea semenilor, inseland si mintind pentru a-ti atinge scopurile. In prezent aceasta karma se poate manifesta prin dificultatea de a te face inteleasa de catre anturaj, incidente sau necazuri in calatorii, stres mental, uneori vei trece prin situatii caracterizate de rasturnari de noroc si prin deceptii sentimentale. Apoi tema ta contine pe Venus retrograda, si pe Saturn retrograd in casa casatoriei , ceea ce orienteaza catre plata karmica datoriilor sentimentale si a indatoririlor matrimoniale pe care in alte vieti le-ai neglijat in mod nepermis de mult. Astfel este posibila o casnicie in a doua parte a vietii sau cu un sot mai in varsta, nu foarte tandru si cald in exprimarea sentimentelor. Saturn mai poate indica o posibila vaduvie sau perioade de insingurare sufleteasca si de vid sentimental.
 

Siami, 04.01.1964, 09.00, Braila. Ce lectii karmice am de trecut in aceasta  viata? Multumesc

Astrolog Amphora: Siami, in tema ta ai pe Mercur retrograd in casa 12-a, adica esti orientata catre spiritualitate , vrei sa gasesti cauzele profunde ale greselilor tale. In consecinta lectiile karmice propuse se refera la comunicare, la adaptabailitate si la capacitatea de a te face inteleasa si agreata de anturaj. Avand si Soarele si nodul sud al sensului vietii in casa 12, rezulta ca esti destul de mult ancorata in trecutul tau karmic. Acum esti la capatul unor incarnari pigmentate cu suferinta, ai fost probabil un pustnic care a trait in izolare, ceea ce in alte forme se mentine si azi. Poti traversa in aceasta viata lungi perioade de singuratate dintr-o nevoie de clarificare mentala a ceea ce se petrece in jurul tau. Poti avea chiar puteri paranormale de clarviziune si/sau vise profetice, dar este nevoie de un control foarte bun asupra lor. Aceasta purificare poate sa se rasfranga asupra vietii sentimentale, ceva mai rigide si austere, ca si asupra sanatatii. Simtul practic si punerea in serviciul umanitatii, prin acte de caritate , fie chiar si indreptate catre animale suferinde, nu doar catre cei in nevoie, orientarea catre casa, familie, origini, mai mult decat catre planul social si cariera pot fi cai de ardere karmica si de diminuare a unor efecte negative asupra dv.
 

Brisca Maria Madalina, 07.09.1986, 16.15, Buftea, jud Ilfov. El – 08.04.1986, 18.00, Bucuresti. Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul/sotul meu?

Astrolog Amphora: In primul rand se observa o datorie a sotului tau fata de tine in casnicie prin sustinerea idealurilor tale si prin a te ajuta sa ti le implinesti. Aveti de realizat o conversie karmica asemanatoare in ceea ce priveste actiunile personale, care trebuie realizate fara mult ajutor din partea altora, ci doar sprijindu-va unul pe celalalt. Superpozitia Luna si Venus tu, Pluto el, vorbeste despre vieti vechi in care v-ati mai intalnit si care poarta in sine reglari sentimentale profunde, dar si o tendinta reciproca, dar mai ales a lui, de a-ti domina si controla viata care pot aduce neintelegeri si conflicte daca nu sunt controlate, pe tine te poate afecta mai ales in cariera aceasta dorinta irezistibila a lui de a domina, desi este foarte atras de latura ta de iubire si de sinceritate pe care o aduci in cuplu. Tu ii datorezi iubire din alte vieti, in care ati acumulat karma conflictuala sentimental, dar este dificil de indeplinit aceasta sarcina, ceea ce ar putea face ca relatia voastra din prezent sa nu fie durabila si sa treaca prin cateva transformari si crize care sa puna in discutie continuarea legaturii.
 



Foto: www.thegpi.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro