Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma relationala si conduita morala

dana, 29.01.1957 Bucuresti, aproximativ 12-13. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Dana, cu Jupiter retrograd in Balanta casa sentimentelor, este de asteptat sa ai o karma relationala. In alte vieti ai gresit avand grave probleme de conduita morala, faceai absolut tot ceea ce credeai ca trebuie pentru a ontine un avantaj, inclusiv uzand de minciuna si de mistificari ale realitatii pentru a-i determina pe cei din jur sa mearga in directia dorita de tine. Remarcabila era puterea ta de creatie, chiar daca ea se manifesta intr-un mod negativ. Astazi ar trebui sa incerci sa nu obtii foloase prin mijloace ilegale, chiar daca este calea cea mai usoara si cea mai la moda, ca sa zic asa. Ai talent la speculatii financiare, dar s-ar putea ca tocmai din cauza acestui talent sa poti pierde totul la un moment dat. Inclinatia spre joc ar putea fi transferata catre jocul cu sentimentele altora, astfel ca in plan relational, legatura cu acest tip karmic se face prin prezenta lui Saturn in casa casatoriei , care la tine este Sagetatorul, domiciliul lui Jupiter. Saturn te aduce in preajma catorva lectii si deceptii sentimentale, a manifestarii unei doze de prudenta in relatii ca si inspre a te implica mai greu si a arata mai putin cat si daca iubesti pe cel de langa tine. De asemenea, ai o relatie karmica cu proprii copii ca si cu unul sau ambii parinti, in special acela care a fost mai impunator si dictatorial cu tine in copilarie.

 

Mary,  09.05.1955 in orasul Alesd, jud. Bihor la ora 02.00 A.M. Care sunt lectiile karmice care le am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Mary in tema ta il ai pe Saturn retrograd in Scorpion, casa calatoriilor, asta inseamna vieti in care ai avut un spirit justitar foarte accentuat, in raport cu cel al altor persoane si ca aveai tendinta de a face dreptate ca si cum te-ai fi substituit divinitatii. Obisnuiai sa actionezi destul de dur si poate chiar agresiv. Astazi ai o mare vointa de autodepasire dar ar trebui sa tii cont ca nu toti suntem la fel si ca nu poti cere altora, indiferent cine ar fi ei, sa se comporte ca tine, sa poata obtine ceea ce doreste in viata in maniera ta. Poti rezolva orice problema cu conditia sa depui un efort pe masura. Aceasta karma se mai manifesta si ca un posibil blocaj in studiile superioare, ori in a invata si vorbi limbi straine, calatorii lungi facute cu greutate dar si calatorii in locuri in care ai mai trait candva si unde ai avut cate o intamplare mai putin placuta de trait, ca parte a unor reglari karmice din trecut. De asemenea karma saturniana se mai manifesta si in sfera sentimentala, prin deceptii ca si prin senzatia ca nu esti iubita; de fapt este un alt gen de blocaj, iti este greu sa rezonezi cu sentimentele celor din jur, si astfel ai impresia ca nu esti apreciata si pretuita la adevarata ta valoare. Relationarea, comunicarea deschisa, anturajul, te ajuta sa depasesti acest neajuns.

 

Mary: 01 Martie 1981, ora 00:30, Galati + 16 Noiembrie 1980, Galati, ora 02:30 noaptea. As dori sa stiu ce datorii karmice exista intre mine si sotul meu?

Astrolog Amphora: Mary in primul rand am remarcat in sinastria voastra conjunctiile Luna ta peste Marte al lui si Luna lui peste Venus a ta, ceea ce reprezinta indicii majore de compatibilitate si marcaj al sufletelor surori. Ai mai relationat in multe alte vieti cu sotul tau actual, iar karma sentimentala acumulata se exprima in prezent prin conjunctia Venus din tema lui peste Pluto din tema ta, care indica o atractie fizica deosebita, mai ales el se simte atras sexual de tine, si in functie de cat de puternica este aceasta, il poti manevra dupa dorinta, de fapt si simti uneori o dorinta irezistibila de a face cu el ce vrei. Aspectul semnifica faptul ca relatia dintre voi doi de astazi este continuarea unei iubiri sau chiar a unei casatorii dintr-o alta viata, dar coloratura plutoniana este intotdeauna puternica si aduce in preajma unor evenimente si contexte relationale asupra carora nu ai control, si daca pasiunea se transforma in gelozie si posesivitate , lucrurile pot aluneca inspre distrugere si durere sufleteasca. este un aspect puternic care cere o anumita detasare pentru a nu lasa energiile distructive sa va domine.



Foto: www.what-buddha-said.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro