Astrologie

#relatie #astrolog #karma #horoscop

Karma, rupturile emotionale si casniciile multiple

andrusk82, sex: feminin, 02.05.1991, ora: 05.45, Oltenita. Ce karma sentimentala am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Andrusk, ai descendentul in Balanta, asta insemnand predispozitie catre o casnicie armonioasa, dar pentru ca Venus se gaseste in Gemeni s-ar putea sa ai doua casnicii in viata. Sextilul Venus-Mercur te ajuta sa te intelegi bine cu partenerii tai sentimentali, sa te adaptezi usor, sa poti rezolva neintelegerile prin dialog. Iunona pozitionata in Capricorn, casa carierei, te orienteaza catre un partener mai in varsta sau poate doar matur in gandire si atitudine, un partener responsabil care cauta sa reuseasca in viata. Chiar si tu iti doresti reusita sociala prin casatorie si cu sensul vietii catre casa carierei vei fi nevoita in viata sa pui mai mult accent pe cariera, sau pe sustinerea sotului tau in a urca socio-profesional. Mai ai o configuratie care se numeste foarfeca, si este pozitionata pe Mijlocul Cerului, ceea ce te predispune uneori sa rupi legaturile afective involuntar. Este necesar sa constientizezi cand incepi sa te comporti critic sau impulsiv , fara sa vrei neaparat sa-i faci rau celui drag. Daca reusesti sa-ti controlezi aceste impulsuri interioare, vei putea sa te distantezi de cineva numai cand si mai ales daca vei dori cu adevarat acest lucru.
 

me20deya, 20-09-1987, ora 04:00 Constanta. Ce imi rezerva karma sentimentala in aceasta viata?

, ceea ce iti imprima tendinta de a stabili relatii mai curand libere decat legalizate, iar tipul de partener de care te simti atrasa este independent si individualist, genul de om care doreste sa-si pastreze libertatea, spatiul, drepturile, preocuparile. Exista sansa ca sotul sa fie cineva cunoscut in cercul de prieteni sau sa fie un strain. Cum Iunona se afla exact pe descendent, rezulta ca o casatorie se va face in a doua jumatate a vietii. Venus prin pozitie si aspecte sugereaza probabilitatea de a stabili relatii karmice in care tu iti platesti datoriile prin iubire, stabilitate relationala si uneori chiar prin sustinere materiala a partenerului sau prin ajutorul pe care i-l dai pentru a reusi sa obtina o pozitie socio-profesionala mai buna. Careul Venus-Neptun indica unele deziluzii sentimentale datorate tendintei de a-ti idealiza partenerul si de a te insela asupra caracterului sau, mai ales la inceputul unei relatii. Acest aspect cere o cunoastere foarte buna a celuilalt pentru a fi depasit.
 

Nistria, 31 iulie 1965, 16.00, Chisinau. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Nistria, in tema ta natala Saturn este retrograd, in Pesti, casa 3, ceea ce releva o karma legata de spiritualitate , greseli facute in alte vieti prin alegerea unei cai spirituale gresite, ceea ce acum se manifesta prin dificultatea de a te face inteleasa de ceilalti, prin exprimarea prea personala a realitatii, a contextelor de viata pe care le traversezi. In plan concret ea se manifesta prin neintelegeri cu fratii/surorile, cu persoanele din imediata vecinatate, poate chiar cu dificultati in perioada scolara si la examene de orice fel. Intuitia te ajuta sa corectezi ceea ce nu este pe deplin exprimat. Opozitia Luna-Saturn genereaza una-doua experiente sentimentale deceptionante, ca parte a acestei karme de comunicare, in care sentimentul ca nu esti iubita si ca ti se cere mai mult decat poti darui, fara sa primesti nimic in schimb este accentuat. Uneori karma lui Saturn se traduce prin inadaptare si reticenta in fata schimbarilor profunde care cer o reformulare rapida a atitudinii intr-un context dat, in care schimbarile sunt transante, rapide, si in care pe termen scurt apare impresia generala de distrugere a sanselor.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare