Astrologie

#astrolog amphora #astrolog #karma #karma sentimentala #lectii karmice #amphora #astrograma personalizata

Karma sentimentala si lectii de viata

STERA, 21 mai 1960, Petrosani, sex feminin: Ce am facut in alte vieti si am platit acum sau mai am de platit inca?

Astrolog Amphora In primul rand, tema natala releva un Saturn retrograd in Capricorn (domiciliu nocturn), in casa karmica a transcendentei. El reprezinta, in general, o continuitate de traire a unei anumite lectii karmice pe care nu ai inteles-o in vietile anterioare.

Daca lectia de viata impusa de Saturn retrograd va fi asimilata in aceasta viata, atunci vei atinge un nivel de evolutie inalt. Viata ta nu va fi usoara, cele mai mari piedici fiind puse de aceasta planeta retrograda. Ai ceva nerezolvat din trecut, cand fie nu ai acumulat o lectie a destinului, fie nu ti-ai atins menirea ce ti-a fost data. Acum trebuie neaparat sa urmezi calea care iti este scrisa pentru a-ti repara greselile karmice. E posibil sa fie foarte greu de atins acest tel si totusi destinul iti va oferi multe sanse de a-ti ameliora karma.

Greselile trecute se refera la ridicarea sociala, mosteniri, bani obtinuti usor, doliu, interes pentru ocultism, cercetarea spirituala si folosire gresita a calitatilor psihice. Pe drumul tau vei cadea de multe ori in capcana, dar daruirea de care esti in stare, iubirea Christica pe care o poti avea pentru semenii tai, pentru cei apropiati, te va ajuta sa consumi aceasta karma si sa treci probele vietii, chiar daca sentimental vei suferi, pentru ca nu vei intalni pe cineva care sa-ti ofere la fel de multa iubire pe cat poti tu darui (Venus in casa 12, in trigon cu Saturn).

mirelle_06, nascuta 28.09.1977, orele 14.30-14.45 Busteni (PH). As dori o astrograma, daca se poate si sa-mi raspundeti la intrebarea: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora Mireille, pentru o astrograma personalizata consulta oferta de la pagina de servicii platite de pe site-ul meu personal, amphora-astrolog.net. Ai un link si la semnatura mea din acest raspuns.

Karma ta sentimentala este legata de semnul Cancerului (Rac) pe descendent si de faptul ca Luna, guvernatoarea Cancerului, deci a descendentului tau, se afla in conjunctie cu nodul sud al sensului vietii, adica ai relatii sentimentale si casatorie chiar, prin care iti platesti datoriile trecutului.

Din punct de vedere emotional ai dificultati in exprimarea acestora (emotiile inseamna suma de senzatii si trairi, nu „fluturii” din stomac inaintea unui examen) sau in receptarea corecta a mesajelor nonverbale transmise de cei din jur. Apar astfel unele dificultati in relatiile cu orice persoana care-ti aminteste de figura materna, relatiile tale cu femeile sunt oarecum agresive, te comporti mai mult masculin cu prietenele tale.

Aceasta karma se mai poate consuma si prin boli circulatorii sau digestive. Revenind la domeniul sentimental, cu Marte pe descendent rezulta un comportament cu tendinta de impulsivitate si in relatiile tale cu partenerii sentimentali, ceea ce poate duce la certuri si despartiri, la divort chiar, dar ar fi recomandabil sa constientizezi ca tu esti aceea care provoaca de multe ori discutiile in contradictoriu, sau te simti atrasa de parteneri cu care esti incompatibila si ajungi, mai devreme sau mai tarziu, la divergente si la separare.

MAE79,  04.02.1979, ora 14.15, localitatea Stei, Judetul Bihor, sex feminin: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora Mae, tu ai sensul vietii conjunct cu Fundul Cerului, adica cu sectorul familiei. Aceasta inseamna ca trebuie sa te concentrezi asupra legaturilor umane, sa folosesti practic afectivitatea.

Acum, chiar daca vei mai detine niste functii importante, la fel ca in alte vieti, nu prea vei reusi sa le mentii, adeseori in aceasta existenta fiind pusa in fata unui sacrificiu sau a unei renuntari pentru familie sau un grup de oameni. Avand grija de altii te vei simti mai puternica.

Trebuie sa devii o persoana sensibila la dorintele familiei, exprimandu-ti parerea si ascultandu-i si pe cei de alaturi. Pune bazele unui camin stabil in care sa-ti dezvolti sentimentele, si cand nu vor mai fi probleme majore nici in cariera, nici in plan personal, vei sti ca ai trecut problele destinului.

Saturn retrograd, ca guvernator al casatoriei in tema ta, sugereaza ca ai avut vieti, alaturi de sotul tau sau de alti parteneri sentimentali, fata de care ai gresit in domeniul comunicarii. Ai avut un mod de a gandi foarte calculat, concret, posibil sa fi mintit, sa fi barfit, sau calomniat pe acesti oameni. In consecinta, ai demolat foarte multe lucruri bune si ai promis ceva ce nu puteai sa oferi.

Astazi te atasezi mai greu, din exterior pari rece, iar casatoria iti va parea uneori un spatiu limitat in care nu te poti dezvolta pe deplin, un spatiu de sacrificiu si de renuntare, pana cand vei reusi sa comunici sincer si deschis ceea ce simti cu adevarat.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare