Astrologie

#astrolog #karma

Karma si activitatea profesionala

ADELA, 24.04.1957, orele 04-04,30 dimineata, ORADEA, femeie: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog AmphoraAdela, era bine sa-mi fi indicat in ce domeniu de viata sunt problemele. Ceea ce-ti pot spune e ca viata sentimentala pare sa fie afectata de tranzitul lui Saturn prin casa casatoriei din tema ta, si ca ai descendentul in Fecioara, semn dublu, cu Jupiter retrograd conjunct cu descendentul, indicii de doua casnicii.

Jupiter spune despre vieti trecute in care ai avut o meserie legata de medicina si ai procedat incorect fata de cel care acum iti este sot. In prezent se poate sa fi facut casnicia si din interes pentru ca ulterior sa nu ai parte de fericirea scontata, uneori din neatentie avand un comportament nepotrivit in relatia de cuplu.

Mercur conjunt cu nodul sud al sensului vietii indica lectii de comunicare, de intelegere cu partenerul, de dificultati in chestiunile financiare. De asemenea, Luna si Lilith in casa karmica 12 indica interiorizare, risc de operatii, incercari misterioase in viata in urma carora iti schimbi atitudinea fata de credinta, ispasirea greselilor printr-o boala ciudata ori greu de depistat sau de vindecat. Iti atragi uneori dusmani secreti care te pot distruge, sensibilitate marita la stres. Dar toate acestea pot fi depasite prin tenacitatea de a lupta cu provocarile vietii, prin energia si vointa pe care o ai de a rezolva problemele si de a-ti vedea idealurile implinite.

Codruta, 14 Septembrie 1982, ora 2:30 AM, jud. Brasov, orasul Zarnesti: Ce lectii karmice am de invatat in aceasta viata?

Astrolog AmphoraCodruta, ai pe Lilith in conjunctie cu nodul sud al axei destinului, in Capricorn, casa sanatatii. Aceasta semnifica tendinta de a fi foarte autoritara, catre orgoliu si raceala in relatii, catre singuratate si poate chiar vaduvie.

Una din lectiile vietii tale este sa pui accent mai mare pe viata de familie decat pe cariera. Asta s-ar putea face prin cateva sacrificii sau printr-o profesie legata de daruirea catre cei din jur – legata de medicina, asistenta sociala – ceva in care ajutorul semenilor tai este mai important decat rasplata financiara a ceea ce faci.

Dar putea fi rezolvata si printr-o sanatate relativ fragila, posibil legata de o boala de oase ori de piele, in ciuda unei energii vitale mari, ori prin relatii dificile cu colegii de serviciu. Ai instincte puternice si o mare inclinatie catre materialitate care ar fi bine sa o poti echilibra printr-un interes mai mare fata de spiritualitate, cultura, valori sufletesti.

De asemenea, pe plan relational ai tendinta de a lega iubiri karmice bazate pe erotism, posesivitate , jocuri de putere, se poate ca in prima parte a vietii sa-ti doresti o stabilitate afectiva care nu va veni, iar casatoria si satisfactia sentimentala sa vina in a doua jumatate a vietii. Destinul te ajuta sa-ti depasesti lectiile karmice, care in esenta nu sunt grele si nu presupun transformari foarte greu de realizat.

Stefan Adriana, data nasterii 15.09.1981, ora 10.45, Bucuresti: Ce lectii si datorii karmice am si cum le pot rezolva?

Astrolog AmphoraAdriana, ai o casa a 12-a accentuata prin prezenta a patru planete. Acest lucru indica lectii karmice relationale in primul rand – pentru ca aceasta casa in tema ta incepe in Balanta, semnul relatiilor si al casatoriei. Dar presupune si sacrificii pentru a te acomoda in viata de cuplu si pentru a depasi situatiile dificile inerente in viata.

In prima jumatate a vietii se poate sa treci prin unele deceptii sentimentale. Regentii karmici ai horoscopului, Luna si Saturn, sunt in opozitie. Acestea sunt datorate pe de o parte dificultatii de a primi iubirea partenerului, cu alte cuvinte ti se pare ca nu esti iubita, sau nu in masura in care meriti. Pe de alta parte, sunt datorate posesivitatii dar si lipsei tale de stabilitate. Descendentul in Taur, indiciu de posesivitate relationala, Venus in Scorpion, este indiciu de erotism intens si/sau de relatii multiple si tendinta catre adulter sau partener adulterin.

Atragi parteneri care devin din ce in ce mai reci si pretentiosi cu tine. Rezolvarea problemelor vine odata cu timpul, prin a invata sa nu mai fii atat de idealista si sa nu mai ai atat de multa incredere in cei din jur (Soare careu Neptun). Probabil vei trece prin acelasi tip de experienta de mai multe ori pana iti vei schimba atitudinea si pana cand vei judeca lumea mai la rece, cu mai multa maturitate, ajustandu-ti indealurile si dorintele la posibilitatile tale reale de a-ti atinge scopurile.
 


 

 

 


Sursa foto : inspire-leadership.com

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare