Astrologie

#astrolog #relatie #karma

Karma si compatibilitati sentimentale

Anda, 7 martie 1987, ora: 5-6 am, Bucuresti si Vali, 9 ianuarie 1984. Am trait o frumoasa poveste de dragoste, apoi ne-am despartit fara niciun motiv. Dupa doua saptamani insa a revenit la mine. Ce legatura karmica este intre mine si aceasta persoana, exista posibilitatea ca relatia dintre noi sa mai functioneze in viitor? Multumesc!

Astrolog Amphora: Anda exista compatibilitate intre voi, superpozitia Soare tu + Luna el este foarte puternica si indica a mare atractie intre voi doi. Karmic vorbind el este un partener dintr-o alta viata ca si un fost ghid spiritual sau profesor pentru tine. De altfel tu ai predispozitie natala de a avea relatii sentimentale karmice, iar el ti-ar fi foarte potrivit si ca sot. In aceasta viata insa rolurile se inverseaza putin si ar trebui sa te accepte ca indrumator, chiar daca la un nivel subtil. Insa tu probabil ai manifestat fata de el accente de duritate, ai fost critica ori ti-ai dat la iveala o latura de independenta relationala care l-a facut sa dea inapoi. In aceasta viata aveti de dezvoltat o relatie frumoasa, o comuniune sufleteasca, o karma pozitiva care sa constituie baza de plecare pentru intalniri si in vietile voastre viitoare.
 

Kudeca, 05.06.1985, Ora: 20.00, Galati. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata? Multumesc!

Astrolog Amphora: Kudeca, incepand cu Jupiter, restul planetelor in tema ta sunt retrograde, asta inseamna lectii de viata privind inamicii, banii castigati din munca, relatiile cu strainii. Sensul vietii catre casa sanatatii indica faptul ca te afli la capatul unui sir de vieti anterioare pline de suferinta, de izolare, de confuzie. Ai avut vieti de mare sacrificiu religios si nu numai, esti marcata acum de angoasa, de indelungile intervale de singuratate, de retragere din trecut, dar si de o frica de misterios, de necunoscut, ca si de nevoia intensa de limpezime. Puteri paranormale latente se pot manifesta acum prin vise profetice, dar este necesar un control perfect asupra lor. Conversia karmica pe care o ai de realizat priveste pragmatismul, dezvoltarea simtului practic, capacitatea de analiza, inteligenta aplicata. A te pune in serviciul oamenilor poate fi foarte benefic si astfel ai putea evita o forma de plata karmica prin boli care sa necesite izolare in ultima parte a vietii.
 

Popa Mihaela, 5 septembrie 1968, Ora: 15.00, Bucuresti. Ce karma sentimentala am in aceasta viata? Multumesc!

Astrolog Amphora: In primul rand l-am remarcat pe Marte in casa karmica 8, a incercarilor, care in aceasta pozitie da atractie catre parteneri sentimentali intalniti in alte vieti. Casa a 8-a, unde se afla si Soarele temei tale natale, este karmica prin excelenta, astfel ca viata ta este si o reglare aproape continua a conturilor trecutului. Din fericire nu este vorba despre o karma grea, dimpotriva, ai un aspect de mare noroc si de protectie in viata. Sentimental esti predispusa la legaturi bazate pe comunicare dar uneori si pe interes financiar. Te comporti posesiv si cu multa feminitate si sensibilitate fata de partener, cu descendentul in Cancer exista riscul sa tii prea aproape de tine pe cel drag, ceea ce il determina sa reactioneze prin a incerca sa scape din stransoare. Venus in casa 9 predipsune la relatii la distanta, posibila iubire in strainatate, iar Luna in Varsator prezice la randul ei aceeasi legatura cu strainatatea ca si un sot strain. Casatoria ta te ridica social si-ti aduce beneficii atat sufletesti cat si materiale.



Foto: www.cosmicpsychic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului