Astrologie

#karma #viata #astrograma #astrolog #astrolog amphora

Karma si comunicarea cu oamenii

Roxanik Carmenutza, 22 noiembrie1990/7:00, Braila: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Regentii karmici ai horoscopului tau sunt planetele Uranus, Saturn si Soarele. Ele releva ca ai de depasit in viata actuala urmatoarele tipuri karmice: - karma solara, pozitiva in totalitate, in care sinele tau va fi valorificat la maximum, dar daca ai scopuri extrem de egoiste, caderea nu va intarzia sa apara. Sunt favorizate finantele si vei face o casatorie din interes. Raporturile cu autoritatile vor fi uneori dificile si conflictuale.

- karma neptuniana, care spune ca esti destul de secretoasa si oarecum dificil de inteles. Stabilesti relatii extreme cu ceilalti – ori te atasati profund, ori deloc. Daca vei gasi partenerul potrivit felului tau de a iubi, vei avea o casnicie fericita; daca nu, ai prefera mai curand singuratatea.

- karma de Taur, care inseamna detasare fata de valorile materiale. Ea implica multa siguranta de sine ca si nevoia de reusita ca satisfacere a orgoliului. Este posibil sa iti fi pierdut tatal de tanara ori sa-i fi resimtit multa vreme lipsa.

dominiq, 11.iulie.1978 in Bucuresti, intre orele 15:00-15:30 (sex feminin): Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Uranus era retrograd la data nasterii tale, Dominiq si se afla plasat in Scorpion, casa karmica 12, a bolilor grele. Aceasta semnifica probleme vechi ramase nefinalizate care pot reveni brusc in viata ta, fiind nevoita sa rezolvi urgent chestiunea.

Pe de alta parte, mai inseamna si acces la o cunoastere a lumilor subtile, a universurilor paralele. Poti avea intense puteri paranormale, in stare latenta, care sa se manifeste pe neasteptate in urma unui eveniment dramatic care te va marca profund, pentru ca si in alte vieti ai avut acces la o cunoastere de acest gen. 

Prietenii pe care ii intalnesti in aceasta viata sunt suflete pe care le-ai mai intalnit si in alte vieti, dintr-un trecut indepartat – iar cei pentru care instinctiv simti o antipatie inexplicabila, ti-au fost dusmani in trecut, iar astazi ar trebui sa treci peste amintirile stocate in subconstient si sa incerci sa fii mai toleranta cu cei fata de care simti o antipatie inexplicabila. Karma aceasta s-ar putea sa fie depasita printr-o boala generata de stres, sau chiar o boala de nervi, de aceea este bine sa nu fortezi lucrurile, sa nu te uzezi psihic si/sau intelectual prea mult.

Uranus in Scorpion este in exaltare si activeaza mult energia mentala si mai ales subconstientul, lumea nevazuta. Daca ai inclinari catre esoterism, catre ocultism, sfatul meu ar fi sa nu exagerezi cu practica spirituala, sa faci ce poti si atat cat poti.

beatrice,  21.04.1978, ora 22.30, Bucuresti: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Beatrice, in tema ta natala este Mercur retrograd in Berbec, casa familiei, opus Lunii si lui Pluto din casa carierei. Aceasta semnifica o mare sete de cunoastere ca si dorinta de a depasi tot ceea ce ai acumulat in alte vieti, dar este si un marcaj al nerabdarii tale in relatiile cu ceilalti, ca si in actiunile incepute din proprie initiativa.
Reusesti uneori sa intri in conflict cu oameni despre care nu stii prea multe sau pe care doar crezi ca-i cunosti bine.

Este un tip de karma relationala, manifestata in special fata de parinti provenita din vieti in care ai preferat sa spui adevarul mai voalat sau chiar ai evitat sa-l spui datorita temerii de a avea parte de represalii in cariera sau din partea celor cu autoritate.

Multa energie depui astazi pentru a fi corect inteleasa de cei din jur. E bine sa incerci sa nu judeci o situatie atunci cand esti iritata, ci sa evaluezi totul cu calm, sa incerci sa duci la capat tot ceea ce-ti propui sa faci, sa nu lasi lucrurile neterminate. Saturn retrograd in careu cu Venus te aduce in preajma unor situatii delicate sentimental vorbind si te pune in contexte din care ai de pierdut pe plan financiar. Recomandarea este sa nu incerci sa-ti impui vointa in mod excesiv asupra celor cu care relationezi.

 


 

 




Sursa foto : turanchox.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top