Astrologie

#relatie #karma #astrolog

Karma si datoriile karmice intre soti

Ioana, 19.04.1984, 06.30, Bucuresti. Cristian, 18.12.1970 Bucuresti. Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: In primul rand remarc o conjunctie Venus din tema lui Cristian cu Saturn din tema ta. Aceasta inseamna ca tu vii acum ca un  ghid sentimental ceea ce poate ca el nu va accepta in totalitate, pentru ca te porti cu el uneori critic si restrictiv. Aceasta vine dintr-o viata in care ati avut o relatie profesionala de subordonare sau de tip elev/discipol. Aspectul genereaza unele dificultati de relationare, si cu toate ca poate aduce stabilitate daca va cunoasteti bine si sunteti adaptati unul cu celalalt, este un indiciu de karma delicata pe care el vine sa o plateasca. Cu toate acestea exista o fascinatie reciproca, mai ales el te vede ca pe o partenera ideala dar sansele sa se insele in aprecierea si evaluarea ta sunt mari, pentru ca te impodobeste si cu calitati pe care nu le ai si ar putea trai o deceptie in situatia in care se va confrunta cu realitatea.
 

Daisy, 20.08.1983, 15.45, Bucuresti. Florin, 14.10.1988, Cluj. Exista vreo legatura karmica intre mine si acest barbat?

Astrolog Amphora: Daisy, Florin ti-a fost sot intr-o alta viata si chiar si astazi ati putea fi impreuna intr-o relatie de tip matrimonial , desi aceasta ar reprezenta si o incercare karmica pentru tine. Cu Pluto al tau langa Soarele lui Florin rezulta o datorie karmica veche pe care o aveti de reglat reciproc si care se manifesta printr-o atractie hipnotica atat a ta fata de el, placandu-ti felul lui de a fi, dar si a lui fata de latura ta profunda si de puterea interiorara pe care o ai. Insa acest aspect de regula sugereaza si o tentatie pentru persoana Pluto, adica tu, in acest caz, care nu se poate stapani sa nu incerce sa-l manevreze pe Soare, adica pe Florin, conform propriilor dorinte. Tu ai vrea ca el sa se schimbe si uneori ai tendinta sa-i controlezi viata. Daca aceasta latura este echilibrata, relatia nu are de suferit, dar daca tu nu-ti poti stapani impulsurile, lucrurile pot evolua catre conflict si posibila ruptura, pentru ca el va accepta din ce in ce mai greu dominarea din partea ta.
 

Voicu Rodica Petronela, 13.03.1982, 09.00. El – Bala Rafael Silviu, 14.01.1979, 5.00. Ce datorii karmice exista intre mine si sotul meu? Multumesc!

Astrolog Amphora: Petronela, ai uitat sa treci localitatea nasterii. Daca esti nascuta in Bucuresti, inseamna ca ai casa karmica 8 in Sagetator, iar sotul tau iti activeaza aceasta casa prin prezenta lui Mercur si a lui Neptun, ceea ce inseamna ca ar trebui sa-i sustii idealurile si sa-i intelegi felul de a gandi, ceea ce uneori ratezi sa faci, subminandu-i asteptarile de la viata. Conjunctia Venus el, Uranus tu, in casa casatoriei din tema ta sugereaza vieti in care ati mai avut relatii sentimentale iar pentru prezent imprima o desfasurare a casniciei cu suisuri si coborasuri bruste, dar o iubire originala, presarata cu surprize de tot felul. Adaptarea, comunicarea si intelegerea dintre voi sunt punctele forte ale relatiei si ele ar trebui sa va ajute sa depasiti orice neajunsuri pot surveni. Cum Saturn al lui se inscrie in casa 5 a ta, rezulta ca el este un copil dintr-o viata anterioara , sau ca ati avut relatii de subordonare de tip parinte/copil, iar in aceasta viata el vine in conflict ori cu educatia primita de tine din familie, ori chiar cu parintii tai.



Foto: www.avani-mehta.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro