Astrologie

#astrolog #relatie #karma

Karma si evenimentele negative

Stefania Marin, 24 martie 1949 ora 2 dimineata, Bucuresti . Conform karmei de ce evenimente negative trebuie sa ma feresc?

Astrolog Amphora: Stefania, evenimentele care contin lectii de viata fac spiritul sa evolueze, asa ca nu trebuie sa te feresti de ele, ci sa inveti sa le manevrezi, sa inveti sa te mentii in echilibru interior , pe cat posibil, atunci cand ele survin, cu atat mai mult cu cat evenimentele tin de structurile exterioare, asupra carora nu avem noi controlul. Sigur ca neevitarea conjuncturilor delicate se face doar daca situatia respectiva nu este de-a dreptul periculoasa pentru integritatea fizica si psihica a subiectului. Saturn retrograd in Fecioara casa 8 vorbeste despre vieti trecute in care ai detinut informatie spirituala incorect directionata, ca si despre o adancire in detalii nesemnificative. Daca astazi interesul tau pentru spiritualitate a ramas acelasi, este de dorit sa nu incerci sa-ti folosesti capacitatile si cunostintele dobandite in folos pur personal, ci si inspre binele celor din jur. Sensul vietii releva ca scopul principal ar trebui sa fie orientarea catre familie si rude, si mai putin catre cariera. In viata ai avut si ai noroc foarte mare dar si nesanse de acelasi calibru.

 

Ana-Maria, 29.03.1987, 22:30, Bucuresti / El – 01.11.1986 Pitesti. Ce datorii karmice exista intre mine si fostul meu iubit?

Astrolog Amphora: Ana Maria din punct de vedere al personalitatilor nu exista compatibilitate, insa probabil ca din punct de vedere al atractiei erotice relatia a fost stimulativa si efervescenta, mai ales ca si pe plan afectiv era armonie intre voi. Insa superpozitia Marte al lui plus Pluto al tau, vorbeste despre vieti trecute in care ati dezvoltat o karma conflictuala de pe pozitii adverse, ceea ce asociat cu o alta superpozitie delicata, Marte tu, Lilith el, pe casa relatiilor din tema ta, conduce la concluzia ca ati avut o karma negativa de agresiune de reglat intre voi si ca el te-a determinat sa rupi legatura, pentru ca te-a afectat relational activand o rana emotionala la fel ca in alte vieti, prin tradare. Dintre voi doi el avea tendinta foarte accentuata de a te insela si de a te minti, in ciuda faptului ca exista si un soi de telepatie intre voi si minciunile lui puteau fi usor descoperite.

 

Caga, 13.03.1961, 15:30, Targoviste. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Cu sensul vietii in casa 1 rezulta o nastere cu unele dificultati: fie cordonul ombilical era infasurat in jurul gatului, fie ati avut o problema anume de respiratie. Sufletul simte de la inceput in mod clar dificultatile si incercarile ce urmeaza in viata abia inceputa. Existenta poate fi dificila, pentru ca va trebui sa luptati in mod constant pentru a va croi un drum. In vietile anterioare, ati fost pasiva, lipsita de curaj, dependenta de oameni care s-au folosit  (si chiar au abuzat) de dv. In dorinta de a placea, cu o sete imensa de a fi iubita, ati fi facut orice pentru a a fi agreata de acestia si a primi tandretea lor. In prezent trebuie sa capatati o mare autonomie afectiva. Daca veti deveni, in prezenta viata, sefa sau patroana, veti sti sa fiti plina de omenie si intelegere. Acum urmariti afirmarea personala, fara teama de a intra in dezacord cu ceilalti. Nu mai vreti sa primiti ordine, sa mai faceti compromisuri nedemne. Dar pot surveni dificultati in ceea ce priveste casatoria si viata sociala, avand in vedere tendinta de a nu mai fi condusa sau controlata de ceilalti.



Foto: www.astroved.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare