Astrologie

#karma #relatie #viata #emotii #casatorie #astrolog #astrolog amphora #astrograma #horoscop

Karma si exprimarea afectiva

Andreea M, 14 februarie 1980, ora 17 seara aproximativ, R Moldova, masculin: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata in relatiile cu barbatii?

Astrolog Amphora: Andreea, nu prea inteleg daca tu pui intrebarea si te referi la relatiile tale cu sexul opus, sau daca pui intrebarea pentru o alta persoana, barbat. Eu aleg prima varianta.

Ai in primul rand Soarele in casa relatiilor si a casatoriei, ceea ce nu este neaparat un element karmic. Dar el accentueaza faptul ca relatiile sentimentale, si nu numai, sunt foarte importante in devenirea ta.

Marte retrograd in Fecioara semnifica faptul ca intalnesti in aceasta viata in mod special parteneri din alte vieti si ca de multe ori ei vor fi inferiori tie prin educatie si/sau pozitie sociala, ori ii intalnesti in sfera serviciului tau.

Ai tendinta sa-i critici si nu-ti dai seama ca si tu poti gresi – aici e bine sa incerci sa vezi si ceea ce poti tu oferi intr-o relatie, nu doar sa observi atent ce da celalalt. De asemenea, as recomanda sa incerci sa-ti stapanesti emotiile, pentru ca se pare ca tinzi sa nu ai control asupra propriei persoane si asupra reactiilor tale (Soare careu Uranus).

Saturn retrograd, ca guvernator al descendentului, spune ca ai o lectie importanta de invatat privind relatiile si casatoria, si anume aceea a posesivitatii: nu trebuie sa te temi ca vei fi parasita sau ca nu faci ceea ce trebuie fata de partener. Fii deschisa, lasa lucrurile sa mai si curga de la sine, cine se potriveste bine cu tine, va ramane in preajma ta, iar cine nu, se va indeparta cu atat mai mult cu cat vei incerca sa il legi de tine.

LAURA27SB, 27.04.1961, Sibiu, intre orele 19-20, sex feminin: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Laura, in primul rand ai pe Venus retrograda in tema ta natala, ceea ce din start inseamna lectii in domeniul sentimental. Uneori respingi iubirea si ai impresia ca nu esti iubita de catre cei cu care relationezi, dar in realitate nu esti, pe moment, capabila sa sesizezi corect adevarul.

Aceasta necesita un efort mai mare din partea ta sa intelegi ca experientele prin care treci te ajuta de fapt sa evoluezi, sa-ti intelegi destinul. Tu iti interiorizezi problemele si exagerezi micile imperfectiuni ale unei relatii, insa continuand sa gandesti asa, poti chiar atrage in viata ta persoane cu care nu te potrivesti. Sfatul meu este sa incerci sa te iubesti mai mult pe tine insati, sa vezi partea buna din tine si sa o lasi sa se manifeste in exterior, sa nu incerci sa cauti spectaculosul in iubire, ci partea aceea profunda, linistita.

Se pare ca ai puterea ca la modul inconstient sa-ti programezi relatiile si sa intalnesti exact pe cine nu trebuie, pentru ca iti amintesti mereu de una sau mai multe deceptii si prin asta atragi acelasi gen de partener, care iti va crea acelasi gen de problema. S-ar putea ca prin atitudinea ta sa crezi ca daruiesti, dar, de fapt, celalalt sa creada exact contrariul.

aida aida, 27 aprilie 1975, ora 20:20, Campulung Muscel : Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Regentii karmici ai horoscopului tau sunt planetele Jupiter si Mercur. Ele releva ca principalele tipuri de karma pe care le ai de depasit in aceasta viata sunt:

- karma de Balanta, care spune ca vei trai mai multe povesti sentimentale si de aici vei avea multe de invatat. S-ar putea ca profesia ta sa fie legata de public si sa ai un anume grad de celebritate.

De altfel, nodul nord al sensului vietii este conjunct cu Luna, ceea ce inseamna ca dincolo de evolutia spirituala pe care o ai de parcurs, pe plan fizic relationezi mult cu femeile si/sau cu publicul. Una din lectiile tale de viata este sa te exprimi emotional, sa arati ceea ce simti, sa nu fii inchisa in tine si rezervata.

Al doilea tip karmic relevat de tema ta natala este karma de Gemeni, adica trebuie sa iti dezvolti capacitatile psihice si sa deblochezi relatiile cu rudele/amicii/vecinii/cunostintele. Karma de Gemeni este o karma de comunicare si sugereaza ca este necesar sa inveti sa exprimi mai bine dorintele, sentimentele, nemultumirile, in asa fel incat sa nu fii gresit inteleasa de catre anturaj. O profesie legata de mass media ar fi foarte potrivita, de altfel ai pe Mercur, guvernatorul carierei in Taur, ceea ce daruieste calitati bune de exprimare in vorbire si/sau in scris ca si o voce foarte placuta. In viata ta calatoriile, deplasarile sunt foarte importante.

 


 

 

 

Sursa foto : special-flower-delivery.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top