Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma si gelozia in cuplu

alinutzaTL, 16.10.1894, ora: 1:20 AM, locul nasterii: Tulcea. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Alinutza sper ca a fost o greseala de tastare anul nasterii si este 1984 si nu alt fel.
Ai descendentul in Varsator si asta presupune detasare sentimentala, nevoia de independenta in relatii, acceptarea cu unele dificultati a unui rol de sotie supusa in casnicie. Partenerul tau ideal are si el aceste calitati, este o persoana originala in gandire si atitudine, un bun profesionist in domeniul lui, un om care-si construieste viitorul incet dar sigur. Exista posibilitatea sa-l intalnesti in legatura cu serviciul. Desi Venus nu este retrograda si nu ai planete retrograde in tema, ceea ce de obicei spune ca datoriile karmice nu sunt foarte mari, Venus e plasata in Scorpion, casa 4, si asta aduce o coloratura karmica importanta, aducandu-te in preajma unor relatii sentimentale pasionale in care poate ca nu ai prea mult liber arbitru si care pot fi de scurta durata. Tu te implici mai greu sentimental dar foarte profund iar asta te face sa suferi cand o legatura se termina. Poate ca o detasare mai mare si posibilitatea de a-ti controla emotiile te-ar ajuta sa treci mai usor peste acest neajuns. Luna in casa 11, ca si Junona in Fecioara, semn dublu, predipun catre mai multe relatii sentimentale de tip matrimonial si chiar catre mai multe casatorii.

 

Liliana, 8.05.1978 , ora 18:00, Galati. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: In tema ta natala descendentul se afla in Taur, ceea ce inseamna o casnicie cu un partener loial, dar gelos, cu viziuni conservatoare. Legatura va fi de durata, solida, pentru ca atat tu cat si sotul aveti nevoie de securitate materiala si afectiva pe care o gasiti in relatia de casatorie. Partenerul ideal semana foarte mult cu tatal tau, fizic si/sau psihic. Cum Venus, stapana casatoriei, se afla in Gemeni casa karmica 8, este de asteptat sa ai relatii preponderent karmice, in care atractia dintre tine si partener sa fie puternica si poate ca uneori greu explicabila, dar Gemenii pot sa induca o nota accentuata de instabilitate relationala si chiar pot sa predipuna la doua casnicii in viata. Iunona in Varsator casa deplasarilor, indica posibilitatea ca sotul sa provina dintr-un mediu familial foarte diferit de al tau, chiar ar putea fi un strain, si il vei cunoaste intr-o deplasare, excursie, calatorie. Cum Uranus se afla pe casa personalitatii tale iar sectorul domiciliului este in Varsator, probabilitatea de a-ti stabili casa in strainatate este destul de ridicata mai ales ca si sensul vietii se afla orientat catre casa 11, echivalentul Varsatorului.

 

TONI, 03.02.1969 Resita,  ora 03:00. Iacob, 25.07.1957 Carasova (langa Resita); ora 12.00. Ce datorii karmice exista intre mine si sotul meu?

Astrolog Amphora: Toni, in primul rand am remarcat in tema ta natala ca guvernatorul casatoriei este Mercur si este retrograd, ceea ce informeaza asupra unei datorii pe care tu o ai fata de sotul tau ca si fata de orice persoana cu care ai o legatura in care te-ai implicat sentimental, fie cu afectiune, fie cu antipatie. In cazul casniciei tale este o datorie referitoare la intelegerea cu el, la acceptarea firii lui si a personalitatii lui care este opusa cu a ta. Apoi el are sensul vietii in casa ta karmica 12, si pe Junona in casa ta 6 conjuncta cu nodul lunar sud al sensului vietii lui, ceea ce vorbeste despre faptul ca el trebuie sa fie dedicat casniciei, pentru ca in alte vieti a fost interesat mult de avere, a fost foarte posesiv si chiar a putut face sa sufere pe cei din jur cu atitudinea sa extrema uneori. Astazi prin casatorie sau prin orice tip de parteneriat legal incheiat el ar trebui sa indrepte acele greseli, chiar sa faca niste sacrificii pentru cei dragi. Sinastria voastra Toni, insa releva ca exista si unele probleme si neintelegeri intre voi, care daca nu sunt controlate pot duce la conflicte importante. Marte al tau pe sensul vietii lui releva ca dezvoltati pentru viitor o karma care cel putin in aceasta viata ar putea duce la o criza si/sau la separare.



Foto: www.thegeminigeek.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro