Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma si influentele ei in cariera

Beatrice Elena 10-03-1980, 20.00 Bacau. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Axa destinului catre Leu prezice o soarta frumoasa in care urcusul social este principalul scop. Dar uneori trebuie sa apelezi la prieteni si protectori in situatiile critice. De obicei este indiciul unui destin stralucitor, insa pot exista probleme in gasirea unei iubiri adevarate. Din punct de vedere karmic rezulta ca ai de depasit o anume independenta in relatii si o detasare care privita din afara poate sa para drept indiferenta fata de partener, din vieti in care ai fost mai superficiala in relatiile tale de orice fel, fiind detasata sentimental si implicata mai mult in problemele prietenilor decat ale celor apropiati si dragi. Saturn retrograd indica faptul ca esti un spirit batran, puternic si foarte experimentat, venit la incarnare cu o misiune anume pe Pamant, pentru a ajuta semenii si pe tine insati, dar el indica si o karma emotionala, legata de ascetism, misticism si credinta. Ai fost in alte existente credula pana la naivitate, mistica pana la iluzionare, masochista pana la autodistrugere. Esti acum marcata de frica de singuratate, frica de suferinta, de a crede neconditionat in ceilalti. Sunt posibile unele deceptii sentimentale pentru a invata lectia saturniana si a atinge echilibrul si armonia interioara.
 

Gabriela, Bacau, 29.10.1963, la ora 1.30. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata? 

Astrolog Amphora: Sensul vietii catre Rac spune ca in alte vieti ai trait pentru a atinge un statut social de invidiat neglijand sentimentele si astfel ranindu-i pe cei apropiati. Astazi va trebui ca accentul eforturilor tale sa fie indreptat catre familia ta, catre viata personala, si mai putin catre cariera, trebuie sa-ti asumi responsabilitati fata de familie. Chiar daca vei obtine beneficii personale de pe urma carierei, in final de ele trebuie sa profite si cei apropiati tie, si sa nu fie doar o manifestare a dorintei tale de afirmare. Cu toate ca ai datorii fata de familie si poate chiar fata de patrie, evolutia ta spirituala ti-ar putea indrepta pasii catre tari straine, fie prin calatorii fie prin relatii cu straini sau chiar prin emigrare. Lilith in Scorpion conjuncta cu Venus releva o karma sexuala sau legata de practicarea magiei negre in alte vieti. Astazi aceasta karma se traduce prin magnetism puternic, prin relatii sentimentale multiple, uneori chiar prin impletirea erotismului cu banii sau cu alt gen de interes material, fie din partea ta, fie din partea partenerului sentimental.
 

marrya, 2.12.1972, ora 20:00, Caransebes, Caras-Severin, Romania. El – 21.11.1972, ora 15:00, Lovrin, Timis, Romania . Ce legatura karmica exista?

Astrolog Amphora: Marrya, fiind nascuti la diferenta atat de mica, temele natale sunt aproape identice, si nu am gasit pana acum explicatii despre cum se poate face o interpretare a unei sinastrii in acest caz. Ceea ce pot spune despre temele voastre este ca aveti o conjunctie, Venus-tu, Marte-el, care poate semnifica faptul ca sunteti suflete surori, dar daca asta este doar o posibilitate, care ar trebui confirmata si de alte aspecte care nu se regasesc in sinastria voastra, totusi aceasta conjunctie este foarte puternic pozitiva, indica o potrivire excelenta intre voi doi, mai ales la nivel erotic, lucru confirmat astral si de alte conjunctii care implica pe Lilith. Karmic vorbind, ati mai avut vieti in care ati fost impreuna ca parteneri sentimentali si ati generat atat karma pozitiva cat si negativa. Insa per ansamblu karma pozitiva predomina in sinastria voastra si este de asteptat sa aveti o relatie armonioasa si stabila.



Foto: www.alessya20.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top