Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma si Iunona, asteroidul casatoriei

Nela, 10.11.1990 la Ploiesti, la ora 17:20. In ce consta karma  sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Daca ora nasterii tale este exacta inseamna ca ai descendentul in Scorpion, ceea ce te predispune la relatii pasionale, dramatice chiar, la parteneri karmici, fata de care simti in primul rand o atractie irezistibila. Daca insa te-ai nascut mai devreme de ora mentionata, ai avea descendentul in Sagetator, ceea ce te-ar predispune la doua casnicii si la partener de la distanta. In oricare dintre cazuri, Lilith se afla in casa casatoriei, asadar o separare brusca poate inteveni intre tine si sot, dar cum langa Lilith este si Iunona, asteroidul casatoriei, probabil ca exista un fel de teama inconstienta de casnicie in mintea ta, provenita din traumele emotionale din alte vieti  si involuntar actionezi in asa fel incat te desparti de parteneri inainte sa se poata finaliza printr-o uniune legatura voastra. Acest aspect necesita un efort mai mare din partea ta pentru a putea avea o relatie sentimentala armonioasa si durabila. Conjunctia Pluto-Soare-Venus sugereaza ca ai parte de relatii care sunt reluari ale unor legaturi din trecutul tau karmic, pasionale si avand o tusa puternica plutoniana, adica aproape mereu unul dintre voi doi doreste sa aiba suprematia asupra celuilalt si sa-l domine.
 

Alexxa64, Cluj-Napoca la data de 01.10.1964 ora 21:30. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Alexxa, ai descendentul in Sagetator, cu guvernatorul acestuia, Jupiter retrograd in casa 12, a karmei. Asadar esti predispusa catre instabilitate sentimentala, catre doua casnicii, predictie accentuata de prezenta Lunii negre in casa casatoriei , si ai putea avea un partener de la distanta sau cel putin dintr-un mediu social sau familial diferit de cel din care provii tu. Din aceste indicii, ca si din faptul ca Venus se afla plasata exact pe pragul casei a 4-a, si aceasta o casa karmica, rezulta ca exista o karma sentimentala de consumat si ca ea te va aduce in preajma unor relatii sentimentale si a unei/unor casatorii cu parteneri din alte vieti pentru care tu ai datorii sentimentale. Relatiile tale afective sunt dinamice, pasionale, iti place sa fii centrul preocuparilor partenerului. Casa ori locul in care te-ai nascut nu-ti sunt benefice si probabil acum, la maturitate, te afli la distanta de locul natal. Sensul vietii foarte aproape de ascendent, in casa 1, indica o karma in care te vei afla deseori in situatia de a-ti rezolva singura problemele, de a te descurca fara ajutorul celor din jur sau fara sprijinul protectorilor, iar relational vorbind, aceasta orientare uneori indeparteaza de casatorie si da preferinta pentru celibat.
 

Andrea, ( feminin), 22.09.1978, in jurul orei 3:45-4:00 AM, localitatea Marghita, jud Bihor. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Sensul vietii este plasat in Fecioara, in casa banilor. Cum Soarele, guvernator al casei datoriilor carmice, casa 12, se afla in casa banilor castigati din serviciu, rezulta o karma financiara dar si o karma legata de posesivitatea sentimentala, in cazul tau. In vietile anterioare ai trait numeroase experiente dramatice, grele, poate chiar unele infirmitati sau detentii pentru convingeri religioase, dar toate avand in suflet credinta puternica ce te ajuta sa mergi mai departe si ai fost supusa multor deceptii, pentru ca s-a abuzat de increderea ta. In aceasta viata trebuie sa analizezi situatiile si evenimentele existentei cu mai multa logica si justete. Vei avea parte de conjuncturi favorabile, dar de care trebuie sa profiti practic si metodic. Dezvolta-ti o judecata critica lasand sentimentalismele la o parte. Ai in continuare aceeasi tendinta de a te arata prea increzatoare si binevoitoare, profitandu-se uneori de tine. Cauta o profesie sau un hobby prin care sa fii de ajutor celorlalti. E posibil sa petreci o perioada din viata in ingrijirea cuiva sau sa ajuti pe cineva aflat intr-o situatie dificila, sa ai pierderi banesti sau ale unor bunuri mostenite care-ti revin tie de drept. Pentru reglarea karmica de mare ajutor iti sunt relatiile sentimentale si casatoria, protectorii si prietenii.



Foto: www.flickr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului