Astrologie

#karma #casatorie #relatie #astrolog

Karma si lectia de viata in domeniul sentimental

Velvet femeie, 30.03.1974, 02:45 AM, Alexandria : In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Velvet, il ai pe Saturn conjunct cu Luna in casa casatoriei , asta insemnand ca te atrag relatiile serioase, stabile si de lunga durata, chiar daca nu mai este vorba de pasiune de mult. Cu toate acestea, descendentul in Gemeni mai da si posibilitatea a doua uniuni legale.

Insa ai capacitate foarte mare de a relationa si de a comunica, ai in tema o piramida de aer care implica si conjunctia mai sus amintita, si ea te ajuta – doar sa vrei! – sa rezolvi orice situatie prin inteligenta ta, prin deschiderea pe care o manifesti, prin posibilitatile tale de a intelege multiplele fatete ale unei situatii si de a le manui in asa fel incat rezultatul final sa fie in favoarea ta.

O posibila lectie karmica priveste calatoriile lungi si chiar strainatatea, partenerul de viata putand fi intalnit intr-o calatorie. In prima jumatate a vietii esti susceptibila si de iubiri fulgeratoare, de furtuni sentimentale survenite brusc, de rupturi aparute din senin, fara veste si fara sa obtii explicatii satisfacatoare cu privire la motivele despartirii.
In perioada prezenta treci prin rezultatul unor actiuni si alegeri anterioare, din anii trecuti, pe plan sentimental, dar ceea ce ti se intampla poate duce la o ruptura sau la o deceptie si este o lectie de viata pe care nu ai cum s-o ocolesti (Saturn in tranzit face careu cu Saturn natal).


Fluturas multicolor: feminin, 5 iunie 1985 orele 22:30 Constanta: Va rog sa-mi spuneti care este karma mea, care sunt lectiile de viata din sfera sentimentala (de la un timp nu-mi gasesc linistea si simt ca nimeni nu ma intelege).

Astrolog Amphora: Saturn retrograd in Scorpion, casa 10 indica, in general, o karma sexuala. Ai facut excese sexuale in alte vieti si te-ai preocupat in mod exagerat de tot ce este ocult, misterios si chiar distructiv.

Acum, traiesti o sete intensa de a-ti satisface dorintele, o anumita frica de moarte, de austeritate. Lectia karmica Saturniana priveste cariera si viata publica . Echilibrul se va atinge prin controlul perfect al dorintelor, prin a nu incerca, prin orice mijloace, sa urci treptele sociale. Cu cat vei dori acest lucru mai puternic, cu atat vei trece prin dificultati de relationare cu sefii sau prin perioade tulburi privind serviciul.

Ai capacitati de lider, dar ele trebuie descoperite. In a doua jumatate a vietii vei putea sa-ti atingi scopurile profesionale si vei reusi sa stapanesti domeniul carierei tale. Sentimental vorbind, te implici in structuri periculoase fara sa-ti dai seama; relatiile sentimentale sunt curmate uneori de un eveniment inexplicabil, separarea mergand de la simpla parasire pana la deces. Insa cum Luna, guvernatoarea casei casatoriei este foarte bine aspectata, nu ar trebui sa fie probleme sentimentale in viata ta, probabil ca ele vin dintr-o sensibilitate mare pe care o ai si pe care trebuie sa reusesti s-o atenuezi, ori s-o manifesti mai putin, sa reactionezi mai domolit la vorbele sau faptele partenerului.

Ai o opozitie Soare-Uranus care spune ca nu-ti poti controla emotiile, asadar e nevoie de un efort mai mare pentru a reusi sa nu te mai simti jignita ori respinsa si neinteleasa de cei dragi. Accepta ceea ce ti se ofera fara sa ai asteptari prea mari de la oamenii din jurul tau. Concentreaza-ti atentia pe ceea ce poti tu oferi, si mai ales pe cum oferi, si nu in primul rand pe ceea ce primesti in schimb.

Pamela, feminin, Negresti-Oas, Jud. Satu Mare, ora 06:00 a.m., 2 martie 1980: Viata anterioara /lectia, misiunea din aceasta viata.

Astrolog Amphora: Pamela, ai mai multe planete personale retrograde: Mercur, Marte, apoi Jupiter si Saturn, plus Uranus si Pluto care marcheaza mai mult o karma de generatie. Asadar lectiile tale de viata privesc familia de origine si banii munciti.

In acest al doilea sector as spune ca ai parte de fluctuatii financiare datorate unei tendinte de a cheltui mai mult decat ai, pe obiecte de lux sau de infrumusetare. Dar ai putea si sa faci bani dintr-un talent artistic pe care il poti exploata.

Cum Marte retrograd se afla in casa casatoriei, rezulta ca depui multa energie in relatiile tale, care sunt foarte importante in devenirea ta in aceasta viata – ai si sensul vietii tot in casa casatoriei – dar datorita unor restrictii pe plan erotic si sentimental traite in alte vieti, acum iti este greu sa-ti controlezi reactiile uneori percepute ca agresive de catre partener. Discutiile pot sa apara datorita banilor sau a posesiilor cu care fiecare vine in relatie. Acest marcaj poate fi un indiciu de divort si de relatii sentimentale pasionale dar adeseori tensionate.

Desi ai descendentul in Leu, numarul mare de planete din casa casatoriei ca si prezenta Lunii pot sa indice mai multe casatorii. Saturn in acest sector, conjunct cu Lilith aduce tendinta de a iubi persoane mature, poate indica chiar un complex Electra (vei iubi pe cineva cu diferenta mare de varsta), indica blocaje sexuale. Dar mai ales indica o lectie de viata privind casatoria, o lectie despre indatoririle in cuplu, despre devotamentul fata de sot, care iti va aduce unele deziluzii, te va face sa renunti la o parte din visurile tale, dar vei depasi dificultatile create prin deschidere mentala, sinceritate, capacitatea de a oferi prietenie chiar si atunci cand aparent, omul din fata ta te raneste.

 


 

 

 


Sursa foto : reformedmusings.wordpress.com

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top