Astrologie

#relatie #astrolog #karma #horoscop

Karma si legaturile interzise

mino-elena,  14.04.1981, ora 8.45 dimineata, Craiova. In ce consta karma  sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Elena, ai descendentul in Sagetator ceea ce orienteaza catre doua casnicii sau catre un partener de la distanta ori chiar din strainatate, cu care sa ai aceleasi idealuri de viata, cu care sa te potrivesti foarte bine la nivel intelectual. Dar el poate avea o educatie diferita de a ta, un background de familie diferit. Cum ai 5 planete retrograde din 10, rezulta ca bagajul karmic cu care ai venit in aceasta viata este important si referitor la relatiile sentimentale ai o karma din fericire pozitiva - Neptun retrograd, dar exclusiv bine aspectat - care ar trebui sa genereze bonusuri ale vietii prin legaturi romantice in care sa-ti vezi idealurile afective implinite. Pe de alta parte unul din aspectele karmice accentuate este opozitia Venus-Pluto, care te implica in relatii in care exista un element dureros pentru tine, ca de exemplu legaturi interzise, secrete sau in care o terta persoana, de regula cu autoritate, este impotriva iubirii tale, iar de multe ori aceste relatii se termina brusc printr-un eveniment dramatic, care te marcheaza, acesta mergand de la simpa parasire fara explicatii pana la decesul partenerului. Cunosti ca aceste relatii sunt karmice prin aceea ca nu ai nici un fel de control asupra anumitor situatii care decurg din respectivele legaturi.

lata_gabriela, 31.07.1967 Pucioasa Dambovita, ora 23.30 - El-9.12.1966 Scopje, ora 22.30. Ce datorii karmice avem unul fata de celalalt?

Astrolog Amphora: Gabriela, in primul rand remarc in sinastria voastra o superpozitie intre casa ta a opta, casa a incercarilor karmice, activata de Soarele si Venus ale lui Dejan. Aceasta semnifica o relatie intensa, pasionala, continuare a unei relatii amoroase dintr-o alta viata. Apoi doua conjunctii foarte apropiate intre ele, care il implica si pe neprevazutul Uranus, si anume Pluto el + Venus tu si Pluto tu + Marte el. Ambele indica datorii karmice care se cer reglate din vieti in care ati fost iubiti si el si-a impus vointa asupra ta, lucru care va fi tentat sa il faca si astazi, si apoi din vieti in care ati avut parte de o karma negativa, de agresivitate si chiar violenta. In prezent aspectele se traduc printr-o mare atractie fizica, uneori poate chiar greu de explicat, prin dorinta de a avea libertate relationala ca si prin necesitatea obiectiva de a nu limita libertatea celuilalt. Aveti aspecte de uniune legala, dar daca implicarea uraniana este prea mare - aceasta traducandu-se prin distanta dintre voi sau evenimente care apar brusc si asupra carora nu aveti control - este posibil ca pana la urma legatura sa se raceasca.
 

Andras, 30.12.1972, ora 09.30, Cluj Napoca, sex masculin. Care sunt datoriile si beneficiile karmice pe care le-am acumulat?

Astrolog Amphora: Andras, datoriile sunt relevate in tema ta natala de Saturn retrograd in Gemeni si in casa 4. Aceasta semnifica lectii neinsusite din alte vieti referitoare la raporturile tale cu cei care-ti sunt astazi parinti sau la cei care-ti sunt copii. In trecut ai mintit sau poate chiar ai calomniat pe cei dragi, dar ai si avut parte de parinti care te-au neglijat, care nu ti-au aratat dragostea asa cum ar fi fost normal. Drept urmare, ca adult ai preferat sa-ti vezi de cariera, de pozitia sociala, neglijand la randul tau propria familie si copiii . Una din lectiile de viata din prezent este sa-ti evaluezi corect emotiile si sa inveti sa decodifici corect reactiile emotionale ale celor din jur, sa ai o relatie normala cu parintii tai, sa nu-i judeci pentru ceea ce ti-au transmis gresit, atat cat este posibil. Odata cu trecerea anilor vei reusi sa depasesti limitarile saturniene si vei capata o tot mai mare stima de sine , odata cu aceasta venind si beneficiile majore ale acestei vieti: avere, pozitie sociala, stima si onoruri. Jupiter in casa karmica 12 vorbeste despre o karma pozitiva, despre vieti in care ai fost ghid spiritual, in care ai ales o cale spirituala si ai dezvoltat-o, astazi beneficiile tale fiind materiale dar si spirituale in sensul ca esti mereu protejat de adversitatile cele mai grele ale vietii.
 


Foto: www.april240490.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului