Astrologie

#karma #lectii karmice #amphora #astrolog amphora #astrolog #alte vieti #liber arbitru #predestinare

Karma si liber arbitru

CIA, 20 noiembrie 1979, Craiova, ora nasterii 4.20 am, masculin: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai o tema frumoasa, care arata un spirit cu mult liber arbitru si cu putine elemente de predestinare in ea. Insa unul din aceste elemente este tocmai viata sentimentala , despre care ai intrebat. Venus, plasata in Sagetator, in casa deplasarilor, indica o anume instabilitate in relatii, tendinta de a te plictisi repede, de a te simti atras de femei cu un fizic atletic si cu inclinatie catre filosofie, catre spiritualitate.

Conjunctia cu Neptun daruieste relatii romatice dar si capacitatea de a visa prea mult si apoi de a fi dezamagit de realitate. Te implici profund si-ti place sa-ti domini partenera din toate punctele de vedere, vrei sa ai control asupra vietii ei, ba chiar ti se pare foarte natural acest lucru, insa datorita acestui fel de a fi scoti la iveala defecte care sufoca partenera: gelozie, suspiciuni nefondate, impresia ca tu ai unele drepturi iar femeia ta nu, tendinta de a critica excesiv, etc.

Vei avea astfel rupturi care te vor afecta mai mult decat ar trebui – pentru ca tu nu te astepti la asta – iar casatoria va fi amanata ori intarziata, desi un descendent in Berbec ar fi trebuit sa te orienteze de foarte tanar catre mariaj. Insa laturile tale masculina si feminina sunt in conflict, ceea ce reflecta si divergente puternice in relatiile sentimentale (Marte careu Luna). Un destin karmic legat de prieteni si de strainatate, de datorii karmice fata de protectorii tai actuali si fata de colegii de serviciu reprezinta una din caile de rezolvare a acestor probleme ale vietii tale relationale in general.

Vyvyan, 05.04 ora 2:10 orasul Calarasi: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Vyvyan, esti la varsta la care un anume conflict cu parintii este normal, cu totii am vrut sa zburam cu propriile aripi crezand ca nu mai avem nevoie de nici un fel de indrumare din partea nimanui, cu atat mai putin din partea celor din generatia veche. In cazul tau acest conflict intre generatii va dura mult timp, desi nu va avea intotdeauna aceeasi intensitate. Ai grija pe cine iti alegi drept model si ce preiei, mai ales la modul inconstient, din familie sau din imediata vecinatate.

Daca traiesti intr-un mediu cu o oarecare doza de agresivitate, violenta, chiar, incearca sa fii tu altfel. Chiar daca in alte vieti ai fost o persoana care ai detinut multa putere asupra altora, ai putut sa influentezi, in bina si in rau destine, fara sa-ti pese de vointa „victimelor” tale, chiar daca azi ti se pare ca tu esti victima, daca nu corectezi la timp cate ceva din felul tau de a fi, mai tarziu vei avea probleme relationale, si inclusiv casnicia va fi perceputa ca o indatorire neplacuta, ca un vis care s-a dovedit a fi facut din fum.

Vei trece prin transformari interioare profunde, o separare definitiva de cineva drag (prin emigrare, sau chiar prin deces) s-ar putea sa te marcheze, dar ar putea si sa-ti caleasca sufletul in asa fel incat ulterior sa treci peste necazurile inerente ale vietii fara sa mai lasi ca altii sa te raneasca pe nedrept.

Aurelian, 07.01.1974, ora 02.20, Buzau: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Mai intai iese in evidenta in tema ta o karma negativa cu femeile in varsta, cu mama ta, cu banii proveniti din afaceri sau cu mostenirile (Luna+Saturn+Nodul sud al axei destinului in casa 8). Ai avut vieti in care ai stiut sa faci avere sau ai mostenit-o, dupa care ai pierdut-o rapid, datorita unor conjuncturi exterioare sau a nepriceperii de a inmulti acei bani.

Astazi va trebui sa realizezi un echilibru intre dorinta de a avea multi bani si valorile spirituale. Trebuie sa inveti sa administrezi corect finantele, sa-ti stabilizezi fluctuatiile financiare pe care le vei traversa. Apoi se mai evidentiaza o karma legata de frati/surori, vecini, rude, amici si legata de tot ceea ce inseamna contract legal constituit.

Ai tendinta de a te implica greu in parteneriate legale, mai intai studiezi toate aspectele problemei, apoi decizi daca faci acest pas ori nu. Insa intr-o mare masura viata ta este influentata de contexte exterioare, de anvergura nationala si internationala chiar, de situatia generala a societatii, pe care azi vei sti sa le abordezi si sa le valorifici in asa fel incat sa ai de castigat din contexte in care altii se vad de la bun inceput pierduti.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro