Astrologie

#horoscop #zodii #karma #astrolog

Karma si Luna Neagra in casa datoriilor

Nefertari ( f ), 23.08.1984, ora 20:00, Craiova. R (m), 05.12.1988, Craiova.  Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: Nefertari, intre voi doi exista datorii karmice dintr-o alta viata cand ati fost casatoriti sau ati avut un alt gen de legatura bazata pe un contract legal - de exemplu patron si angajat, dar cum aspectul considerat se produce in casa casatoriei , este foarte probabila o legatura sentimentala de tip matrimonial intre voi doi in trecutul karmic. Insa o conjunctie puternica, Venus a ta si Lilith a lui, predispune la o mare atractie erotica intre voi doi, dar si la o criza sentimentala, o trauma poate, o experienta dureroasa pe care el ti-ar putea-o provoca, si dupa cum spui, ti-a si produs-o prin parasirea de acum cateva luni. Cum Uranus al tau, adica dorinta de libertate si dispozitiile bruste de atitudine, si Marte - dorinta de afirmare de sine si scanteia care poate aprinde un conflict, stau chiar langa Soarele lui, este posibil sa fi declansat fara sa vrei o neintelegere care pe el l-a indepartat din calea ta. Desi sunt cateva aspecte care favorizeaza uniunea legala intre voi doi, implicarea lui Uranus si a lui Marte din tema ta in sinastrie, ma determina sa cred ca sansele ca el sa se intoarca la tine nu sunt foarte mari.
 

Mari Piatra (f), 20.06.1975, ora 01.00, Piatra Neamt.  Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Mari, in primul rand remarc sensul vietii in Scorpion, casa 8, care este o casa karmica, in stransa legatura cu Scorpionul, deci situatiile indicate de aceasta axa au o probabilitate ridicata de a se produce, de a se manifesta. In trecut ai avut parte de bunastare si confort, dorind în permanenta sa acumulezi valori si proprietati. Erai mereu urmarita de teama de a nu pierde totul. Din aceasta cauza ai trecut pe un plan secund dragostea si spiritualitatea. Opuneai rezistenta la schimbare si nu aveai curajul de a-ti asuma vreun risc. In alte vieti erai sclavul tabieturilor si al obisnuintelor.

Acum te-ai incarnat pentru a renunta la aceasta dorinta de posesiune, schimbarile dese obligandu-te frecvent sa iti schimbi modul de viata, mentalitatea, atitudinea. Ar trebui sa renunti la siguranta materiala pentru a-ti indeplini sarcina, sa rupi sforile trecutului, schimbandu-ti viata cat mai des. E posibil sa parasesti casa parinteasca , orasul sau tara de origine pentru a-ti realiza scopurile. De multe ori vei fi nevoita sa sacrifici bunuri si siguranta financiara, dar de fiecare data veti reusi sa te refaci. Vei sti ca ti-ai gasit echilibrul si ca s-a realizat armonia cand, fara sa te zbati prea tare, vei obtine bani si avantaje materiale sau chiar vei fi beneficiara unei mari mosteniri.
 

Cornelia Stefan, 14.08.1977, ora 01.00, Craiova-Dolj. Karma mea sentimentala in aceasta viata si mai ales ce am de platit in aceasta aviata.

Astrolog Amphora:  Ai descendentul in Sagetator ceea ce orienteaza catre doua casnicii sau catre un partener de la distanta ori chiar din strainatate, cu care sa ai aceleasi idealuri de viata, cu care sa te potrivesti foarte bine la nivel intelectual. Dar el poate avea o educatie foarte diferita de a ta. Elemente karmice nu ai decat prezenta lui Marte si a Lunii negre in casa 12, a datoriilor karmice, care sugereaza vieti trecute de razboinic sau de persoana care a avut de-a face cu armele, focul, metalul dar si care intr-un fel sau in altul a mers pe un drum spiritual gresit, indreptand uneori cunostintele sale impotriva celor din jur si inspre obtinerea de avantaje proprii, cu consecinte implicit negative asupra apropiatilor. In aceasta viata este posibil sa intalnesti unul sau mai multi parteneri agresivi, in cazuri extreme, chiar certati cu legea, si sa ai un bagaj genetic delicat, in sensul de a mosteni o boala ciudata, rara sau greu de diagnosticat si de tratat.



 

Foto: www.soi.stanford.edu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top