Astrologie

#viata #relatie #karma #astrolog #astrolog amphora

Karma si menirea in viata

DANASY, 22.05.1971, ora 7 dimineata, loc Peceneaga, jud Tulcea, feminin: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Danasy, in primul rand se contureaza in tema ta natala Descendentul in Capricorn si Saturn, guvernatorul acestuia, conjunct cu Soarele. Acesta indica o fire interiorizata care isi ocupa o mare parte a vietii aparandu-se de obstacole si dusmani, dar arata ca esti obiectiva si prin asta stii cum sa depasesti chiar momentele cele mai critice ale vietii.

Esti atrasa de relatii stabile si de lunga durata, nu neaparat pasionale dar serioase, ca si de un partener care sa-ti semene, sa fie orientat spre familie. Insa acest marcaj mai poate insemna si casatorie dupa 30 de ani, in unele cazuri orientand chiar catre singuratate si poate da tendinta de a fi destul de retrasa si de a nu avea o viata sociala foarte accentuata (conjunctia se afla in casa 12, a lucrurilor ascunse).

Ai parte de un sot cu multa prestanta si cu o foarte buna pozitie sociala, care sa-ti ofere siguranta materiala si sentimentala, chiar daca nu-si manifesta iubirea zgomotos ori ostentativ. Ai nevoie de multa afectiune, esti foarte dedicata familiei iar casatoria este unul din lucrurile importante in devenirea ta.

Anca G, 01.05.1984, Ramnicu Valcea, ora  17: Va rog sa-mi spuneti despre Karma mea .

Astrolog Amphora: Sensul vietii se afla in Gemeni, in tema ta natala. Aceasta inseamna ca in alte vieti ai avut un trai foarte independent, fara a tine seama de parerea celor din jur. Rolul de subaltern te incomodeaza cel mai mult, pentru ca in trecut ai beneficiat de o libertate totala, fara sa iti bati capul cu grijile zilnice.

Trebuie sa inveti acum sa iti analizezi profund ideile si parerile proprii si sa fii toleranta fata de ceilalti. Si in prezent esti tentata sa iti impui propria dreptate si sa consideri ca esti singura detinatoare a adevarului. Trebuie sa inveti sa ai rabdare si sa renunti sa-i mai judeci pe ceilalti. Saturn retrograd in Scorpion, casa banilor indica o karma sexuala ca si una legata de bani si valori. Ai facut excese sexuale in alte vieti, te-ai preocupat in mod exagerat de tot ce este ocult, misterios si poate chiar distructiv, ai avut avere.

Acum, traiesti o sete intensa de a-ti satisface dorintele pe plan material, ai o anumita frica de moarte, de austeritate (sau de renuntare impusa), ceea ce te va aduce uneori in situatii in care va trebui sa traiesti cu bani putini. Echilibrul se atinge prin controlul perfect al dorintelor, prin a nu te lasa dominata de acestea.

Maia, 15.10.1984, ora 10 – 10:30, Roman, Neamt: Care este menirea mea in aceasta viata, potrivit kamei?

Astrolog Amphora: Maia, sensul vietii in tema ta natala se afla situat in Taur, casa muncii si a sanatatii. Aceasta inseamna ca ai de realizat o armonie intre ceea ce aduni pe planul material – avere, bani, casa, terenuri – si ceea ce acumulezi spiritual vorbind.

Este de dorit sa nu fie prea accentuata nici una dintre cele doua componente. Aceasta karma se manifesta mai ales in sfera serviciului, a raporturilor tale cu colegii de munca, chiar a atractiei sau respingerii ideii de a creste animale de casa .

Karma aceasta se manifesta prin starea ta de sanatate, si aici tin sa remarc faptul ca in casa karmica 12, a bolilor grele, se zice, ai pe Venus ai pe Saturn, ceea ce predispune la boli de oase si piele, la boli circulatorii dar si la probleme genitale, care pot merge de la simple inhibitii sexuale pana la aparitia unor fibroame, de exemplu. Cum nodul sud al sensului vietii este conjunct cu Venus, rezulta ca ai de experimentat o karma sentimentala in aceasta viata, pe care o depasesti in special in relatia ta matrimoniala sau in orice relatie in care te implici afectiv.

 


 

 




Sursa foto : ninitalk.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului