Astrologie

#astrolog #relatie #karma #horoscop

Karma si orientarea catre spiritualitate

Niko, 08.03.1986, ora 3:40 dimineata,  judetul  Braila. Care sunt lectiile karmice care le am de depasit in aceasta viata?

uraniana de neobisnuit si de aparitie imprevizibila a situatiilor respective in viata ta. Pe de o parte se leaga de studii inalte, de calatorii, dar pe de alta parte se leaga si de casatoria ta, de orice contract legal intocmit, de partenerii sentimentali pe care de cele mai multe ori i-ai mai intalnit si in alte vieti.
 

Ina, 28.11.1982, ora 19.30 -20.00, Bucuresti. Ce am de depasit in aceasta viata?

o pozitie sociala inalta erau pentru tine mai importante decat relatiile de familie, decat linistea si armonia sufleteasca. E posibil sa ai tendinta de a nu avea incredere in datorita experientelor tale din trecut in care ai putut cunoaste din plin latura oportunista si tendinta de a insela fara scrupule ale unora. Karma ta se manifesta azi in legatura cu relatiile de serviciu, cu jobul tau, adeseori poate chiar cu probleme de sanatate, cu adversitatile intampinate din partea dusmanilor secreti. In aceasta viata ar trebui sa-ti cultivi capacitatea de daruire, de spirit de sacrificiu, sa te orientezi si catre spiritualitate, ocultism chiar, sau orice are legatura cu spiritualitatea, sa manifesti latura ta de generozitate si altruism , sa-ti dezvolti calitatile artistice.
 

mihaela_80_cuco, 8.10.1980, ora 14.50 , Bucuresti. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Mihaela, ai o tema frumoasa cu putine elemente karmice, dintre care se remarca o casa a opta bine marcata prin prezenta planetelor Venus, Jupiter, Saturn, a Lunii si  planetoidului Iunona, care semnifica lectii karmice in ceea ce priveste relatiile sentimentale, casatoria ca si orice alt gen de contract legal intocmit, mostenirile, banii castigati din activitati suplimentare sau afaceri, ca si orice context in care este implicat decesul cuiva drag, care te marcheaza. Sensul vietii releva si el o karma relationala ca si scop principal al acestei incarnari. Relatiile sentimentale sunt foarte importante in devenirea ta si de aceea este posibil sa te casatoresti mai tarziu sau cu un barbat in varsta (Iunona conjuncta cu Saturn). In alte vieti ai avut parte de libertate absoluta, in defavoarea altora. Erai foarte independenta si indisciplinata, o revoltata. Astazi trebuie sa devii o persoana puternica si hotarata. Iar daca anterior erai ajutata de cei dragi, astazi in cateva contexte dificile va trebui sa te bazezi doar pe propriile forte, sa reusesti singura. S-ar putea sa-ti fie uneori greu sa gasesti un partener fiind pusa in situatia de a trai timp indelungat mai mult singura.



Foto: www.businessesgrow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului