Astrologie

#relatie #astrolog #karma #horoscop

Karma si planetele retrograde

Claudette, 8.06.1972, 16.30 aprox., orasul Focsani, jud. Vrancea, femeie. Cat mai am de platit Dumnezeule?

Astrolog Amphora:  Claudette, este foarte provocatoare intrebarea ta dar vicisitudinile vietii nu tin neaparat de karma. Insa cu Soarele in casa incercarilor karmice, a opta si cu Ascendentul in Scorpion, a opta zodie, echivalentul casei opt, viata ta numai linistita nu poate fi. Transformarile si lupta pentru orice doresti sa ai sunt cvasi-permamnente, dar asta este scopul incarnarii tale. Totusi ai o forta foarte mare de regenerare interioara si exact aceasta energie te ajuta sa-ti implinesti destinul si sa treci peste adversitati. Cu Venus retrograda ai o karma sentimentala delicata, in care te manifesti cu multa pasiune si daruire fata de partener, uneori esti chiar agresiva si posesiva, iar viata te pune in fata unor contexte sentimentale dureroase si dificil de suportat, precum moartea partenerului sau crize relationale bruste si marcante. Karma ta sentimentala se mai atenueaza pe masura ce reusesti sa-ti controlezi sentimentele si sa nu te mai manifesti patimas in iubire.
 

Felicia, 03.01.1986, 19:30, Galati. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Felicia, tema ta natala nu contine planete retrograde, ceea ce este un lucru foarte bun, cu alte cuvinte karma ta nu este una foarte accentuata. Nu ai decat doua elemente karmice demne de luat in seama si anume, planetele din casa 4, printre care Saturn, care amintesc de lectii de viata privind parintii dar si relatiile tale cu colegii de serviciu si chiar cariera in sine - din fericire nu sunt probleme pe care sa nu le poti depasi, dimpotriva, Saturn este exclusiv bine aspectat, ceea ce mai imblanzeste lectiile de viata pe care ti le propune el. Al doilea indiciu karmic, sensul vietii, orientat catre Taur, casa carierei, si care vorbeste despre vieti anterioare in care ai trait sub imperiul puterii si al placerii, abuzând de acestea, dar ai avut parte si de unele pierderi de persoane dragi sau de sume foarte mari de bani care te-au marcat. In prezent trebuie sa pui un accent mai mare pe cariera, pe viata sociala, sa incerci sa-ti controlezi emotiile, sa te maturizezi mai repede decat altii, sa gasesti cele mai bune metode pentru a atinge o stare de liniste interioara , de echilibru si armonie a ta cu tine insati, pentru a genera armonie si echilibru in evenimentele vietii tale.
 

Ralucel, 01.02.1988, ora 13:00, Botosani. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ralucel, din pacate nu ai aspecte specific karmice legat de relatiile sentimentale. Sar ca sa nu ramai fara raspuns, iti dau cateva indicii din tema natala. Venus in Pesti te predispune la a iubi intens, cu o daruire totala uneori, fara ca tu sa primesti la randul tau acelasi lucru in schimb. Ai descendentul in Sagetator, ceea ce predispune la un partener de la distanta, iar daca asociez semnificatiile lui Uranus in casa casatoriei cu ale lui Iunona in Varsator, rezulta ca exista si probabilitatea unei casatorii cu un strain. Saturn in aceasta casa semnifica si relatii care se dezvolta in timp, partener mai in varsta, iar conjunctia lui cu Uranus poate da si indiciul de separare brusca dupa multi ani de casnicie. Cu Soarele in Varsator, casa calatoriilor, si cu sensul vietii in casa strainatatii, este foarte probabila sansa si dorinta de a emigra.



Foto: www.subtire.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro