Astrologie

#karma #astrolog #viata #casatorie #astrolog amphora

Karma si probleme sentimentale

fluturealb, fem, 31.01.1969, Constanta, ora 9.40 am: Ce datorie karmica am de platit in viata mea sentimentala?

Astrolog Amphora: Descendentul horoscopului tau se afla in Balanta, ceea ce inseamna ca puneti mult accent pe relatiile sentimentale si ca increderea de sine inseamna de cele mai multe ori a avea un partener.

Jupiter se afla exact pe descendent, ceea ce promite casnicie fericita si indestulata material, dar opozitia acestuia cu Venus poate genera doua casnicii. De altfel, Venus este plasata in casa karmica 12, ceea ce daruieste o foarte mare capacitate de a iubi, dar asta inseamna si ca suferinta din iubire o sa-ti traverseze uneori viata pentru ca nu vei gasi usor pe cineva care sa poata oferi la fel de mult pe cat poti da.

Venus in opozitie cu Pluto si Uranus te poate aduce in preajma unor experiente relationale dure, a unor iubiri furtunoase dar si foarte pasionale, a unor rupturi venite din senin dar care pot lasa urme adanci, te poate face sa intalnesti partener care profita material si/sau sentimental de tine si de bunatatea ta. Toate acestea vin si dintr-o viata anterioara in care te-ai dedicat slujirii divinitatii sau te-ai sacrificat binelui colectiv, dar fara sa iti pese de partener, de familie.

De asemenea, in masura in care exista probleme sentimentale care ti se par de nerezolvat, se poate ca in copilarie sa fi fost traumatizata de niste parinti severi, entitati fata de care ai acumulat karma negativa in trecut (Luna careu Saturn). Rezolvarea consta in a nu incerca sa iti impui punctul de vedere asupra celuilalt, a nu juca mereu rolul de ghid, in a accepta ceea ce el poate oferi.

Nevercami feminin, 25.05.1985 22.30 Buzau: As vrea sa stiu ce legatura exista intre karma mea si casatoria in viata mea, daca cel sortit mie este nascut pe 3.08.1980 ora 04.15.

Astrolog Amphora: Nevercami, cel sortit tie poate fi foarte bine aceasta persoana, aveti un marcaj puternic in sinastrie, Luna ta in conjunctie cu Soarele lui, ceea ce inseamna ca sunteti suflete pereche, desi comunicarea uneori este defectuoasa si tu nu esti de acord cu felul lui de a gandi, de a pune problema.

Aveti de parcurs un drum de viata asemanator, tu avand sensul vietii catre casa familiei va trebui sa pui mai mult accent pe cuplu si familie decat pe cariera si viata sociala . Cu atat mai mult cu cat un Saturn retrograd in Scorpion in tema ta vorbeste despre o karma sexuala si despre o tendinta de a-i pedepsi pe cei care gresesc fata de tine pentru ca in subconstient crezi ca asa iti faci dreptate.

Dar se poate ca relatia dintre voi sa parcurga si perioade de despartire temporara, datorata unor factori exteriori. Intalnesti preponderent parteneri din trecut fata de care ori simti o atractie erotica deosebita, ori apar blocaje erotice pe parcursul relatiei.

Este bine sa inveti rabdarea si asteptarea, pentru ca unele scopuri importante ale vietii ti se implinesc mai tarziu decat ai vrea. Beneficiile in aceasta viata sunt foarte mari daca stii sa astepti si daca nu vei mai incerca, prin orice mijloace, sa duci o viata usoara si lipsita de greutati. Ocolirea situatiilor dificile nu le rezolva ci doar le amana. Poti invata foarte multe din experientele tale si ai o mare capacitate de adaptare si mai ales de comunicare, ceea ce iti va usura drumul catre telurile pe care le stabilesti.

Ardnaxela, 06.11.1985, 05.00 am Constanta, partener, 20.05.1982, ora nasterii: 08.00 am, locul nasterii Constanta: Ce imi rezerva karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai sensul vietii catre casa casatoriei , si Luna neagra in acelasi sector, asadar relatiile sentimentale si casatoria sunt foarte importante in devenirea ta, dar ai de trecut prin cel putin o experienta in care atractia erotica deosebita se impleteste cu o posibila despartire dureroasa in viata ori chiar un divort.

Accepta-ti latura negativa din tine, nu incerca sa elimini ceea ce ti se pare ca ar fi un defect, ci cauta sa intelegi de ce ai in structura ta interioara si umbre. Cu cat vei respinge in tine insati ceea ce nu-ti place, cu atat vei experimenta relatii erotice mai dificile (Soarele in opozitie cu Luna neagra) in care celalalt va scoate aceste umbre la lumina, te va face sa manifesti exact ceea ce nu vrei, si asta va duce la suferinta pentru tine.

Relatia ta este preponderent karmica (Soarele lui in casa ta 8) si generatoare de atractie hipnotica (Venus din tema ta in conjunctie cu Pluto din tema lui). El este o iubire din alta viata care s-a sfarsit in mod dramatic si in care relatia voastra a fost pana la urma foarte conflictuala, se poate chiar sa fi devenit dusmani (Marte al lui in casa ta 12). De aceea probabil ca prezenta lui in viata ta iti aminteste, subconstient, de greselile trecutului tau, de conflicte nerezolvate, iti produce uneori un sentiment de vinovatie inexplicabil. Rezolvarea consta in a avea un drum spiritual comun, in a pune la comun idealurile si aspiratiile, mai mult decat telurile strict materiale.

Relatia voastra este durabila, pentru ca o legatura cu atat de multa incarcatura karmica nu se termina pana cand karma dintre voi nu se consuma. Nu pot spune sigur daca el iti este sortit ca sot, pentru ca nu vad elemente tipice de uniune in sinastria voastra, asta insemnand ca este nevoie de un efort mai mare din partea ambilor pentru a va armoniza si a va duce telurile la indeplinire.

 


Sursa foto : thetruthfulman.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top